Money and Power


TE DHENA TE PERGJITHSHME
DEKLARATA FILLESTARE

TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2018
Category Pershkrimi dhe burimi
Incomes from Salary and other supplementary compensations
1) Të ardhura nga paga si Deputet i Kuvendit të Shqipërisë, shuma 1 950 228 Lekë.
2) Të ardhura si rimbursime të shpenzimeve të karburantit, telefonisë, dhe dieta nga funksioni i deputetit, 1 407 000 Lekë.
Incomes from BonusesNuk ka
Incomes from Advisor / Member of BoardsNuk ka
Incomes from bank interestsNuk ka
Incomes from RentNuk ka
Incomes from Businesses and EntrepreneurshipNuk ka
Incomes from SharesNuk ka
Incomes from Publications and CopyrightNuk ka
Incomes from Heritage RightsNuk ka
Incomes of other family members, who are part of his Family CertificateBashkëshortja, Znj. Fabiola Spahia, të ardhura nga paga si punonjëse pranë Arkivës AQSH, 620 000 Lekë.
Payments received for obligations from third partiesNuk ka
Annual incomes as % of incomes from salary for this function
OthersGjendja e llogarisë bankare në një bankë të nivelit të dytë, 126 200 Lekë, burimi i të ardhurave nga paga.


SHPENZIME TE DEKLARUARA 2018
expenseDesc
Nuk ka