Pagesa të Thesarit 2015-2017

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  All All All 838,780,710,969.00 573,755 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Administrata Kopshte Cerdhe (0808) ERGI Elbasan 1,385,120 2017-04-27 2017-04-28 19121090082017 Sherbime te tjera Q E A 2109008 riparim lyerje objekteve arsimore Up nr 6596 dt 11.08.2016 PV dt 30.08.2016 Vendim nr 6596 dt 26.09.2016 ft nr 16 dt 03.01.2017
  Administrata Kopshte Cerdhe (0808) Flamur Asllani Elbasan 189,105 2017-04-27 2017-04-28 19421090082017 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat Q E A 2109008 buke UP nr 1760 dt 01.03.2017 Pv dt 23.03.2017 vendim nr 1760/1 dt 31.03.2017 kontrate dt 07.04.2017 ft nr 80 82 84 86 88 90 92 95 98 82 102 104
  Administrata Kopshte Cerdhe (0808) MARSOK Elbasan 110,000 2017-04-27 2017-04-28 19021090082017 Karburant dhe vaj Q E A 2109008 karburant UP nr 181 dt 09.01.2017 Pv dt 10.01.2017 kontrate dt 10.01.2017 ft nr 300 dt 08.03.2017
  Bashkia Elbasan (0808) VICTORIA INVEST Elbasan 8,079,306 2017-04-27 2017-04-28 34721090012017 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve 2109001 Bashkia Elbasan Sistemim asfaltim rruga rinia, situacion nr 3, up 5925 dt 12.7.2016,pv 15.09.2016,kontrate 27.9.2017,konf 1300/1 dt 21.7.2016, fature 13559021
  Shk. Pr "Ali Myftiu e Halit Berzheshta" Elbasan (0808) SPARKLE 32 Elbasan 475,200 2017-04-27 2017-04-28 4510251282017 Furnizime dhe materiale te tjera zyre dhe te pergjishme 1025128 Shkolla Ali Myftiu materiale dega mekanike up nr 3/2 dt 07.04.2017 pv dt 24.04.2017 fat nr 50 seri 38579500 fh nr 4 5 6 7 dt 26.04.2017
  Ndermarrja e Prodhim Çeliqeve Elbasan NDERMARJA PRODHIMIT TE ÇELIQEVE Elbasan 4,838,394 2017-04-27 2017-04-28 210930172017 Shpenz. per rritjen e te tjera AQT 1093017 Nd.Prodhim Celiqeve Konservim Sit.Shpenzimesh 25.4.2017 U.tit.nr.200 dt 25.4.2017 Akt.Rakordimi me Oshee dt.24.4.2017per Npc e Uz.12 ,Vertetim nga Tatim Taksa e s.shoq.pr.2524;2525 dt.24.4.2017
  Administrata Kopshte Cerdhe (0808) UJESJELLLES KANALIZIME ELBASAN Elbasan 49,479 2017-04-27 2017-04-28 19221090082017 Shpenz. per rritjen e AQT - mjete dhe pajisje te tjera teknik Q E A 2109008 kontrate e re urdher nr 20 dt 24.04.2017 ft nr 45 seri 31102545
  Drejtoria Rajonale AKU Elbasan (0808) KUMRIA 1 Elbasan 21,600 2017-04-27 2017-04-28 5110051222017 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes 1005122 Drejtoria AKU ruajtje objekti kont nr 104 dt 02.03.2017 up nr 3 dt 01.03.2017 pv dt 01.03.2017 fat nr 78 dt 31.03.2017 seri 40778619
  Zyra e Punes Fier (0909) I.XH.ISUFI Fier 72,000 2017-04-27 2017-04-28 21910250092017 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes DRSHKP Fier 1025009 up 5 17.2.2017,njf 21.2.2017,pv 21.2.2017,kont 4/4 7.3.2017,fd 5 25.4.2017,seri 21882871
  Bashkia Fier (0909) FIRST INVESTIMENT BANK - ALBANIA SH.A Fier 6,709,000 2017-04-27 2017-04-28 27221110012017 Pagese paaftesie Bashkia Fier 2111001 invalide Prill bashkia, njesit adm Frakull,Levan,Cakran Enkelejda Peshkepia
  Bordi i Kullimit Fier (0909) "ABCOM" Fier 13,200 2017-04-27 2017-04-28 22610050702017 Sherbime telefonike PRILL 2017 BORDI I KULLIMIT FIER FAT 201691798 DT 19/04/2017
  Bashkia Fier (0909) POSTA SHQIPTARE SH.A Fier 14,503,353 2017-04-27 2017-04-28 27021110012017 Pagese paaftesie Bashkia Fier 2111001 paaftesi Prill njesit adm Dermenas,Portez,Mbrostar,Libofshe ,Topoje
  Reparti i NSH Fier (0909) MAGRIP BANA Fier 78,240 2017-04-27 2017-04-28 6710160192017 Kancelari 1016019 Rep.NSH.Fier kancelari UP.5dt.10.4.2017,FO2.10.4.2017 VP.13.4.2017 fat.338 seri 47058239 dt.20.4.2017,FH.2dt.20.4.2017
  Shk.Prof. "Rakip Kryeziu" Fier (0909) Oltjan Hastoçi Fier 359,880 2017-04-27 2017-04-28 2510251322017 Udhetim i brendshem Shkolla Rakip Kryeziu 1025132 transport nxenesish UP.1.dt.18.1.2017FO.20.01.2017VP.23.01.2017 fat.6seri 42901156 dt.20.4.2017
