Para dhe Pushtet


TE DHENA TE PERGJITHSHME


TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2014
Kategoria Pershkrimi dhe burimi
Të ardhura nga Paga dhe ShpërblimetNuk jep informacion
Të ardhura nga BonuseNuk ka
Të ardhura si Këshilltarë/Anëtarë BordeshNuk ka
Të ardhura nga interesa bankare dhe të kredidhëniesNuk ka
Të ardhura QiradhënieNuk ka
Të ardhura nga Bizneset dhe Sipërmarrjet individualeNuk ka
Të ardhurat nga Ortakëri/AksioneNuk ka
Të ardhura nga Publikimet dhe e drejta e AutoritNuk ka
Të ardhura nga Çelje TrashëgimiNuk ka
Të ardhura të personave pjesë e Certifikatës FamiljareBashkëshorti, Tom Vandecasteele, të ardhura nga lëshimi me qira i shtëpisë në Bruksel, shtotor -dhjetor 2014 vlera 3 896 euro.
Të Ardhura nga Detyrime të Shlyera nga të TretëNuk ka
Të ardhura vjetore si % ndaj të ardhurave të pagës nga ky funksion
Të tjera
1) Pronare (regjim martesor 50 %me 50 % me bashkëshortin) e një shtëpie 240 m2 në Bruksel, vlera 320 000 euro.
2) Pronare (regjim martesor 50 %me 50 % me bashkëshortin) një makine “Skoda Cambia”, vlera 15 000 euro.
3) Gjendja e llogarisë së përbashkët rrjedhëse në bankën AMRO, në Holandë, 2 008 euro plus 1000 euro.
4) Gjendja e llogarisë së përbashkët të kursimeve në bankën AMRO në Holandë, 1 000 euro.
5) Gjendja e llogarisë së përbashkët të kursimeve, me bashkëshortin, në bankën Belfius, në Belgjikë, 15 116 euro.
6) Gjendja e llogarisë rrjedhëse në bankën BNP Paribas, në Belgjikë, 1 346 euro.
7) Gjendja e llogarisë në bankën BNP Paribas, në Belgjikë, 6 419 dollarë.
8) Gjendja e llogarisë së kursimeve, 22 035 euro.
9) Kredi e përbashkët në bankën Belfius, 150 000 euro, detyrimi financiar i pashlyer 128 869 euro.


SHPENZIME TE DEKLARUARA 2014
expenseDesc
Nuk ka