Para dhe Pushtet


TE DHENA TE PERGJITHSHME
DEKLARATA FILLESTARE

TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2018
Kategoria Pershkrimi dhe burimi
Të ardhura nga Paga dhe Shpërblimet
1) Të ardhura nga paga si Deputet i Kuvendit të Shqipërisë, shuma 1 950 228 Lekë.
2) Të ardhura si rimbursime të shpenzimeve të karburantit, telefonisë, dhe dieta nga funksioni i deputetit, 1 407 000 Lekë.
Të ardhura nga BonuseNuk ka
Të ardhura si Këshilltarë/Anëtarë BordeshNuk ka
Të ardhura nga interesa bankare dhe të kredidhëniesNuk ka
Të ardhura QiradhënieNuk ka
Të ardhura nga Bizneset dhe Sipërmarrjet individualeNuk ka
Të ardhurat nga Ortakëri/AksioneNuk ka
Të ardhura nga Publikimet dhe e drejta e AutoritNuk ka
Të ardhura nga Çelje TrashëgimiNuk ka
Të ardhura të personave pjesë e Certifikatës FamiljareBashkëshortja, Znj. Fabiola Spahia, të ardhura nga paga si punonjëse pranë Arkivës AQSH, 620 000 Lekë.
Të Ardhura nga Detyrime të Shlyera nga të TretëNuk ka
Të ardhura vjetore si % ndaj të ardhurave të pagës nga ky funksion
Të tjeraGjendja e llogarisë bankare në një bankë të nivelit të dytë, 126 200 Lekë, burimi i të ardhurave nga paga.


SHPENZIME TE DEKLARUARA 2018
expenseDesc
Nuk ka