Pagesa të Thesarit 2015-2017

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  All All All 987,459,217,622.00 667,322 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Zyra e Punes Korce (1515) NDERMARJA UJESJELLSIT Korçe 2,580 2017-08-14 2017-09-15 38210250152017 Uje 1025015-DREJTORIA RAJONALE E SHERBIMIT KOMBETAR TE PUNESIMIT KORCE, UJE ZVP DEVOLL, FATURA NR.625 DT.31.07.2017
  Drejtoria Arsimore Korce (1515) POSTA SHQIPTARE SH.A Korçe 2,232 2017-08-14 2017-09-15 24210110152017 Posta dhe sherbimi korrier 1011015 DREJTORIA ARSIMORE RAJONALE KORCE SHERBIM POSTAR KORRIK 2017 LIK FAT NR.715 DT.31.07.2017
  Zyra e Punes Korce (1515) BANKA KOMBETARE TREGTARE Korçe 110,000 2017-08-14 2017-09-15 36610250152017 Subvencion per te nxitur punesimin (Paga) 1025015-DREJTORIA RAJONALE E SHERBIMIT KOMBETAR TE PUNESIMIT KORCE, SUBVENCION PER TE NXITUR PUNESIMIN PAGA SIPAS LISTPAGESES SE PAGAVE TE PRAKTIKANTEVE NE BASHKIA MALIQ KORRIK 2017
  Drejtoria Arsimore Korce (1515) NDERMARJA UJESJELLES KANALIZIME Korçe 5,124 2017-08-14 2017-09-15 24010110152017 Uje 1011015 DREJTORIA ARSIMORE RAJONALE KORCE UJE KORRIK 2017 KLIENTI NR.750047 LIK FAT NR.4078506 DT.04.08.2017
  Gjykata Administrative e Shkalles se Pare Korce (1515) NDERMARJA UJESJELLES KANALIZIME Korçe 5,242 2017-08-14 2017-09-15 9610290462017 Uje 1029046 GJYKATA ADMINISTRATIVE SHK.I KORCE UJE MUAJI KORRIK NR.KL.750532 FAT.4085941
  Zyra e Punes Korce (1515) ALBTELEKOM SH.A. Korçe 27,886 2017-08-14 2017-09-15 38010250152017 Sherbime telefonike 1025015 DREJT.RAJ E SHERB KOMB TE PUNESIMIT KORCE,TELEFON FAT NR 724121286 NR KL 310001763260,FAT.NR 724121295 NR.KL 310001771983,FAT NR 724124101 NR KL 310001780661,FAT NR 724136204 NR KL 310001852364 DT 31.07.2017
  ALUIZNI - Drejtorite Korce + Pogradec (1515) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Korçe 10,920 2017-08-14 2017-09-15 10710940062017 Elektricitet 1094006 - ALUIZNI KORCE ENERGJI MUAJI KORRIK 2017 KOD KLIENTI KR1A010013051721 NR FATURE 230712660 DATE 26.07.2017 NR I MATESIT 18626575
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Korce (1515) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Korçe 4,250 2017-08-14 2017-09-15 5910250542017 Elektricitet 1025054 DREJT RAJ SHERB SOCIAL SHTETEROR KORCE ENERGJI KORRIK 2017 KLIENTI NR.KR0A60118029779 LIK FAT NR.240707013 DT.26.07.2017
  Gjykata Administrative e Shkalles se Pare Korce (1515) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Korçe 54,462 2017-08-14 2017-09-15 9710290462017 Elektricitet 1029046 GJYKATA ADMINISTRATIVE SHK.I KORCE ENERGJI KORRIK KOD KL.KR0A060113122318 FAT.240981345
  Zyra e Punes Korce (1515) POSTA SHQIPTARE SH.A Korçe 4,032 2017-08-14 2017-09-15 38110250152017 Posta dhe sherbimi korrier 1025015-DREJTORIA RAJONALE E SHERBIMIT KOMBETAR TE PUNESIMIT KORCE, POSTA DHE SHERBIMI KORRIER DRSHKP KORCE, FATURA NR.723 DT 31.07.2017
