Para dhe Pushtet


TE DHENA TE PERGJITHSHME
DEKLARATA FILLESTARE

TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2014
Kategoria Pershkrimi dhe burimi
Të ardhura nga Paga dhe ShpërblimetTë ardhura nga paga dhe shpërblimet si kryetar Bashkie 736 148 lekë.
Të ardhura nga BonuseTë ardhura nga bonuset, 135 000 lekë.
Të ardhura si Këshilltarë/Anëtarë BordeshTë ardhura nga Këshilli i Qarkut, 93 600 lekë.
Të ardhura nga interesa bankare dhe të kredidhëniesTë ardhura nga interesat bankare, 71 533 lekë.
Të ardhura QiradhënieNuk ka
Të ardhura nga Bizneset dhe Sipërmarrjet individualeNuk ka
Të ardhurat nga Ortakëri/AksioneNuk ka
Të ardhura nga Publikimet dhe e drejta e AutoritNuk ka
Të ardhura nga Çelje TrashëgimiNuk ka
Të ardhura të personave pjesë e Certifikatës Familjare
1) Bashkëshortja, të ardhura nga paga si mësuese në shkollën "1 Maji", Rashtan, 624 606 lekë.
2) I biri, të ardhura nga paga si operator në lloto sport, 300 000 lekë.
Të Ardhura nga Detyrime të Shlyera nga të TretëNuk ka
Të ardhura vjetore si % ndaj të ardhurave të pagës nga ky funksion
Të tjeraKredi me vlerë detyrimi financiar të pashlyer - 1 905 434 lekë , e marrë në datën 27.9.2013 me principal 2 milionë lekë, afat shlyerje 10 vjet, këst mujor 11 200 lekë, interes 3 %.