  Ndermarrja Pastrimit Patos (0909) GEZIM VRENOZI Fier 25,000 2017-04-27 2017-04-28 3421120072017 Pjese kembimi, goma dhe bateri Nd Pastrimit Patos 2112007 goma PV.24.04.2017,22.04.2017fat.99 fat.99seria 41009327 dt.21.4.2017
  Bordi i Kullimit Fier (0909) BANKA ALPHA ALBANIA / ALPHA BANK ALBANIA Fier 5,000 2017-04-27 2017-04-28 22310050702017 Udhetim i brendshem DIETA BORDI I KULLIMIT FIER SHKR 3162/1 DT 20/04/2017
  Bashkia Fier (0909) FIRST INVESTIMENT BANK - ALBANIA SH.A Fier 33,599,996 2017-04-27 2017-04-28 27121110012017 Pagese paaftesie Bashkia Fier 2111001 paaftesi Prill bashkia, njesit adm Frakull,Levan,Cakran Enkelejda Peshkepia
  Dega Rajonale e Inspektoriatit Shteteror te Mjedisit, Pyjeve dhe Ujerave Fier PRESTIGE BAILIFF SERVICES Fier 378,039 2017-04-27 2017-04-28 3710260702017 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna PAGESE PER DRITAN SHEMSHO INSPEKTORIATI SHTET I MJEDISIT FIER SHK 362 DT 13/04/2017
  Bordi i Kullimit Fier (0909) BANKA KOMBETARE E GREQISE Fier 4,000 2017-04-27 2017-04-28 22510050702017 Udhetim i brendshem DIETA BORDI I KULLIMIT FIER SHKR 3162/1 DT 20/04/2017
  Gjykata e rrethit Fier (0909) A&T Fier 468,330 2017-04-27 2017-04-28 10310290172017 Karburant dhe vaj Gjykata 1029017, up 10 dt 10.03.2017, ft per oferte dt 15.03.2017, njoft fituesi dt 15.03.2017, kontr dt 16.03.2017, fat nr 96 seri 45280796 dt 14.04.2017, fh nr 5 dt 14.04.2017, kolaudim dt 14.04.2017
  Nd-ja Rregullimit Territorit (0909) B O L V - O I L SHA Fier 87,691 2017-04-27 2017-04-28 11621120022017 Karburant dhe vaj 2112002 Nd.Rregullim Teritorit Patos karburant UP5dt.9.1.2017 kont.17.3.2017 fat.45 seri 338628495 dt.31.3.2017 fh.13 dt. 31.3.2017
  Drejtorita e Bujqesise Fier (0909) BANKA KOMBETARE TREGTARE Fier 23,000 2017-04-27 2017-04-28 53100500920417 Udhetim i brendshem DIETA MARS 2017 DREJT E BUJQ DHE USHQIMIT FIER AUTOR 3289/1
  Bashkia Fier (0909) POSTA SHQIPTARE SH.A Fier 2,038,500 2017-04-27 2017-04-28 27521110012017 Pagese paaftesie Bashkia Fier 2111001 invalide Prill njesit adm Dermenas,Portez,Mbrostar,Libofshe ,Topoje
  Bashkia Fier (0909) BANKA KOMBETARE TREGTARE Fier 2,126,152 2017-04-27 2017-04-28 27421110012017 Pagese paaftesie Bashkia Fier 2111001 paaftesi Prill , njesia adm Qender Enkelejda Peshkepia
  Bashkia Patos (0909) M. B. KURTI Fier 143,169 2017-04-27 2017-04-28 28721120012017 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat 2112001 Bashkia Patos ushqime mars UP.4 dt.9.1.2017F.O 10.3.2017 VP.dt.10.3.2017kontrate 36/19dt.15.3.2017fat.1 seria 45770051 dt.31.3.2017, fh.44 dt 31.3.2017
  Nd-ja Rregullimit Territorit (0909) ARBEN NEBIU(L02518406I) Fier 252,600 2017-04-27 2017-04-28 11721120022017 Te tjera materiale dhe sherbime speciale 2112002 Nd.Rregullim Teritorit Patos materiale UP.10dt.7.4.2017FO.10.4.2017VP.11.4.2017fat.483 seri 267006483 dt.17.4.2017 fh.16 dt. 17.4.2017
  Ndermarrja e Sherbimeve Publike Fier (0909) INSTITUTI I MODELIMEVE NE BIZNES Fier 240,000 2017-04-27 2017-04-28 35921110062017 Shpenz. per rritjen e AQT - instalimi i sistemit te kompjuterave Nd Sherbimeve Publike 2111006, up 15 dt 23.03.2017,pv dt 24.03.2017, kontr nr prot 204 dt 03.04.2017, fat nr 655 seri 44221366 dt 14.04.2017, fh 27 dt 14.04.2017, makt marrjene dorezim dt 14.04.2017
  Dega e Kujdesit Paresor Fier (0909) DREJT. PERGJ. E SHERB. TRANS. RRUG. Fier 11,451 2017-04-27 2017-04-28 7810130072017 Shpenzime te tjera transporti DSHP 1013007, pagese diferenca taksa vjetore per vitin 2016-2017 per mjetin Toyota AA157AI
  Drejtorita e Bujqesise Fier (0909) RAIFFEISEN BANK SH.A Fier 4,000 2017-04-27 2017-04-28 54100500920417 Udhetim i brendshem DIETA MARS 2017 DREJT E BUJQ DHE USHQIMIT FIER AUTOR 3289/1
  Bashkia Fier (0909) BANKA KOMBETARE TREGTARE Fier 478,700 2017-04-27 2017-04-28 27321110012017 Pagese paaftesie Bashkia Fier 2111001 invalide Prill , njesia adm Qender Enkelejda Peshkepia