Pagesa të Thesarit 2015-2017

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  All All All 838,780,710,969.00 573,755 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Spitali Gjirokaster (1111) GTS-GAZRA TEKNIKE SHQIPTARE Gjirokaster 49,024 2017-04-27 2017-04-28 11910130182017 Ilaçe dhe materiale mjeksore 1013018 SPITALI GJ ,Gaz mjekesor, fat nr. 1560, dt.12.04.2017, nr. serial 44155710. Flete hyrje nr. 24, dt.12.04.2017.Kontrate nr. 67/3, dt. 10.02.2017.
  Komuna Dropull I Poshtem (1111) Robert Lulo Gjirokaster 20,000 2017-04-27 2017-04-28 170 24520012017 Sherbime te tjera 2452001 BASHKIA DROPULL,Ekspert i jashtem, fatura nr. 61, dt.24.04.2017, nr. serie 41883837. Urdher nr. 23,24, dt. 11.04.2017.
  Spitali Gjirokaster (1111) ND.UJESJ-KANAL GJIROKASTER Gjirokaster 974,731 2017-04-27 2017-04-28 12310130182017 Uje 1013018 SPITALI GJ ,Uje Mars 2017, kontrata nr. 46026,fat nr.352100,nr.serial 232302980, dt. 31.03.2017.
  Prokuroria e rrethit Gjirokaster (1111) REFIK ALIKO Gjirokaster 3,500 2017-04-27 2017-04-28 5010280102017 Shpenzime per honorare 1028010 PROKURORI RRETHI GJ ,Pagese perkthyesi, fatura nr. 13, dt. 15.04.2017, nr. serial 9515370.Sipas urdherit per pagese dhe vendim caktim perkthyesi.
  Zyra e Punes Gjirokaster (1111) BANKA KOMBETARE TREGTARE Gjirokaster 51,760 2017-04-27 2017-04-28 20910250112017 Udhetim i brendshem 1025011 ZYRA RAJONALE E PUNES GJ ,DIETA, LISTE PAGESE PRILL 2017
  Spitali Gjirokaster (1111) GTS-GAZRA TEKNIKE SHQIPTARE Gjirokaster 49,024 2017-04-27 2017-04-28 11810130182017 Ilaçe dhe materiale mjeksore 1013018 SPITALI GJ ,Gaz mjekesor, fat nr. 1525, dt.10.04.2017, nr. serial 44155675. Flete hyrje nr. 23, dt.10.04.2017.Kontrate nr. 67/3, dt. 10.02.2017.
  Qarku Gjirokaster (1111) ND.UJESJ-KANAL GJIROKASTER Gjirokaster 20,453 2017-04-27 2017-04-28 11120110012017 Uje 2011001 KESHILLI I QARKUT GJ ,Uje Mars 2017, kontrata nr. 46005. Fatura nr. 352079,nr.serial n232302959 ,dt. 31.03.2017.
  Komuna Dropull I Poshtem (1111) VODAFONE ALBANIA Gjirokaster 3,972 2017-04-27 2017-04-28 16824520012017 Paga baze - Sherbime telefonike 2452001 BASHKIA DROPULL,Telefon Mars 2017, nr. abonenti 30951306, fat nr. 208270591, dt.02.04.2017.
  Spitali Gjirokaster (1111) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Gjirokaster 1,248,676 2017-04-27 2017-04-28 11610130182017 Elektricitet 1013018 SPITALI GJ ,Energji Mars 2017, kontrata nr. K 36274, dt. 30.03.2017, fat nr. 653017647.
  Qarku Gjirokaster (1111) SHOQ E TE VERBERVE TE SHQIPERISE Gjirokaster 200,000 2017-04-27 2017-04-28 11720110012017 Shpenzime per te tjera materiale dhe sherbime operative 2011001 KESHILLI I QARKUT GJ ,Financim per shoqaten e te verberve, sipas urdherit nr. 27, dt. 06.04.2017, miratuar me vendimin e keshillit te qarkut nr. 59, dt. 29.12.2016, per buxhetin e vitit 2017.
