Para dhe Pushtet


TE DHENA TE PERGJITHSHME
DEKLARATA FILLESTARE

TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2016
Kategoria Pershkrimi dhe burimi
Të ardhura nga Paga dhe Shpërblimet
1) Të ardhura nga paga (periudha 01.01.2016 - 31.05.2016.), 537 689 lekë.
2) Të ardhura si honorare nga universiteti, 34 000 lekë.
3) Të ardhura nga paga (periudha 01.06.2016 - 31.12.2016.), 794 421 lekë.
4) Të ardhura nga honorare, 194 681 lekë.
Të ardhura nga BonuseNuk ka
Të ardhura si Këshilltarë/Anëtarë BordeshNuk ka
Të ardhura nga interesa bankare dhe të kredidhëniesNuk ka
Të ardhura QiradhënieNuk ka
Të ardhura nga Bizneset dhe Sipërmarrjet individualeNuk ka
Të ardhurat nga Ortakëri/AksioneNuk ka
Të ardhura nga Publikimet dhe e drejta e AutoritNuk ka
Të ardhura nga Çelje TrashëgimiNuk ka
Të ardhura të personave pjesë e Certifikatës Familjare
1) Bashkëshortja, Znj. Elira Bekteshi, të ardhura nga paga (periudha 01.01.2016 - 31.05.2016.), 251 274 lekë.
2) Bashkëshortja, Znj. Elira Bekteshi, të ardhura nga puna part-time në universitet, 31 822 lekë.
3) Bashkëshortja, Znj. Elira Bekteshi, të ardhura nga paga (periudha 01.06.2016 - 31.12.2016.), 355 741 lekë.
Të Ardhura nga Detyrime të Shlyera nga të TretëNuk ka
Të ardhura vjetore si % ndaj të ardhurave të pagës nga ky funksion
Të tjeraMarrë hua nga vëllai, 3 800 000 lekë. Detyrimi i shlyer, 1 800 000 lekë, detyrimi i mbetur pashlyer, 2 000 000 lekë.


SHPENZIME TE DEKLARUARA 2016
expenseDesc
Nuk ka