Pagesa të Thesarit 2015-2017

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  All All All 938,691,421,935.00 637,643 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Dogana Kapshtice (1505) ELTON PËRMETI Devoll 12,000 2017-07-27 2017-07-28 7010100852017 Materiale dhe pajisje labratorik e te sherbimit publik DOGANA KAPSHTICE PAGESE PER ELTON PERMETI PER TE TJERA SHERBIME DHE HARTIM DOKUMENTACIONI ME SPECIFIKIME TEKNIKE ,KERKESA PER KUALIFIKIM NR FATURE 16 DT 29.06.2017 NR URP 11/1 DT 06.06.2017
  Dogana Kapshtice (1505) MAGRIP BANA Devoll 429,600 2017-07-27 2017-07-28 6910100852017 Kancelari DOGANA KAPSHTICE PAGESE PER MAGRIP BANA PER BLERJE KANCELARI NR FATURE 514 DT 29.06.2017 NR SERIAL 50885015 NR URP 9 DT 21.04.2017
  Drejtoria Vendore e Policise Diber (0606) RAIFFEISEN BANK SH.A Diber 51,200 2017-07-27 2017-07-28 12810160242017 Udhetim i brendshem 1016024 Dr.Policise dieta qershor 2017
  Drejtoria Rajonale e Kufirit dhe Migracionit Diber (0606) ELVANA QOSJA Diber 56,770 2017-07-27 2017-07-28 6010161042017 Materiale per pastrim, dezinfektim, ngrohje dhe ndriçim 1016104 Dr.Kufirit materiale pastrimi, fature nr 9,dt 11.07.2017
  Drejtoria Rajonale e Kufirit dhe Migracionit Diber (0606) TOP-OIL Diber 64,080 2017-07-27 2017-07-28 6110161042017 Karburant dhe vaj 1016104 Dr.Kufirit, vajra lubrifikant,fature nr 36,dt 13.07.2017
  Inspektoriati Hekurudhor Durres (0707) PRO CREDIT BANK Durres 56,000 2017-07-27 2017-07-28 4210061002017 Udhetim i brendshem 1006100-0707 - INSPEKTORIATI HEKURUDHOR DJETA BORDERO QERSHOR 2017
  Kultura & Sporti (Sht.Pushimit Dr.) (0707) M. B. KURTI Durres 744,360 2017-07-27 2017-07-28 27.07.2017 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat 1016086 0707 -SHTEPIA PUSHIMIT -1016086 LIK FAT262,267 DT 10.7,; 20.7.2017 KONTRATE 101 DT 1.6.2017
  Kultura & Sporti (Sht.Pushimit Dr.) (0707) M. B. KURTI Durres 149,325 2017-07-27 2017-07-28 8610160862017 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat 1016086 0707 -SHTEPIA PUSHIMIT -1016086 LIK FAT 263,269 DT 10.7,; 20.7.2017 KONTRATE 102 DT 2.6.2017
  Kultura & Sporti (Sht.Pushimit Dr.) (0707) M. B. KURTI Durres 395,400 2017-07-27 2017-07-28 8710160862017 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat 1016086 0707 -SHTEPIA PUSHIMIT -1016086 LIK FAT264,268 DT 10.7,; 20.7.2017 KONTRATE 106 DT 2.6.2017
  Kultura & Sporti (Sht.Pushimit Dr.) (0707) M. B. KURTI Durres 610,650 2017-07-27 2017-07-28 8910160862017 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat 1016086 0707 -SHTEPIA PUSHIMIT -1016086 LIK FAT 14,15 DT 10.7,20.7. KONTRATE100 DT 1.6.2017
  Qendra Ekonomike e Arsimit (0707) ZEQIRI Durres 170,220 2017-07-27 2017-07-28 33221070082017 Materiale per pastrim, dezinfektim, ngrohje dhe ndriçim LIK USHQIME FAT 1350 KO.9172 26.08.2017 / QENDRA EKONOMIKE E ARSIMIT 2107008 / TDO 0707 DURRES
  Kultura & Sporti (Sht.Pushimit Dr.) (0707) Daniela Mullaj Durres 212,112 2017-07-27 2017-07-28 8110160862017 Shpenzime per te tjera materiale dhe sherbime operative 1016086 0707 -SHTEPIA PUSHIMIT -LIK FAT 63 DT 3.7.2017 U PROK 8/2 DT 30.5.2017
  Bashkia Shijak (0707) POSTA SHQIPTARE SH.A Durres 4,658,663 2017-07-27 2017-07-28 33821080012017 Pagese paaftesie 0707 BASHKIJA SHIJAK 2108001 pak dhe inv. korrik 2017 bordwero bashkija Shijak
  Bashkia Shijak (0707) POSTA SHQIPTARE SH.A Durres 2,071,679 2017-07-27 2017-07-28 34121080012017 Pagese paaftesie 0707 BASHKIJA SHIJAK 2108001 pak dhe inv. korrik 2017 bordwero NJ AD GJEPALAJ
