Pagesa të Thesarit 2015-2017

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  All All All 895,299,731,043.00 610,413 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Sp. Kavaje (3513) FIRDEUS SECURITY Kavaje 268,218 2017-06-15 2017-06-16 18010130712017 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes SPITALI SHERBIM RUAJTJE LIK FAT NR 738 SERI 45582088 DT 31.05.2017 E KONTRAT 312/6 DT 28.04.2017 PROCES VERBAL KOLAUDIM MAJ 2017
  Bashkia Kavaja (3513) ALKO-IMPEX GENERAL CONSTRUCION Kavaje 4,720,951 2017-06-15 2017-06-16 73921180012017 Sherbime te pastrimit dhe gjelberimit BASHKIJA KJ SA LIKUDOJME SHERBIM PASTRIMI KONTRATE178/3 DT 25.03.2016 FAT 3 DT 13.01.2017 SERI 27950029
  Bashkia Kavaja (3513) ESTI SECURITY Kavaje 1,076,236 2017-06-15 2017-06-16 74021180012017 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes BASHKIJA KJ SA LIKUDOJME SHERBIM RUAJTJE KONTR 1268/5 DT 02.08.2016 FAT 85 DT 30.11.2016 SERI 10313383
  Bashkia Rogozhine (3513) MURATI Kavaje 7,771,033 2017-06-15 2017-06-16 58621190012017 Garanci te vitit vazhdim per sipermarje punimesh (2011 - Te Hyra) - Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te veprave ujore BASHKIJA RROGOZHINE REHABILITIM I KANAL UJITES SEKONDARE KANAL PEQIN- KJ TE KONTRATES 1566 DT 04.05.2017 TE UP NR 846 DT 09.03.2017 LIK FAT NR 29 SERI 40421729 DT 15.06.2017 SITUACION QERSHOR 2017 KOD PROJEKT 1190025
  Bashkia Rogozhine (3513) SHKELQIM GJINI(K32513841U) Kavaje 44,088 2017-06-15 2017-06-16 58121190012017 Materiale per pastrim, dezinfektim, ngrohje dhe ndriçim BASHKIJA RROGOZHINE MATERIAL ELEKTRIK E HIDRAULIK PROCES VERBAL EMERGJENCE DT 25.04.2016 LIK FAT NR 72 DT 22.04.2016 SERI 85802929 HYRJE NR 24 DT 22.04.2016 PAS MEMO KREDIS
  Shtepia e te Moshuarve Kavaje (3513) MUHAMED HOXHA Kavaje 30,000 2017-06-15 2017-06-16 7521180102017 Te tjera materiale dhe sherbime speciale SHTEPIA TE MOSHUARVE MIREMBAJTJE DHOMA LIK FAT NR 26 SERI 8076135 DT 15.06.2017 HYRJE NR 100 DT 15.06.2017 TE UP NR 9 DT 14.06.2017
  Bashkia Rogozhine (3513) ABISSNET Kavaje 67,222 2017-06-15 2017-06-16 58421190012017 Shpenzime per mirembajtjen e paisjeve te zyrave BASHKIJA RROGOZHINE AKSES INTERNETI LIK FAT NR 2227 SERI 112322535 DT 30.04.2017 TE UP NR 13 DT 10.03.2017
  Bashkia Rogozhine (3513) UNION BANK SHA Kavaje 34,000 2017-06-15 2017-06-16 58321190012017 Shpenzime per qiramarrje ambjentesh BASHKIJA RROGOZHINE PAGES QERA SIPAS VKB NR 5 DT 30.01.2017 PER ARBEN THARTORI
  Bashkia Kavaja (3513) BANKA CREDINS Kavaje 525,600 2017-06-15 2017-06-16 73821180012017 Paga baze BASHKIJA KJ PUNONJES TE PERKOHESHEM TE UJITJES MAJE 2017
  Shk. Profes."Agrobiznes" Kavaje(3513) ABISSNET Kavaje 6,250 2017-06-15 2017-06-16 3310251542017 Te tjera materiale dhe sherbime speciale SHKOLLA AGROBIZNES SHERBIM INTERNETI LIK FAT NR 175 SERI 112380489 UP NR 5 DT 14.03.2017 KONTRAT 20/1 DT 20.03.2017
