Pagesa të Thesarit 2015-2017

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  All All All 1,051,283,357,393.00 711,077 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Gjykata Administrative e Shkalles se Pare Durres (0707) Instituti i Modelimeve ne Biznes Durres 146,400 2017-11-16 2017-11-17 11910290442017 Shpenzime per mirembajtjen e paisjeve te zyrave 1029044 GJYKATA ADMINISTRATIVE 0707 MIREMBAJTJE PROGRAMI URDH PROK 31 DT 26.10.2017 FATURA 223915716 DT 06.11.2017
  Klubi I Shumesporteve (0707) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Durres 340 2017-11-16 2017-11-17 17121070092017 Elektricitet 2107009 ENERGJI TETOR PER KONTR. A21722 / KLUBI I SHUME SPORTEVE TEUTA / KOD 2107009/ DEGA E THESARIT DURRES / TDO 0707
  Klubi I Shumesporteve (0707) BANKA CREDINS Durres 1,589,000 2017-11-16 2017-11-17 17621070092017 Shpenzime per te tjera materiale dhe sherbime operative - Udhetim i brendshem TRAJTIM USHQIMOR SIPAS LISTEPAGESES / KLUBI I SHUME SPORTEVE TEUTA / KOD 2107009/ DEGA E THESARIT DURRES / TDO 0707
  Prokuroria e rrethit Durres (0707) MURATI Durres 174,116 2017-11-16 2017-11-17 22710280062017 Garanci te viteve te meparshme per sipermarje punimesh,Te Dala KONT NR 10902 DT.20.7.2011,URDHER 649/K DT 10.11.2017,KERKESE PER CBLLOKIM NR .657/KDT.14.11.2017, KOLAUDIM DT 5.11.2011,SIT PERF DT.28.10.2011,,MBIKQYRJE PUNIM DT 31.10.2011 ,KER. NR 5 D.10.4.2017 /PROKURORIA RRETHIT /KOD 1028006/TDO0707
  Qendra Kulturore "A.Moisiu" (0707) SH. A. UJESJELLES KANALIZIME DURRES Durres 7,308 2017-11-16 2017-11-17 15521070072017 Uje UJE TETOR PER KONTR. 1506014 /QENDRA KULTURORE / KOD 2107007/ DEGA E THESARIT DURRES / TDO 0707
  Drejtoria Rajonale AKU Durres (0707) SH. A. UJESJELLES KANALIZIME DURRES Durres 120 2017-11-16 2017-11-17 15910051212017 Uje 1005121/AKU DURRES FAT BP01310000055319KONTRAT 1085334 MUAJI MAJ 17
  Bashkia Shijak (0707) MARGARITA KODRA Durres 22,800 2017-11-16 2017-11-17 52621080012017 Te tjera materiale dhe sherbime speciale 0707 BASHKIJA SHIJAK 2108001 LIKUJ D FAT 47,45 DT 12.7.2017 ,2.6.2017 URDH PROK 51 DT 30.5.;59 DT 19.6.2017
  Qendra Kulturore "A.Moisiu" (0707) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Durres 340 2017-11-16 2017-11-17 15421070072017 Elektricitet 2107007 ENERGJI TETOR PER KONTR. A20855 FAT 244665140 /QENDRA KULTURORE / KOD 2107007/ DEGA E THESARIT DURRES / TDO 0707
  Zyra e Punes Durres (0707) BANKA KOMBETARE TREGTARE Durres 21,312 2017-11-16 2017-11-17 52510250072017 Subvencion per te nxitur punesimin (Paga) PAGA SIPAS BORDEROSEPER SUBJ . AGIM MEMKO /ZYRA E PUNES/KOD 1025007/TDO0707
  Drejtoria e SHIK Durres (0707) BANKA CREDINS Durres 300,000 2017-11-16 2017-11-17 12410180062017 Shpenzime per te tjera materiale dhe sherbime operative 0707- 1018006 - DREJTORIA SHISH-it DURRES CEK BLERINA TAIPI KARTE IDENTITETI 028005756
  Drejtoria Rajonale AKU Durres (0707) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Durres 340 2017-11-16 2017-11-17 15310051212017 Elektricitet 1005121 1005121/AKU DURRES KLIENT DU0A020214031521 KONTRAT A31521 FAT 243577489 MUAJI SHTATOR 17
  Qendra Kulturore "A.Moisiu" (0707) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Durres 66,628 2017-11-16 2017-11-17 15321070072017 Elektricitet 2107007 ENERGJI TETOR PER KONTR. A45469 FAT 244325063 /QENDRA KULTURORE / KOD 2107007/ DEGA E THESARIT DURRES / TDO 0707
  Klubi I Shumesporteve (0707) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Durres 340 2017-11-16 2017-11-17 16921070092017 Elektricitet 2107009 ENERGJI TETOR PER KONTR.A108321 / KLUBI I SHUME SPORTEVE TEUTA / KOD 2107009/ DEGA E THESARIT DURRES / TDO 0707
  Prokuroria e rrethit Durres (0707) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Durres 88,300 2017-11-16 2017-11-17 22510280062017 Elektricitet 1028006 LIK FAT NR. 244793288 .EN ELEKT NR KONTR A6787/PROKURORIA RRETHIT /KOD 1028006/TDO0707
