Pagesa të Thesarit 2015-2017

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  All All All 938,691,421,935.00 637,643 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Bashkia Permet (1128) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Permet 38,513 2017-07-27 2017-07-28 62821350012017 Elektricitet 2135001 BASHKIA PERMET LIKUJDIM KONTRATE NR F-18191,17855,19450,16802,16804,16548,16552,18057,18059,19552,18044,18058,18045,G-22821,23482,23396,21866,22366 QERSHOR 2017
  Bashkia Permet (1128) Adri Zeqo Permet 24,076 2017-07-27 2017-07-28 62521350012017 Te tjera materiale dhe sherbime speciale BASHKIA PERMET LIKUJDIM PJESOR FAT NR 580NR SER 20357580 DT 05.01.2017 FH NR 1 DT 05.01.2017 U PROK NR 43 DT 27.12.2016 PV DT 27.12.2016 NJOFTIM FITUESI DT 04.01.2017
  Bashkia Permet (1128) HITO 94 Permet 7,412,280 2017-07-27 2017-07-28 62321350012017 Garanci te vitit vazhdim per sipermarje punimesh (2011 - Te Hyra) - Shpenz. per rritjen e AQT - te tjera per konstruksionin e rrugeve, urave, rrjeteve BASHKIA PERMET RIKONSTR URA PELLUMBAR 1350019 FAT NR 19 NR SER21151070 DT 26.07.2017 U PROK NR 1 DT 14.02.2017 KONTRATE NR 794 DT 22.05.2017 SITUACION NR 2
  Nd-ja Pastrim Gjelbrimit (1128) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Permet 14,821 2017-07-27 2017-07-28 9121350022017 Elektricitet 2135002 PASTRIM GJELBERIMI FAT NR 239709147,2394676569,239479266 NR KONT F-17957,18070,19120 QERSHOR 2017
  Bashkia Permet (1128) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Permet 34,186 2017-07-27 2017-07-28 63021350012017 Elektricitet 2135001 BASHKIA PERMET LIKUJDIM KONTRATE NR F-19499,G-22195,22179,22156,22097,22087,22058,22027,21934,21763,21448,21721,21686,21057,21660,21593 QERSHOR 2017
  Bashkia Permet (1128) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Permet 6,377 2017-07-27 2017-07-28 62921350012017 Elektricitet 2135001 BASHKIA PERMET LIKUJDIM KONTRATE NR J-30993,G-21379,23395,21186,21329,21450,21867,21864,21659,23731,23759 QERSHOR 2017
  Bashkia Permet (1128) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Permet 30,229 2017-07-27 2017-07-28 62721350012017 Elektricitet 2135001 BASHKIA PERMET LIKUJDIM KONTRATE NR F-18188,19564,17058,17059,17060,19518,16799,16385,18046,18047,G-21056,22880,23485,23760,23483 QERSHOR 2017
  Bashkia Permet (1128) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Permet 68,757 2017-07-27 2017-07-28 63121350012017 Elektricitet 2135001 BASHKIA PERMET LIKUJDIM KONTRATE NR F-19380,19471,18499,16608,17607,18071,19674,J-028076,G-23743,22487,23398,22822,21185,21507,21237,22879,21377,21325,21258,21133,21274,21618,21075 QERSHOR 2017
  Bashkia Permet (1128) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Permet 150,851 2017-07-27 2017-07-28 62621350012017 Elektricitet 2135001 BASHKIA PERMET LIKUJDIM KONTRATE NR F-18189,19568,19569,19118,18287,17856,19582,16801,17678,19481,19495,19452,16085,16800,67021,16696,16386 QERSHOR 2017
  Bashkia Pogradec (1529) PRO CREDIT BANK Pogradec 48,875 2017-07-27 2017-07-28 68221360012017 Paga baze 2136001 BASHKIA POGRADEC LIK pagesa per anetaret e KZAZ, Shkrese nga KQZ nr.4986 dt.11.07.2017+Shkrese nga KQZ nr.5224 dt.27.07.2017, liste pagese dt. 27.07.2017, np=1