  Bashkia Kavaja (3513) BANKA CREDINS Kavaje 1,161,450 2017-06-15 2017-06-16 73721180012017 Sherbime te tjera BASHKIJA KJ BURSA STUDENTESH VKB 1 DT 13.01.2017 KONF 257/3 DT 24.01.2017
  Bashkia Rogozhine (3513) SHKELQIM GJINI(K32513841U) Kavaje 100,084 2017-06-15 2017-06-16 58021190012017 Materiale per pastrim, dezinfektim, ngrohje dhe ndriçim BASHKIJA RROGOZHINE MATERIAL ELEKTRIK E HIDRAULIK PROCES VERBAL EMERGJENCE DT 25.04.2016 LIK FAT NR 68 DT 15.04.2016 SERI85802925 HYRJE 19 DT 15.04.2016 PAS MEMO KREDIS
  Drejtoria e shendetit publik Kolonje (1514) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Kolonje 38,578 2017-06-15 2017-06-16 9410130312017 Elektricitet 1013031 shendeti publik kolonje shpenz per elektricitet muaji maj 2017,procesverbal dt 14.06.2017,lik pjesor i fta nr 655400540,655400541 dt 31.05.2017,30.05.2017 me kod kr0e090017108075,kr0e090024108076
  Bashkia Erseke (1514) SH.A. UJESJELLES-KANALIZIME Kolonje 4,188 2017-06-15 2017-06-16 40921200012017 Uje 2120001 bashkia kolonje shpenz per uje muaji maj 2017,lik i fta nr 18 dt 31.05.2017 - PMNZH
  Bashkia Erseke (1514) SH.A. UJESJELLES-KANALIZIME Kolonje 4,188 2017-06-15 2017-06-16 41121200012017 Uje 2120001 bashkia kolonje shpenz per uje muaji maj 2017,lik i fta nr 17 dt 31.05.2017 - Konvikti
  Bashkia Erseke (1514) ALBTELEKOM SH.A. Kolonje 3,000 2017-06-15 2017-06-16 40721200012017 Sherbime telefonike 2120001 bashkia kolonje shpenz per sherbime telefonike muaji maj 2017,lik i fta nr 723723193 dt 31.05.2017 me nr klienti 110000038428-fondacioni PNUD
  Zyra Arsimore Kolonjë (1514) POSTA SHQIPTARE SH.A Kolonje 786 2017-06-15 2017-06-16 8710111122017 Posta dhe sherbimi korrier 1011112 zyra arsimore kolonje shpenz per posta e sherbimi korrier muaji maj 2017,lik i fta nr 260 dt 31.05.2017
  Bashkia Erseke (1514) SH.A. UJESJELLES-KANALIZIME Kolonje 34,584 2017-06-15 2017-06-16 40821200012017 Uje 2120001 bashkia kolonje shpenz per uje muaji maj 2017,permbledhese dt 15.06.2017,lik i fta nr 9,16,22,23,24,25,26,27,28,29,39,31,32,33,34,35,40
  Bashkia Erseke (1514) POSTA SHQIPTARE SH.A Kolonje 59,429 2017-06-15 2017-06-16 41221200012017 Posta dhe sherbimi korrier 2120001 bashkia kolonje shpenz per posta e sherbimi korrier muaji maj 2017,lik i fat nr 257 dt 31.05.2017
  Bashkia Erseke (1514) ALBTELEKOM SH.A. Kolonje 47,500 2017-06-15 2017-06-16 40621200012017 Sherbime telefonike 2120001 bashkia kolonje shpenz per sherbime telefonike muaji maj 2017lik i fta nr 723813414,723816267,723806016,723816266,723739442 dt 31.05.2017 me nr klienti 310001763239,310001763333,310001775604,310001763233,110000017482
