Money and Power


TE DHENA TE PERGJITHSHME
DEKLARATA FILLESTARE

TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2016
Category Pershkrimi dhe burimi
Incomes from Salary and other supplementary compensations
1) Të ardhura nga paga (periudha 01.01.2016 - 31.05.2016.), 537 689 lekë.
2) Të ardhura si honorare nga universiteti, 34 000 lekë.
3) Të ardhura nga paga (periudha 01.06.2016 - 31.12.2016.), 794 421 lekë.
4) Të ardhura nga honorare, 194 681 lekë.
Incomes from BonusesNuk ka
Incomes from Advisor / Member of BoardsNuk ka
Incomes from bank interestsNuk ka
Incomes from RentNuk ka
Incomes from Businesses and EntrepreneurshipNuk ka
Incomes from SharesNuk ka
Incomes from Publications and CopyrightNuk ka
Incomes from Heritage RightsNuk ka
Incomes of other family members, who are part of his Family Certificate
1) Bashkëshortja, Znj. Elira Bekteshi, të ardhura nga paga (periudha 01.01.2016 - 31.05.2016.), 251 274 lekë.
2) Bashkëshortja, Znj. Elira Bekteshi, të ardhura nga puna part-time në universitet, 31 822 lekë.
3) Bashkëshortja, Znj. Elira Bekteshi, të ardhura nga paga (periudha 01.06.2016 - 31.12.2016.), 355 741 lekë.
Payments received for obligations from third partiesNuk ka
Annual incomes as % of incomes from salary for this function
OthersMarrë hua nga vëllai, 3 800 000 lekë. Detyrimi i shlyer, 1 800 000 lekë, detyrimi i mbetur pashlyer, 2 000 000 lekë.


SHPENZIME TE DEKLARUARA 2016
expenseDesc
Nuk ka