Pagesa të Thesarit 2015-2017

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  All All All 902,681,718,699.00 615,742 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Sp. Berati (0202) T R I M E D Berat 86,750 2017-06-21 2017-06-23 36010130642017 Ilaçe dhe materiale mjeksore Spitali berat 1013064 ,kontrate nr 704 dt 28.04.2017 fat nr 6541501640dt 06.06.2017 seri 208917638 medikamente
  Bashkia Ura Vajgurore (0202) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Berat 1,179 2017-06-20 2017-06-23 39421670012017 Elektricitet 2167001 bashkia ure vajgurore kontrata D 90028,B 41158 likujdim faturat maj 2017 energji elektrike
  Zyra e Punes Berat (0202) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Berat 4,972 2017-06-21 2017-06-23 21110250022017 Elektricitet 1025002 Zyra e punesimit Berat, kontrata C58160, fta. nr. 655188838, dt. 26.05.2017
  Bashkia Ura Vajgurore (0202) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Berat 8,255 2017-06-20 2017-06-23 39621670012017 Elektricitet 2167001 bashkia ure vajgurore kontrata B 42014,A 15340,B 41160,B 48478 likujdim fatura maj 2017 energji elektrike
  Drejtoria e Bujqesise Berat (0202) Tech Invest Berat 103,800 2017-06-20 2017-06-23 11510050022017 Pjese kembimi, goma dhe bateri Dr.e Bujqesise berat 1005002,likujdim urdher prokurimi 67 dt 19.05.2017,ftesa per oferte dt 22.05.2017, fatura 565 dt 26.05.2017,flete hyrja 10 dt 27.05.2017 pjese kembimi
  Bashkia Ura Vajgurore (0202) "IL - AD" Company Berat 233,520 2017-06-15 2017-06-23 32221670012017 Shpenz. per rritjen e AQT - paisje agrikulturore - Shpenz. per rritjen e AQT - paisje qe sigurojne energji 2167001 bashkia ure vajgurore likujdim urdher prokurimi 26 dt 03.04.2017,ftesa per oferte 03.04.2017 proces verbali 07.04.2017 fatura 32 dt 18.04.2017 flete hyrja 35 dt 18.04.2017 pajisje agrikulture dhe elektrike
  Nd-ja Komunale Banesa (0202) PETREF DOBRONIKU Berat 38,500 2017-06-20 2017-06-23 9721020042017 Pjese kembimi, goma dhe bateri Nd.Rruge Trotuare 2102004,P Verbal emergjente dt 17.05.2017 fature nr 78 dt 17.05.2017 seri 42955834 pjese kembimi
  Sp. Berati (0202) EUROMED Berat 881,976 2017-06-20 2017-06-23 34810130642017 Ilaçe dhe materiale mjeksore Spitali berat 1013064 ,kontr 835 dt 26.05.2017 likujdim fat nr 459 dt 09.06.2017 kite reagent
  Dega e Instat rrethi Berat (0202) RAIFFEISEN BANK SH.A Berat 1,780 2017-06-20 2017-06-23 4310500032017 Udhetim i brendshem 1050003 statistika berat pagese djeta sherbimi
  Drejtoria Rajonale Tatimore Berat (0202) BANKA KOMBETARE E GREQISE Berat 10,000 2017-06-21 2017-06-23 13110100422017 Udhetim i brendshem 1010042 drejtoria rajonale tatimore berat pagese djeta sherbimi
  Dega e Kujdesit Paresor Berat (0202) ILIR MANKA Berat 119,820 2017-06-21 2017-06-23 9710130032017 Blerje dokumentacioni 1013003 dr e shendetit publik berat likujdim urdher prokurimi 13 date 22.05.2017,proces verbali 22.05.2017,fatura 26 27 date 30.05.2017, flete hyrja 12 date 30.05.2017 shtypshkrime
  Qendra Ekonomike Arsimit (0202) M. B. KURTI Berat 197,811 2017-06-14 2017-06-23 23721020052017 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat 2102005 drejtoria ekonomike e arsimit berat kontrata dt 13.04.2016 lik fat 449, 450 date 31.05.2017 flete hyrja date 31.05.2017 ushqime
  Sp. Berati (0202) EDNA - FARMA Berat 1,855,742 2017-06-22 2017-06-23 37410130642017 Ilaçe dhe materiale mjeksore Spitali berat 1013064 ,kontrate nr 665 dt 21.04.2017 fat nr 575 dt 23.05.2017 medikamente
  Sp. Berati (0202) INCOMED Berat 574,000 2017-06-22 2017-06-23 37510130642017 Ilaçe dhe materiale mjeksore Spitali berat 1013064 ,kontrate nr 653 dt 20.04.2017 fat nr 1884 dt 01.06.2017 seri 48582434 medikamente
  Drejtoria Rajonale Tatimore Berat (0202) POSTA SHQIPTARE SH.A Berat 81,504 2017-06-20 2017-06-23 12510100422017 Posta dhe sherbimi korrier 1010042 drejtoria rajonale tatimore berat likujdim fatura 428 date 30.05.2017 seria 44117946 sherbim postar