  Sp. Pogradec (1529) ALFARMAKOS Pogradec 383,680 2017-07-27 2017-07-28 20210130822017 Ilaçe dhe materiale mjeksore 1013082 Spitali Pogradec, lik Kon nr.37 dt.28.04.2017, UMDM dt.04.01.2017, UP 89 dt.17.02.2017, Autor.M.SH nr.931/14 dt.13.04.2017, FNJF nr.931/6 dt.11.04.2017, Fat nr.227466830+FH 85 + PVMD dt.21.06.2017
  Gjykata e rrethit Pogradec (1529) OLSI PILINÇI Pogradec 19,500 2017-07-27 2017-07-28 12310290332017 Blerje dokumentacioni 1029033 Gjykata Pogradec likujdim Blerje dokumentacioni, UP nr.20 dt.17.07.2017, P/Verb.dt.20.07.2017, fat nr.10672864 +FH nr.17 dt.20.07.2017
  Bashkia Pogradec (1529) BUILDING CONSTRUCTION Pogradec 7,651,865 2017-07-27 2017-07-28 68021360012017 Garanci te vitit vazhdim per sipermarje punimesh (2011 - Te Hyra) - Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te veprave ujore 2136001 BASHKIA POGRADEC LIK UR,PROK NR= 16DT16.03.2017,UR KVO DT 11.01.2017,FORM NJOF KONTRATES DT16.03.2017NJ FITUESI,RAPORT VLERES APP,FAT= 46250820,DT24.07.2017/SITUAC.nr.2,KONT DT02.06.2017,NJ F BULET,REHAB RRJETI UJITES LUADHI I CELOS
  Gjykata e rrethit Pogradec (1529) ARTING Pogradec 56,300 2017-07-27 2017-07-28 12610290332017 Shpenz.per miremb.e rrugeve, veprave ujore, rrjeteve hidraulike, elektrike, telefonike, ngrohje etj 1029033 Gjykata Pogradec likujdim Mirembajtje pajisje, kaldaja, UP nr.22 dt.18.07.2017, P/Verb.dt.20.07.2017, fat nr.11884611 dt.25.07.2017, AKMD dt.24.07.2017
  Sp. Pogradec (1529) ALFARMAKOS Pogradec 33,441 2017-07-27 2017-07-28 19910130822017 Ilaçe dhe materiale mjeksore 1013082 Spitali, lik medik. Kon nr.36 dt.28.04.2017, UMDM dt.04.01.2017, UP 92 dt.17.02.2017, Autor.M.SH nr.934/16 dt.14.04.2017, FNJF nr.934/6 dt.13.04.2017, Fat nr.213064647+FH 47 + PVMD dt.03.05.2017
  Bashkia Pogradec (1529) HELIOS NDERTIM Pogradec 2,112,819 2017-07-27 2017-07-28 68521360012017 Garanci te vitit vazhdim per sipermarje punimesh (2011 - Te Hyra) - Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve 2136001 BASHKIA POGRADEC LIK sistemim rruge Varrezash Blace, UP 17 + FNJK dt.29.03.2017, U.Ng.KVO nr.100 dt.29.03.2017, NJF dt.25.05.2017, NJFne buletin dt.29.05.2017, Kon dt.02.06.2017, UKMZK dt.02.06.2017, VL nga App,fat 44796961/24.07.17
  Sp. Pogradec (1529) ALFARMAKOS Pogradec 114,480 2017-07-27 2017-07-28 20410130822017 Ilaçe dhe materiale mjeksore 1013082 Spitali Pogradec, lik Kon nr.41 dt.04.05.2017, UMDM dt.04.01.2017, UP 90 dt.17.02.2017, Autor.M.SH nr.932/16 dt.24.04.2017, FNJF nr.932/8 dt.21.04.2017, Fat nr.227466829+FH 86 + PVMD dt.21.06.2017
  Bashkia Pogradec (1529) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Pogradec 206,125 2017-07-27 2017-07-28 68421360012017 Paga baze 2136001 BASHKIA POGRADEC LIK pagesa per anetaret e KZAZ, Shkrese nga KQZ nr.4986 dt.11.07.2017+Shkrese nga KQZ nr.5224 dt.27.07.2017, liste pagese dt. 27.07.2017, np=4
  Sp. Pogradec (1529) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Pogradec 280,208 2017-07-27 2017-07-28 19710130822017 Elektricitet 1013082 Spitali, lik energji qershor 2017, kon nr.A/8447+A9550 dt.30.06.2017