  Shtepia e te moshuarve Gjirokaster (1111) ND.UJESJ-KANAL GJIROKASTER Gjirokaster 57,648 2017-04-27 2017-04-28 7821150192017 Uje 2115019 SH.E TE MOSHUARVE GJ ,shpenzime uje mars, fatura nr 352092 , nr serial 232302972, kontrata nr 46018
  Spitali Gjirokaster (1111) GTS-GAZRA TEKNIKE SHQIPTARE Gjirokaster 49,024 2017-04-27 2017-04-28 11710130182017 Ilaçe dhe materiale mjeksore 1013018 SPITALI GJ ,Gaz mjekesor, fat nr. 1404, dt.03.04.2017, nr. serial 44155554. Flete hyrje nr. 16, dt.03.04.2017.Kontrate nr. 67/3, dt. 10.02.2017.
  Qarku Gjirokaster (1111) BANKA CREDINS Gjirokaster 1,960 2017-04-27 2017-04-28 11420110012017 Shpenzime te tjera transporti 2011001 KESHILLI I QARKUT GJ ,Liste pagese, paguar fat nr. 141GJ, nr.ser. 44107818, kontroll teknik per mjetin AA 440 NY, sipas urdherit nr. 29, dt. 13.03.2017.
  Drejtoria e Rajonit Jugor (Gjirokaster) (1111) JODY-KOMPANY Gjirokaster 1,555,038 2017-04-26 2017-04-28 16710060672017 Shpenz.per miremb.e rrugeve, veprave ujore, rrjeteve hidraulike, elektrike, telefonike, ngrohje etj 1006067 DREJTORIA E RAJONIT JUGOR, Mirembajtje rutine aksi Sarande-Butrint+Pllake-Çuke+Xare-Pllake. Fat nr. 17, dt.01.04.2017, nr. serial 40138715. Situacion nr. 8, lista 2,3. Kontrate dt. 31.05.2016.
  Gjykata e Apelit Gjirokaster (1111) JORGO KASAPI Gjirokaster 5,000 2017-04-27 2017-04-28 7910290042017 Shpenzime per honorare 1029004 GJYKATA E APELIT GJ,Pagese avokati, fat nr.serial 18416979.Dt. 23.03.2017.Urdher per pagese dt. 27.04.2017, vertetim pjesmarjeje.
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Gjirokaster (1111) ND.UJESJ-KANAL GJIROKASTER Gjirokaster 9,717 2017-04-27 2017-04-28 3110250532017 Uje 1025053 SHERBIMI SOCIAL SHTETEROR ,SHPENZIME UJE MARS2017, FATURA NR 232302996, NR KONTRATES 46042
  Qarku Gjirokaster (1111) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Gjirokaster 680 2017-04-27 2017-04-28 11620110012017 Elektricitet 2011001 KESHILLI I QARKUT GJ ,Energji Shkurt-Mars 2017, kontrata nr. L45350.Fatura nr. 651810864,652817399, dt. 25.02.2017,29.03.2017.
  Komuna Dropull I Poshtem (1111) SIN-TEL Gjirokaster 21,994 2017-04-27 2017-04-28 16724520012017 Sherbime telefonike 2452001 BASHKIA DROPULL,Telefon Mars 2017, faturat dt. 01.04.2017, nr. 963580,964545,964546,964544,964518,964615,9626971,963929,963934,963938.
  Komuna Dropull I Poshtem (1111) TIRANA BANK Gjirokaster 139,240 2017-04-27 2017-04-28 16924520012017 Udhetim i brendshem 2452001 BASHKIA DROPULL,Urdher sherbime Prill 2017,liste pagese.
  Spitali Gjirokaster (1111) FLORFARMA Gjirokaster 506,218 2017-04-27 2017-04-28 12510130182017 Ilaçe dhe materiale mjeksore 1013018 SPITALI GJ ,Medikamente, fat nr. 8270, dt.06.04.2017, nr. serial 47958270. Flete hyrje nr. 32, dt.06.04.2017.Kontrate nr. 45/1, dt. 25.01.2017.
