Money and Power


TE DHENA TE PERGJITHSHME


TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2014
Category Pershkrimi dhe burimi
Incomes from Salary and other supplementary compensationsTë ardhura nga paga si zëvendësdrejtor për Hetimin e Krimeve dhe më pas në funksionin e drejtorit të policisë së qarkut Berat, 409 319 lekë.
Incomes from BonusesNuk ka
Incomes from Advisor / Member of BoardsNuk ka
Incomes from bank interestsTë ardhura nga interesa bankare, 118 080 lekë.
Incomes from RentNuk ka
Incomes from Businesses and EntrepreneurshipNuk ka
Incomes from SharesNuk ka
Incomes from Publications and CopyrightNuk ka
Incomes from Heritage RightsNuk ka
Incomes of other family members, who are part of his Family CertificateBashkëshortja, Klodjana Tafa, të ardhura nga puna si specialiste pranë Sektorit të Migracionit dhe Ripranimeve, në Drejtorinë Rajonale për Kufirin dhe Migracionin në Durrës, nga 01.09.2014-31.12.2014, 228 551 lekë.
Payments received for obligations from third partiesNuk ka
Annual incomes as % of incomes from salary for this function
OthersGjendja e depozitës bankare në “Tirana Bank”, 5 300 000 lekë.


SHPENZIME TE DEKLARUARA 2014
expenseDesc
Nuk ka