  Gjykata e rrethit Pogradec (1529) VAYA international Pogradec 79,968 2017-07-27 2017-07-28 12510290332017 Shpenzime per mirembajtjen e objekteve ndertimore 1029033 Gjykata Pogradec likujdim Mirembajtje objektesh, UP nr.23 dt.18.07.2017, P/Verb.dt.19.07.2017, fat nr.05593133 dt.24.07.2017, AKMD dt.24.07.2017
  Bashkia Pogradec (1529) POSTA SHQIPTARE SH.A Pogradec 2,961,772 2017-07-27 2017-07-28 67921360012017 Ndihme ekonomike 2136001 BASHKIA POGRADEC LIK NDIHMA EKONOMIKE Cerrave,LIST PAGESA qershor 2017,np= 789, SIPAS VKB NR= 34 DT 19.07.2017.2017 KONFIRMIMI PREFEKTIT NR= 598/1 DT 25.07.2017
  Dogana Pogradec (1529) SOKOL RROKAJ Pogradec 60,000 2017-07-27 2017-07-28 7610100832017 Shpenz.per miremb.e rrugeve, veprave ujore, rrjeteve hidraulike, elektrike, telefonike, ngrohje etj 1010083 Dogana Pogradec,Mirembajtje rrjetesh elektrike+hidraulike, UP nr.13 +F.per Oferte dt.17.07.2017, Rend.e ofertave nga APP dt.19.07.2017, P/Verbal komisioni nr.816/2 Prot. dt.24.07.2017, FAt nrs=47011445+FH nr.15+15/1 date 24.07.2017
  Bashkia Pogradec (1529) RAIFFEISEN BANK SH.A Pogradec 99,875 2017-07-27 2017-07-28 68121360012017 Paga baze 2136001 BASHKIA POGRADEC LIK pagesa per anetaret e KZAZ, Shkrese nga KQZ nr.4986 dt.11.07.2017+Shkrese nga KQZ nr.5224 dt.27.07.2017, liste pagese dt. 27.07.2017, np=2
  Bashkia Pogradec (1529) BANKA E TIRANES Pogradec 53,125 2017-07-27 2017-07-28 68321360012017 Paga baze 2136001 BASHKIA POGRADEC LIK pagesa per anetaret e KZAZ, Shkrese nga KQZ nr.4986 dt.11.07.2017+Shkrese nga KQZ nr.5224 dt.27.07.2017, liste pagese dt. 27.07.2017, np=1
  Sp. Pogradec (1529) UJESJELLSI Pogradec 225,934 2017-07-27 2017-07-28 19810130822017 Uje 1013082 Spitali, lik uje qershor 2017, kon nr.60002/60004 dt.01.07.2017
  Sp. Pogradec (1529) ALFARMAKOS Pogradec 96,598 2017-07-27 2017-07-28 20110130822017 Ilaçe dhe materiale mjeksore 1013082 Spitali, lik medik. Kon nr.37 dt.28.04.2017, UMDM dt.04.01.2017, UP 89 dt.17.02.2017, Autor.M.SH nr.931/14 dt.13.04.2017, FNJF nr.931/6 dt.11.04.2017, Fat nr.213064646+FH 46 + PVMD dt.03.05.2017
  Gjykata e rrethit Pogradec (1529) ARTING Pogradec 35,900 2017-07-27 2017-07-28 12710290332017 Shpenz.per miremb.e rrugeve, veprave ujore, rrjeteve hidraulike, elektrike, telefonike, ngrohje etj 1029033 Gjykata Pogradec likujdim Mirembajtje elektike, UP nr.24 dt.18.07.2017, P/Verb.dt.20.07.2017, fat nr.11884612 dt.25.07.2017, AKMD dt.24.07.2017
  Gjykata e rrethit Pogradec (1529) OLSI PILINÇI Pogradec 71,250 2017-07-27 2017-07-28 12410290332017 Kancelari 1029033 Gjykata Pogradec likujdim Blerje kancelari, UP nr.21 dt.18.07.2017, P/Verb.dt.20.07.2017, fat nr.10672865 +FH nr.18 dt.20.07.2017
  Gjykata e rrethit Pogradec (1529) OLSI PILINÇI Pogradec 15,000 2017-07-27 2017-07-28 12810290332017 Shpenz. per rritjen e AQT - te tjera paisje zyre 1029033 Gjykata Pogradec likujdim Shpenz.per rritjen e AAM-te tjera pajisje zyre, UP nr.19 dt.11.07.2017, P/Verb.dt.17.07.2017, fat nr.10672863 dt.17.07.2017, FH nr.16 dt.17.07.2017
  Gjykata e rrethit Pogradec (1529) BANKA CREDINS Pogradec 11,000 2017-07-27 2017-07-28 12110290332017 Udhetim i brendshem 1029033 Gjykata Pogradec likujdim dieta per trajnime, liste pagese dt.24.07.2017, np=2,