  Gjykata Administrative e Shkalles se Pare Durres (0707) TELEKOM ALBANIA Durres 2,733 2017-07-27 2017-07-28 8010290442017 Sherbime telefonike 1029044 GJYKATA ADMINISTRATIVE 0707 FATURA 80369 DT 21.7.2017 NR CEL 0684017732
  Prokuroria e rrethit Durres (0707) RAMAZAN BODLLI Durres 12,000 2017-07-27 2017-07-28 14410280062017 Shpenzime per mirembajtjen e mjeteve te transportit PAGA SIPAS BORDER/PROKURORIA RRETHIT /KOD 1028006/TDO0707 lik fat23201 dt 22.7.2017
  Kultura & Sporti (Sht.Pushimit Dr.) (0707) ABDYL SULA Durres 214,000 2017-07-27 2017-07-28 7910160862017 Shpenzime per te tjera materiale dhe sherbime operative 1016086 0707 -SHTEPIA PUSHIMIT -LIK FAT 16,17 DT 10.7.2017 U PROK 18 DT 23.6.2017
  Qendra Ekonomike e Arsimit (0707) M. B. KURTI Durres 48,875 2017-07-27 2017-07-28 33021070082017 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat LIK USHQIME FAT 455 KO.1529 DT 27.1.2017 / QENDRA EKONOMIKE E ARSIMIT 2107008 / TDO 0707 DURRES
  Kultura & Sporti (Sht.Pushimit Dr.) (0707) M. B. KURTI Durres 325,908 2017-07-27 2017-07-28 8410160862017 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat 1016086 0707 -SHTEPIA PUSHIMIT -1016086 LIK FAT 261,266 DT 10.7,20.7. KONTRATE 103 DT 1.6.2017
  Bashkia Shijak (0707) POSTA SHQIPTARE SH.A Durres 126,660 2017-07-27 2017-07-28 33721080012017 Ndihme ekonomike 0707 BASHKIJA SHIJAK 2108001 ND EK FAM VARFRA BORDERO NJ AD XHAFZOTAJ
  Prefektura e qarkut Durres (0707) N E P T U N Durres 99,968 2017-07-27 2017-07-28 11910160612017 Shpenz. per rritjen e AQT - te tjera paisje zyre PAGA SIPAS BORDER /PREFEKTURA /KOD 1016061/ TDO0707 LIK FAT 27 DT 25.7.2017 U PROK 52 DT 25.7.2017
  Kultura & Sporti (Sht.Pushimit Dr.) (0707) ALI VESELI Durres 56,160 2017-07-27 2017-07-28 7810160862017 Pajisje, materiale dhe sherbime ushtarake 1016086 0707 -SHTEPIA PUSHIMIT -1016086 LIK FAT 2 DT 5.7.2017 U PROK 12.6.2017
  Bashkia Shijak (0707) POSTA SHQIPTARE SH.A Durres 1,995,417 2017-07-27 2017-07-28 34021080012017 Pagese paaftesie 0707 BASHKIJA SHIJAK 2108001 pak dhe inv. korrik 2017 bordwero NJ AD MAMINAS
  Bashkia Shijak (0707) "DOKSANI-G" Durres 1,091,788 2017-07-27 2017-07-28 32621080012017 Garanci te vitit vazhdim per sipermarje punimesh (2011 - Te Hyra) - Shpenz.per miremb.e rrugeve, veprave ujore, rrjeteve hidraulike, elektrike, telefonike, ngrohje etj 0707 BASHKIJA SHIJAK 2108001 LIK FAT 36 DT 10.7.2017 KONTRATE 2403 DT 30.6.2017
  Zyra e Punes Durres (0707) POSTA SHQIPTARE SH.A Durres 2,292 2017-07-27 2017-07-28 31510250072017 Posta dhe sherbimi korrier POSTA MAJ LIK FAT 181 DT 30.6.17 /ZYRA E PUNES/KOD 1025007/TDO0707
  Bashkia Shijak (0707) POSTA SHQIPTARE SH.A Durres 4,190,721 2017-07-27 2017-07-28 33921080012017 Pagese paaftesie 0707 BASHKIJA SHIJAK 2108001 pak dhe inv. korrik 2017 bordwero NJ AD XHAFZOTAJ
  Zyra e Punes Durres (0707) NDERMARRJA UJESJELLES KANALIZIME Durres 1,410 2017-07-27 2017-07-28 31310250072017 Uje UJE QERSHOR PER KONTR. 000935-1 /ZYRA E PUNES/KOD 1025007/TDO0707
  Bashkia Shijak (0707) ERVIN SADIKU Durres 588,000 2017-07-27 2017-07-28 33621080012017 Te tjera materiale dhe sherbime speciale 0707 BASHKIJA SHIJAK 2108001 LIK FAT 10 DT 20.6.2017 KONT 1934 DT 29.5.2017
  Kultura & Sporti (Sht.Pushimit Dr.) (0707) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Durres 386,767 2017-07-27 2017-07-28 9210160862017 Elektricitet 1016086 0707 -SHTEPIA PUSHIMIT -1016086 LIK FAT qershor 2017 NR KONTRATES A 100338
  Kultura & Sporti (Sht.Pushimit Dr.) (0707) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Durres 157,348 2017-07-27 2017-07-28 9110160862017 Elektricitet 1016086 0707 -SHTEPIA PUSHIMIT -1016086 LIK FAT qershor 2017 NR KONTRATES A 4697