Money and Power


TE DHENA TE PERGJITHSHME
DEKLARATA FILLESTARE

TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2014
Category Pershkrimi dhe burimi
Incomes from Salary and other supplementary compensationsTë ardhura nga paga dhe shpërblimet si kryetar Bashkie 736 148 lekë.
Incomes from BonusesTë ardhura nga bonuset, 135 000 lekë.
Incomes from Advisor / Member of BoardsTë ardhura nga Këshilli i Qarkut, 93 600 lekë.
Incomes from bank interestsTë ardhura nga interesat bankare, 71 533 lekë.
Incomes from RentNuk ka
Incomes from Businesses and EntrepreneurshipNuk ka
Incomes from SharesNuk ka
Incomes from Publications and CopyrightNuk ka
Incomes from Heritage RightsNuk ka
Incomes of other family members, who are part of his Family Certificate
1) Bashkëshortja, të ardhura nga paga si mësuese në shkollën "1 Maji", Rashtan, 624 606 lekë.
2) I biri, të ardhura nga paga si operator në lloto sport, 300 000 lekë.
Payments received for obligations from third partiesNuk ka
Annual incomes as % of incomes from salary for this function
OthersKredi me vlerë detyrimi financiar të pashlyer - 1 905 434 lekë , e marrë në datën 27.9.2013 me principal 2 milionë lekë, afat shlyerje 10 vjet, këst mujor 11 200 lekë, interes 3 %.


SHPENZIME TE DEKLARUARA 2014
expenseDesc
Nuk ka