  Zyra Arsimore Kolonjë (1514) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Kolonje 3,090 2017-06-15 2017-06-16 8810111122017 Elektricitet 1011112 zyra arsimore kolonje shpenz per elektricitet muaji maj 2017,lik i fta nr 655400530 dt 30.05.2017 me kod KR0E090005108058
  Bashkia Erseke (1514) SH.A. UJESJELLES-KANALIZIME Kolonje 2,832 2017-06-15 2017-06-16 41021200012017 Uje 2120001 bashkia kolonje shpenz per uje muaji maj 2017,lik i fta nr 15 dt 31.05.2017 - Sherbimi pyjor
  Drejtoria Rajonale Tatimore Korce (1515) NDERMARJA UJESJELLES KANALIZIME Korçe 34,805 2017-06-15 2017-06-16 8110100552017 Uje 1010055 DREJTORIA RAJONALE TATIMORE KORCE UJE MAJ 2017 KLIENTI NR.750807 LIK FAT NR.4015530 DT.05.06.2017
  Drejtoria e SHIK Korce (1515) POSTA SHQIPTARE SH.A Korçe 588 2017-06-15 2017-06-16 7010180112017 Posta dhe sherbimi korrier 1018011- DREJTORIA E SH I SH KORCE SHERBIM POSTAR MUAJI MAJ 2017 LIK FAT NR.531,533 DT.31.05.2017
  Spitali Korce (1515) SOTIRAQ PLASARI Korçe 294,360 2017-06-15 2017-06-16 28610130192017 Shpenzime per mirembajtjen e mjeteve te transportit 1013019 DR.E SHERBIMIT SPITALOR MIREM.AUTOMJETE UR.PROKURIMI NR.58 DT.27.03.2017 KONTRATA NR.669 DT.25.04.2017 FAT.650 DT.02.06.2017, FAT.651 DT.03.06.2017, FAT.652 DT.03.06.2017, FAT.654 DT.05.06.2017
  Zyra e Punes Korce (1515) BANKA KOMBETARE TREGTARE Korçe 11,000 2017-06-15 2017-06-16 22710250152017 Subvencion per te nxitur punesimin (Paga) 1025015 DREJTORIA RAJONALE E SHERBIMIT KOMBETAR TE PUNESIMIT KORCE SUBVEC PER PAGE PER SUBJEKTIN DREJTORIA E SHERBIMIT SPITALOR DEVOLL MUAJI MAJ SIPAS LISTPAGESAVE
  Bashkia Pustec (1515) POSTA SHQIPTARE SH.A Korçe 129,300 2017-06-15 2017-06-16 10324990012017 Ndihme ekonomike 2499001 BASHKIA PUSTEC NDIHMA EKONOMIKE MAJ 2017 SIPAS LISTPAGESAVE,VENDIM I KESHILLIT TE BASHKISE NR.40 DT 29.05.2017,MIRATUAR NGA PREFEKTURA NR 497/1 PROT DT 12.06.2017
  Dogana Korce (1515) ILIRJAN POSTOLI Korçe 9,516 2017-06-15 2017-06-16 6810100842017 Materiale per pastrim, dezinfektim, ngrohje dhe ndriçim 1010084-DOGANA KORCE BLERJE MATERIALE PASTRIMI URDHER PROKURIMI NR 8 FT OFERTE DT 31.05.2017 PROCESVERBAL DT 05.06.2017 FAT. NR 890 NR SERIE 45324261 FLETE HYRJE NR 1 DT 05.06.2017 URDHER BLERJE NR 308022 DT 15.06.2017
  Spitali Korce (1515) MEGAPHARMA Korçe 542,226 2017-06-15 2017-06-16 27710130192017 Ilaçe dhe materiale mjeksore 1013019 DR.E SHERBIMIT SPITALOR KORCE MEDIKAMENTE UR.PROKURIMI NR.92 DT.17.02.2017 KONTRATA NR.676 DT.26.04.2017 FAT.19993,19982 DHE F.H.145,148 DT.02.05.17, FAT.23743 DHE F.H.181 DT.22.05.17, FAT.27463 DT.12.06.17 DHE F.H.211 DT.13.06.17
  Drejtoria Rajonale Tatimore Korce (1515) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Korçe 52,220 2017-06-15 2017-06-16 8010100552017 Elektricitet 1010055 DREJTORIA RAJONALE TATIMORE KORCE ENERGJI MAJ 2017 KONTRTA NR.A28936,A28934,A4861,C73239,E108072,LIK FAT NR.655404818,655405272,655412613,655400511,655400537, DT.24-31.05.2017