  Qarku Korçe (1515) NDERMARJA UJESJELLES KANALIZIME Korçe 5,523 2017-08-14 2017-09-15 12620150012017 Uje 2015001 KESHILLI I QARKUT KORCE UJE KORRIK 2017 KOD.KL.750254;FAT.NR.4085682 DT.04.08.2017
  Gjykata e Apelit Korce (1515) ALBTELEKOM SH.A. Korçe 7,075 2017-08-14 2017-09-15 9910290052017 Sherbime telefonike 1029005 GJYKATA E APELIT KORCE TELEFON MUAJI KORRIK NR.KL.310001793477,110000027793 FAT.724142573,724024623
  Zyra e Punes Korce (1515) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Korçe 19,855 2017-08-14 2017-09-15 37910250152017 Elektricitet 1025015 1025015-DREJ.RAJ E SHERB KOMB TE PUNESIMIT KORCE,ENERGJI FAT NR.240649938 NR.KONT A28896 DT 22.07.2017,FAT NR.240700641 NR.KONT E108060 DT 26.07.2017,FAT NR.240735690 NR.KONT C73250 DT 27.07.2017,FAT NR 240711666,NR KONT A4867 DT 26
  Nd-ja Pastrim Gjelbrimit (1515) A&T Korçe 339,959 2017-08-14 2017-09-15 28621220062017 Karburant dhe vaj 2122006 ND.E SHERBIMIT PUBLIK KORCE BENZINE KONTRATE DT.13.04.2017 UP NR.9 DT.15.02.2017 PVVO DT.24.03.2017 MIRATIM PROC DT.05.04.2017 F NJOF FIT DT.05.04.2017 FAT NR.453,473 DT.08.08.2017 FH NR.79,80 DT.10.08.2017, UB NR.30359 DT.19.04.17
  Gjykata e Apelit Korce (1515) "ABCOM" Korçe 14,770 2017-08-14 2017-09-15 9810290052017 Sherbime telefonike 1029005 GJYKATA E APELIT KORCE SHERBIM INTERNETI UR.PROKURIMI NR.10 DT.23.05.2017, FTESA PER OFERTE FAT.215072168 DT.31.07.2017 UR.BLERJA 31182
  Bashkia Maliq (1515) BOLT Korçe 2,378,652 2017-08-14 2017-09-15 40421680012017 Shpenz.per miremb.e rrugeve, veprave ujore, rrjeteve hidraulike, elektrike, telefonike, ngrohje etj 2168001 BASHKIA MALIQ MAT.HIDRAULIKE UP 35 DT 22.02.17;F.NJ.KONT,FIT.PV.DT 08;10.03.17;KONT.2099 DT 24.4.17 FAT 808;813;827;FH.20;20/1;22;22/1;25/1;25/2 DT 3;8;23.5.17;FAT.857 FH32/2 DT.4.7.17;RAP.PERF.;MIR.TEND.DT.29.03.17;UB 30418
  Bashkia Korce (1515) G. P. G. COMPANY Korçe 8,389,942 2017-08-14 2017-09-15 73821220012017 Garanci te vitit vazhdim per sipermarje punimesh (2011 - Te Hyra) - Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve BASHKIA KORCE (2122001) RIKONS.I QENDRES,INFRAST.RRUGORE DHE MONUMENTEVE TE KULTURES VOSKOPOJE U.P 43 DT 30.06.2016 MIRATIM PROCEDURE,RAP.PERMBLEDHES,FORM.NJ.FIT DT 07.09.2016 KONTRATE 19.09.2016 SIT.3 DT 22.07.17 FAT.12 27.07.2017 PO 28693
  Qarku Korçe (1515) RAIFFEISEN BANK SH.A Korçe 723,084 2017-08-14 2017-09-15 12720150012017 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna 2015001 KESHILLI I QARKUT KORCE LIK.VENDIM GJYQI(G.SHUKULLARI) SIPAS LSITPAGESES,URDHER NR.15 DT.13.07.2017,NR.02 DT.03.07.2017 VENDIM NR.4518 DT.15.12.2016 I GJYKATES ADM.TE APELIT TIRANE;VENDIM NR.511 DT.26.09.2014 GJ.ADM.SHK.PARE;GJ.AUD.
