Money and Power


TE DHENA TE PERGJITHSHME


TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2014
Category Pershkrimi dhe burimi
Incomes from Salary and other supplementary compensationsNuk jep informacion
Incomes from BonusesNuk ka
Incomes from Advisor / Member of BoardsNuk ka
Incomes from bank interestsNuk ka
Incomes from RentNuk ka
Incomes from Businesses and EntrepreneurshipNuk ka
Incomes from SharesNuk ka
Incomes from Publications and CopyrightNuk ka
Incomes from Heritage RightsNuk ka
Incomes of other family members, who are part of his Family CertificateBashkëshorti, Tom Vandecasteele, të ardhura nga lëshimi me qira i shtëpisë në Bruksel, shtotor -dhjetor 2014 vlera 3 896 euro.
Payments received for obligations from third partiesNuk ka
Annual incomes as % of incomes from salary for this function
Others
1) Pronare (regjim martesor 50 %me 50 % me bashkëshortin) e një shtëpie 240 m2 në Bruksel, vlera 320 000 euro.
2) Pronare (regjim martesor 50 %me 50 % me bashkëshortin) një makine “Skoda Cambia”, vlera 15 000 euro.
3) Gjendja e llogarisë së përbashkët rrjedhëse në bankën AMRO, në Holandë, 2 008 euro plus 1000 euro.
4) Gjendja e llogarisë së përbashkët të kursimeve në bankën AMRO në Holandë, 1 000 euro.
5) Gjendja e llogarisë së përbashkët të kursimeve, me bashkëshortin, në bankën Belfius, në Belgjikë, 15 116 euro.
6) Gjendja e llogarisë rrjedhëse në bankën BNP Paribas, në Belgjikë, 1 346 euro.
7) Gjendja e llogarisë në bankën BNP Paribas, në Belgjikë, 6 419 dollarë.
8) Gjendja e llogarisë së kursimeve, 22 035 euro.
9) Kredi e përbashkët në bankën Belfius, 150 000 euro, detyrimi financiar i pashlyer 128 869 euro.


SHPENZIME TE DEKLARUARA 2014
expenseDesc
Nuk ka