Para dhe Pushtet


TE DHENA TE PERGJITHSHME


TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2014
Kategoria Pershkrimi dhe burimi
Të ardhura nga Paga dhe ShpërblimetTë ardhura nga paga si zëvendësdrejtor për Hetimin e Krimeve dhe më pas në funksionin e drejtorit të policisë së qarkut Berat, 409 319 lekë.
Të ardhura nga BonuseNuk ka
Të ardhura si Këshilltarë/Anëtarë BordeshNuk ka
Të ardhura nga interesa bankare dhe të kredidhëniesTë ardhura nga interesa bankare, 118 080 lekë.
Të ardhura QiradhënieNuk ka
Të ardhura nga Bizneset dhe Sipërmarrjet individualeNuk ka
Të ardhurat nga Ortakëri/AksioneNuk ka
Të ardhura nga Publikimet dhe e drejta e AutoritNuk ka
Të ardhura nga Çelje TrashëgimiNuk ka
Të ardhura të personave pjesë e Certifikatës FamiljareBashkëshortja, Klodjana Tafa, të ardhura nga puna si specialiste pranë Sektorit të Migracionit dhe Ripranimeve, në Drejtorinë Rajonale për Kufirin dhe Migracionin në Durrës, nga 01.09.2014-31.12.2014, 228 551 lekë.
Të Ardhura nga Detyrime të Shlyera nga të TretëNuk ka
Të ardhura vjetore si % ndaj të ardhurave të pagës nga ky funksion
Të tjeraGjendja e depozitës bankare në “Tirana Bank”, 5 300 000 lekë.


SHPENZIME TE DEKLARUARA 2014
expenseDesc
Nuk ka