  Nd-ja Komunale Banesa (0202) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Berat 303,260 2017-06-20 2017-06-23 10321020042017 Elektricitet 2102004 Nd. Ruge Trotuare energji elektrike A 17072, A17073, A17102, A17118, A17119, A17175, A17458, A17467, A17656, A19128, A41571, B42784, A89287
  Drejtoria Vendore e Policise Berat (0202) ALBTELEKOM SH.A. Berat 10,316 2017-06-21 2017-06-23 19710160232017 Sherbime telefonike Policia 1016023, shpenzime telefoni Skrapar, dt 31.05.2017 ne. ser 723860655
  Sp. Berati (0202) T R I M E D Berat 48,448 2017-06-21 2017-06-23 36110130642017 Ilaçe dhe materiale mjeksore Spitali berat 1013064 ,kontrate nr 704 dt 28.04.2017 fat nr 6541501649 dt 08.06.2017 seri 208917647 medikamente
  Bashkia Ura Vajgurore (0202) CITRUS Berat 272,520 2017-06-15 2017-06-23 23821670012017 Materiale per funksionimin e pajisjeve te zyres 2167001 bashkia ure vajgurore likujdim urdher prokurimi 17 date 06.03.2017, ftesa per oferte 06.03.2017 proces verbali 07.03.2017, fatura 2088 date 09.03.2017, flete hyrja 27 date 09.03.2017 tonerat
  Bashkia Ura Vajgurore (0202) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Berat 4,144 2017-06-20 2017-06-23 39521670012017 Elektricitet 2167001 bashkia ure vajgurore kontrata B 41151,A 16032,D 88790,B 41156 likujdim fatura maj 2017 energji elektrike
  Bashkia Ura Vajgurore (0202) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Berat 235,944 2017-06-20 2017-06-23 40421670012017 Elektricitet 2167001 bashkia ure vajgurore kontrata A15338,D86383,B30045,A16814,B42181,B15345,A15344,A15874,B89264,B42517,D87872,B42710 likujdim fatura maj 2017 energji elektrike
  Bashkia Ura Vajgurore (0202) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Berat 28,059 2017-06-20 2017-06-23 40521670012017 Elektricitet 2167001 bashkia ure vajgurore kontrata A15328,A15349,B42786,B42844,D87903,D90027,D90029,B41155 likujdim fatura maj 2017 energji elektrike
  Zyra e Punes Berat (0202) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Berat 4,502 2017-06-21 2017-06-23 21010250022017 Elektricitet 1025002 zyra e punesimit berat kontrata BE1A120001194141 likujdim fatura maj 2017 energji elektrike
  Nd-ja Komunale Banesa (0202) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Berat 22,614 2017-06-20 2017-06-23 10721020042017 Elektricitet 2102004 Nd.Rruge Trotuare likujdim kontrate b-15175,15279,15304 dt 31.05.2017
  Drejtoria Rajonale e Monumenteve te Kultures Berat (0202) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Berat 6,051 2017-06-21 2017-06-23 10210120022017 Elektricitet 1012002 Drejtoria Rajonale Kultures Berat 1012002, shpenzime per energjin elektrike, maj 2017 nr. kontrate A15287, B41056, nr fature 655181783, 65519683
  Shkolla "Kristo Isak, Myrteza Kepi" Berat (0202) GERMAN ARDMIRALD COLOR Berat 119,880 2017-06-22 2017-06-23 7510251232017 Shpenzime per mirembajtjen e objekteve ndertimore Shkolla Kristo Isak 1025123 ,UP nr 12 dt 09.06.2017 pv fat nr 12.06.2017 riparime e lyerje te objektitup nr 2 dt 07.03.2017 pv dt 07.03.2017 fature nr 22 dt 07.03.2017 shpenzime per aktivite
  Bashkia Berat (0202) TELEKOM ALBANIA Berat 88,867 2017-06-20 2017-06-23 45021020012017 Sherbime telefonike - Shtese page per funksionin Bashkia Berat 2102001,shpenzime telefoni fat nr 207844562 207844558 dt 01.06.2017 maj 2017
  Sp. Berati (0202) EUROMED Berat 444,000 2017-06-20 2017-06-23 34910130642017 Ilaçe dhe materiale mjeksore Spitali berat 1013064 ,kontr 787 dt 12.05.2017 fat nr 418 dt 25.05.2017 kite reagent
  Zyra e Punes Berat (0202) RAIFFEISEN BANK SH.A Berat 34,500 2017-06-20 2017-06-23 20410250022017 Udhetim i brendshem 1025002 Zyra e punesimit berat pagese djeta sherbimi
  Drejtoria Rajonale Tatimore Berat (0202) UJESJELLESI COROVODE Berat 2,112 2017-06-20 2017-06-23 12410100422017 Uje 1010042 drejtoria rajonale tatimore berat likujdim fatura 156 date 31.05.2017 seria 36237342 uje