  Drejtoria Rajonale AKU Durres (0707) AUTORITETI PORTUAL DURRES SHA Durres 600 2017-11-16 2017-11-17 14610051212017 Shpenzime per qiramarrje ambjentesh 1005121/AKU DURRES FAT 52593620 TAX PASTRIMI NENTOR 17
  Prokuroria e rrethit Durres (0707) VODAFONE ALBANIA Durres 4,000 2017-11-16 2017-11-17 22610280062017 Sherbime telefonike LIK FAT CEL NR 217043876 / PROK. RETHIT /KOD 1028006/TDO0707
  Gjykata Administrative e Shkalles se Pare Durres (0707) ALBITAL - CANON Durres 9,000 2017-11-16 2017-11-17 12010290442017 Shpenzime per mirembajtjen e paisjeve te zyrave 1029044 GJYKATA ADMINISTRATIVE 0707 MIREMBAJTJE PAJISJE PRINTERI PROC VERB DT 13.11.2017 FATURA S-654 DT 13.11.2017
  Drejtoria Rajonale AKU Durres (0707) SH. A. UJESJELLES KANALIZIME DURRES Durres 3,162 2017-11-16 2017-11-17 15510051212017 Uje 1005121/AKU DURRES FAT BP01310000053579 KONTRAT 1097027 MUAJI MAJ 17
  Drejtoria Rajonale AKU Durres (0707) SH. A. UJESJELLES KANALIZIME DURRES Durres 4,582 2017-11-16 2017-11-17 15610051212017 Uje 1005121/AKU DURRES FAT BP01330000053736 KONTRAT 1097027
  Drejtoria Rajonale AKU Durres (0707) SH. A. UJESJELLES KANALIZIME DURRES Durres 4,068 2017-11-16 2017-11-17 15810051212017 Uje 1005121/AKU DURRES FAT BP01350000053889 KONTRAT 1097027
  Drejtoria Rajonale AKU Durres (0707) SH. A. UJESJELLES KANALIZIME DURRES Durres 120 2017-11-16 2017-11-17 16210051212017 Uje 1005121/AKU DURRES FAT BP01340000055584 KONTRAT 1085334 MUAJI SHTATOR 17
  Klubi I Shumesporteve (0707) DR. RAJ. E SHERBIMIT TE TRANSP. RRUGOR Durres 23,273 2017-11-16 2017-11-17 17721070092017 Shpenzimet e siguracionit te mjeteve te transportit LIK TAKSE VJETORE SIPAS FAT 1700448259 DT 8.11.17 / KLUBI I SHUME SPORTEVE TEUTA / KOD 2107009/ DEGA E THESARIT DURRES / TDO 0707
  Nd-ja Sherbimeve Komunale (0707) BANKA E TIRANES Durres 9,500 2017-11-16 2017-11-17 22721070132017 Sherbime te tjera 2107013 NDERM SHERB KOMUNAL 0707 RIPARIM MJETI PROC VERB DT 15.11.2017 TERHEQUR ME ÇEK BORANA LOLI NR KARTES 032847591
  Klubi I Shumesporteve (0707) A T L A N T I K Durres 34,948 2017-11-16 2017-11-17 17821070092017 Shpenzimet e siguracionit te mjeteve te transportit POLICE SIGURIMI LIK FAT 422 DT 9.11.17 UP 20 DT 8.11.17 / KLUBI I SHUME SPORTEVE TEUTA / KOD 2107009/ DEGA E THESARIT DURRES / TDO 0707
  Drejtoria Rajonale AKU Durres (0707) NISATEL Durres 8,500 2017-11-16 2017-11-17 15110051212017 Sherbime telefonike 1005121 1005121/AKU DURRES FAT 866 SHERBIM INTERNETI TETOR 17
  Bashkia Shijak (0707) DILAVER REXHEPI / DURRES Durres 2,280 2017-11-16 2017-11-17 52721080012017 Te tjera materiale dhe sherbime speciale 0707 BASHKIJA SHIJAK 2108001 LIK FAT 33 DT 6.7.2017 KONTRATE 2460 DT 6.7.2017 U PROK 63 DT 5.7.2017
  Drejtoria Rajonale AKU Durres (0707) POSTA SHQIPTARE SH.A Durres 6,054 2017-11-16 2017-11-17 14910051212017 Posta dhe sherbimi korrier 1005121/AKU DURRES FAT 751 TETOR 17
  Universiteti Aleksander Moisiu (0707) TONI-SECURITY Durres 1,000,142 2017-11-16 2017-11-17 57110111502017 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes 1011150 10111502017UNIVERSITETI "A.MOISIU DURRES PAGUAR SHERBIM ROJE SIPAS KINT NR 1120/2 DT 06.01.2017 DHE FAT NR 154 DT 31.10.2017
  Nd-ja Sherbimeve Komunale (0707) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Durres 26,480 2017-11-16 2017-11-17 22621070132017 Elektricitet 2107013 NDERM SHERB KOMUNAL 0707 ENERGJI ELEKTRIKE TETOR 2017 KONTRATA A13182 FATURA 244273764,KONTR A12466 FAT 244274626,KONTR A529 FAT 244273358,KONTR A12465 FAT 244648290
  Drejtoria Rajonale AKU Durres (0707) AUTORITETI PORTUAL DURRES SHA Durres 4,872 2017-11-16 2017-11-17 14510051212017 Shpenzime per qiramarrje ambjentesh 1005121/AKU DURRES FAT 52593619QERA SHESHI