  Bashkia Gramsh (0810) RAIFFEISEN BANK SH.A Gramsh 100,000 2017-04-26 2017-04-28 76321140012017 Te tjera transferime korrente 2114001 Vendim nr.13 dt 24.02.2017 emergjenca civile per familjet e demtuara nga zjarri pallati tek kryqezimi konviktit,bordero mars 2017
  Bashkia Gramsh (0810) ADRIAN KRYEMADHI Gramsh 56,000 2017-04-27 2017-04-28 77421140012017 Pjese kembimi, goma dhe bateri 2114001 Fat nr.24 dt 24.04.2017,flet hyrje nr.13 dt 24.04.2017,procesverbal formulari nr.4
  Bashkia Krume (1812) RAIFFEISEN BANK SH.A Has 17,825 2017-04-26 2017-04-28 19821170012017 Te tjera transferta tek individet Sa likujdojme shpenzime per qera sipas urdherit nr.166 dt.12.04.2017,vendimi nr.4 dt.27.01.2017 sipas borderos dhe v.k.b nr.8 dt.06.03.2017 dhe miratim prefekti nr.3/9 dt.20.03.2017 ,Bashkia Has
  Bashkia Krume (1812) RAIFFEISEN BANK SH.A Has 31,875 2017-04-26 2017-04-28 19921170012017 Pensione per moshe madhore Sa likujdojme shpenzime per dalje ne pension pleqerie sipas urdherit nr.174 dt.19.04.2017, sipas borderos dhe v.k.b nr.8 dt.06.03.2017 dhe miratim prefekti nr.3/9 dt.20.03.2017 ,Bashkia Has
  Zyra Arsimore Has (1812) Etleva Thaçi Has 40,000 2017-04-27 2017-04-28 5910111182017 Materiale per pastrim, dezinfektim, ngrohje dhe ndriçim Sa likujdojme shpenzime per Materiale pastrimi,sipas urdher-prokurimit nr.6,date 24.04.2017,fatures nr.1,seri.770561& 7705618 ,date 25.04.2017.Flete-hyrje nr.5,date 25.04.2017. Zyra Arsimore Has.
  Bashkia Rogozhine (3513) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Kavaje 940 2017-04-27 2017-04-28 38121190012017 Elektricitet 2119001 BASHKIA RROGOZHINE ENERGJI LIK FAT NR 652790614 DT 21.03.2017 KONTRAT 32395
  Bashkia Rogozhine (3513) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Kavaje 9,709 2017-04-27 2017-04-28 39621190012017 Elektricitet 2119001 BASHKIA RROGOZHINE ENERGJI LIK FAT NR 653127766 KONT 38892 ,653121627 KONT 38905DT 31.03.2017
  Bashkia Rogozhine (3513) IMPRESA EDILE MEMOLLA AGIM Kavaje 358,710 2017-04-27 2017-04-28 39921190012017 Shpenz.per miremb.e rrugeve, veprave ujore, rrjeteve hidraulike, elektrike, telefonike, ngrohje etj BASHKIA RROGOZHINE LIKUJDIM FAT NR 44 DT 11.04.2017 NR SERIE 02262946 PER MIREMBAJE KANALE SIPAS PROCES VERBAL EMERGJENCE DT 13.01.2017 SITUACION PUNIME NR PROT NR 177 DT 06.06.2016
  Bashkia Rogozhine (3513) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Kavaje 54,504 2017-04-27 2017-04-28 39821190012017 Elektricitet 2119001 BASHKIA RROGOZHINE ENERGJI LIK FAT NR 653119399 KON 41697,652875971 KON 48298,653008371 KON 45191,653050169 KON 45193,652743569 KON 44723,653080579 KON 38897,653084788 KON 32585DT 31.03.2017
  Bashkia Kavaja (3513) BANKA AMERIKANE E INVESTIMEVE SHA Kavaje 27,028 2017-04-27 2017-04-28 51621180012017 Sherbime te tjera BASHKIJA KJ PAGES KRYEPLEQTE MUAJI MARS SIUPAS LIST PAGESES