  Nd-ja Pastrim Gjelbrimit (1515) NDERMARJA UJESJELLES KANALIZIME Korçe 40,495 2017-08-14 2017-09-15 28721220062017 Uje 2122006 ND.E SHERBIMIT PUBLIK KORCE LIDHJE E RE UJI URDHER NR.475/1 DT.09.08.2017,LIK FAT NR.115 DT.09.08.2017
  Gjykata Administrative e Shkalles se Pare Korce (1515) "ABCOM" Korçe 4,500 2017-08-14 2017-09-15 9510290462017 Sherbime telefonike 1029046 GJYKATA ADMINISTRATIVE KORCE FAT.215072177 DT.31.07.2017 SHERBIM INTERNETI KORRIIK;U.BLERJE NR.31183;U.PROKURIMI NR.05 DT.06.04.17;F.OFERTE DT.13.04.17;RAP.PERMBLEDHES DT.14.04.17;PVERBAL DT.12.04.2017
  Bashkia Korce (1515) " VILDEV - CO " Korçe 1,825,847 2017-08-14 2017-09-15 73921220012017 Garanci te vitit vazhdim per sipermarje punimesh (2011 - Te Hyra) - Shpenz. per rritjen e AQT - ndertesa shkollore BASHKIA KORCE (2122001) RIKONS.DHE SHTESE E SHKOLLES 9 VJECARE NE LUMALAS U.P NR 23 DT 27.04.2017 MIRATIM PROCEDURE,RAP.PERMBLEDHES,FORM.NJ.FIT DT 13.06.2017 KONTRATE DT 23.06.2017 SIT.NR 1 DT 11.08.2017 FAT.NR 20 DT 11.08.2017 PO 30897
  Nd-ja Pastrim Gjelbrimit (1515) VASHTEMIA Korçe 245,880 2017-08-14 2017-09-15 28321220062017 Shpenz.per miremb.e rrugeve, veprave ujore, rrjeteve hidraulike, elektrike, telefonike, ngrohje etj 2122006 ND.E SHERBIMIT PUBLIK KORCE MATERIALE NDERTIMI ASFBETON BITUM KONTRATA DT.13.06.2017 UP NR.16 DT.18.04.2017;PVVO DT.26.05.2017;MIRATIM DT.06.06.2017 NJOFT FIT DT.06.06.17 FAT NR.85 DT.08.08.2017,FH NR.78 DT.09.08.2017, UB NR.30812
  Drejtoria e SHIK Korce (1515) UJESJELLSI Korçe 1,835 2017-08-14 2017-09-15 9810180112017 Uje 1018011 DREJTORIA E SHISH KORCE PAGESE UJI POGRADEC MUAJI KORRIK 2017 NR KONTRATE 60015 LIK FAT NR 3700051 DATE 01.08.2017
  Bashkia Korce (1515) ENTI I BANESAVE(K54104008S) Korçe 5,874 2017-08-14 2017-09-15 74121220012017 Shpenzime per qiramarrje ambjentesh BASHKIA KORCE (2122001) PAGESE QERA AMBJENTI ME QELLIM PERDORIMI SI ''STREHEZA EMERGJENTE PER VIKTIMAT E DHUNES NE FAMILJE'' KORRIK 2017, KONTRATE DT 29.12.2016, URDHER NR 5 DHE 508 DT 05.01.2017 DHE 14.08.2017, RAPORTI DT 01.08.2017
  Gjykata e Apelit Korce (1515) POSTA SHQIPTARE SH.A Korçe 36,948 2017-08-14 2017-09-15 10010290052017 Posta dhe sherbimi korrier 1029005 GJYKATA E APELIT KORCE SHP.POSTARE KORRIK FAT.726 DT 31.07.2017
  Drejtoria e SHIK Korce (1515) NDERMARJA UJESJELLES KANALIZIME Korçe 7,315 2017-08-14 2017-09-15 9610180112017 Uje 1018011 DREEJTORIA E SHISH KORCE PAGESE UJI KORCE MUAJI KORRIK NR KLIENTI 750056 LIK FAT NR 4078507 DATE 04.08.2017
  Drejtoria Arsimore Korce (1515) ALBTELEKOM SH.A. Korçe 19,164 2017-08-14 2017-09-15 24110110152017 Sherbime telefonike 1011015 DREJTORIA ARSIMORE RAJONALE KORCE TELEFON KORRIK 2017 KLIENTI NR.310001771271 LIK FAT NR.724121293 DT.31.07.2017
  ALUIZNI - Drejtorite Korce + Pogradec (1515) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Korçe 19,639 2017-08-14 2017-09-15 10610940062017 Elektricitet 1094006 - ALUIZNI KORCE ENERGJI MUAJI KORRIK 2017 KODI I KLIENTIT KR0A060002120478 FATURE NR 24705098 DATE 26.07.2017 NR I MATESIT 45196316
  Dega e Kujdesit Paresor Korce (1515) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Korçe 90,649 2017-08-14 2017-09-15 15010130092017 Elektricitet 1013009 DR.E SHENDETIT PUBLIK KORCE ENERGJI KORRIK KOD KL.KR0A060113028767,KR0A060075028873,KR0A060075028875,KR0A060074028876,KR0A060075121107
  Drejtoria e SHIK Korce (1515) INSIG SH.A Korçe 17,724 2017-08-14 2017-09-15 10110180112017 Shpenzimet e siguracionit te mjeteve te transportit 1018011 SHISH KORCE SIGURIM T P L URDHER PROKURIMI NR. 06 DATE 01.08.2017 PROCESVERBAL DATE 02.08.2017 LIKUIDIM .FATURA NR.38 DATE 02.08.2017, URDHER BLERJE NR.31184 DATE.14.08.2017