Pagesa të Thesarit 2015-2017

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  All All All 938,691,421,935.00 637,643 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Prefektura e qarkut Fier (0909) RAIFFEISEN BANK SH.A Fier 8,000 2017-07-27 2017-07-28 10010160642017 Udhetim i brendshem DIETA PREFEKTI FIER QERSHOR 2017
  Prefektura e qarkut Fier (0909) BANKA KOMBETARE TREGTARE Fier 12,000 2017-07-27 2017-07-28 9910160642017 Udhetim i brendshem DIETA PREFEKTI FIER QERSHOR 2017
  Prefektura e qarkut Fier (0909) BANKA KOMBETARE TREGTARE Fier 1,000 2017-07-27 2017-07-28 11210160642017 Sherbime telefonike BONUS TELEFONI PREFEKTI FIER QERSHOR 2017 KUP TATIMOR 125 DT 13/07/2017
  Prefektura e qarkut Fier (0909) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Fier 340 2017-07-27 2017-07-28 11110160642017 Elektricitet 1016064 QERSHOR 2017 PREFEKTI FIER KNTR E111743 DT 30/06/2017 SERI 655146238
  Prefektura e qarkut Fier (0909) POSTA SHQIPTARE SH.A Fier 1,026 2017-07-27 2017-07-28 10210160642017 Posta dhe sherbimi korrier QERSHOR 2017N/ PREFEKTI LUSHNJE FAT 240 DT 30/06/2017 SERI 34527389
  Prefektura e qarkut Fier (0909) Tele.co.Albania Fier 14,380 2017-07-27 2017-07-28 10410160642017 Sherbime te printimit dhe publikimit - Sherbime telefonike QERSHOR 2017 PREFEKTI FIER FAT 666 SERI 47502346 DT 29/06/2017
  Drejtoria Arsimore Fier (0909) ALUERA Fier 173,155 2017-07-27 2017-07-28 17910110092017 Garanci te viteve te meparshme per sipermarje punimesh,Te Dala GARANCI PER RIKONSTRUKSIONIN E ZYRAVE DAR FIER AKTMARRJE NE DOREZIM DT 08/05/2017
  Prefektura e qarkut Fier (0909) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Fier 1,427 2017-07-27 2017-07-28 11010160642017 Elektricitet 1016064 QERSHOR 2017 PREFEKTI FIER KNTR E111742 DT 30/06/2017 SERI 239392646
  Drejtoria Rajonale AKU Fier (0909) ERMIRA JAHIQI(LULAJ) Fier 119,800 2017-07-27 2017-07-28 4810051232017 Kancelari AKU Fier 1005123,kancelari,up 7 dt 08.05.2017,pv form 5 dt 25.05.2017,fat nr 5914 seri 49415696 dt 25.05.2017,fh nr 3 dt 25.05.2017,pv marrje ne dorezim dt 25.05.2017
  Gjykata e Apelit Gjirokaster (1111) FLADY PETROLEUM Gjirokaster 58,672 2017-07-27 2017-07-28 16910290042017 Karburant dhe vaj 1029004 GJYKATE APELI GJ KARBURANT FAT NR 224 DT 06.07.2017 NR SER 41889723 FH NR 15 DT 06.07.2017 KONTR NR 325 UP NR 273 PROT DT 09.03.2017 FTESE OFERTE NJOFTIM FITUES
  Gjykata e Apelit Gjirokaster (1111) ANDREA CACA Gjirokaster 5,357 2017-07-27 2017-07-28 17210290042017 Shpenzime te tjera transporti 1029004 GJYKATE APELI GJ LARJE AUTOMJETI FAT NR 258 DT 26.07.2017 NR SER 45935613 UP NR 11 DT 16.05.2017 PV FORM NR 5
  Qendra Ekonomike Arsimit (1111) ND.UJESJ-KANAL GJIROKASTER Gjirokaster 279,494 2017-07-27 2017-07-28 12421150032017 Uje 2115003 Agjensia e mireqenies dhe kujdesit soc,Uje Qershor 2017, kontrata nr 46010,46046,46047,46048,46049...46065, 53014
  Gjykata e Apelit Gjirokaster (1111) GRISELDA HAXHIAJ Gjirokaster 5,000 2017-07-27 2017-07-28 17010290042017 Shpenzime per honorare 1029004 GJYKATE APELI GJ AVOKAT FAT NR 74 DT 19.06.2017 NR SER 45463249 URHER PER PAGESE
  Bashkia Gjirokaster (1111) TEA-D Gjirokaster 1,141,733 2017-07-27 2017-07-28 24321150012017 Garanci te vitit vazhdim per sipermarje punimesh (2011 - Te Hyra) - Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve 2115001 BASHKIA GJIROKASTER, Ndricim rrugor ne njesite administrative, kontrata dt 11.11.2016, pv kolaudimi dt 27.12.2016, certifikate e marjes se perkohshme ne dorezim dt 31.03.2017, fatura nr 08 dt 14.07.2017,nr serial 383010025,
  Spitali Gjirokaster (1111) ND.UJESJ-KANAL GJIROKASTER Gjirokaster 1,375,861 2017-07-27 2017-07-28 27310130182017 Uje 1013018 SPITALI GJ UJE QERSHOR 2017 FAT NR 382782 NR SER 232333662
  Spitali Gjirokaster (1111) POSTA SHQIPTARE SH.A Gjirokaster 10,164 2017-07-27 2017-07-28 27410130182017 Posta dhe sherbimi korrier 1013018 SPITALI GJ POSTA QERSHOR 2017 FAT NR 163 DT 30.06.2017 NR SER 44112586
  Bashkia Gjirokaster (1111) J O G I Gjirokaster 1,474,647 2017-07-27 2017-07-28 24221150012017 Garanci te vitit vazhdim per sipermarje punimesh (2011 - Te Hyra) - Shpenz. per rritjen e AQT - ndertesa social-kulturore 2115001 BASHKIA GJIROKASTER, Rikonstruksion i Muzeut Etnografik, kontrata 04.11.2016, akt kolaudimi, certifikate e marjes ne dorezim, sit perfundimtar, fatura nr 35 dt 17.07.2017, nr serial 269876688
  Spitali Gjirokaster (1111) ALBTELEKOM SH.A. Gjirokaster 14,417 2017-07-27 2017-07-28 27210130182017 Sherbime telefonike 1013018 SPITALI GJ TELEFON QERSHOR 2017 NR KL 310001859493-1812867-1873445-1812868-1833576
  Gjykata e Apelit Gjirokaster (1111) GRISELDA HAXHIAJ Gjirokaster 5,000 2017-07-27 2017-07-28 17110290042017 Shpenzime te tjera transporti 1029004 GJYKATE APELI GJ AVOKAT FAT NR 68 DT 02.06.2017 NR SER 45463243 URHER PER PAGESE
  Bashkia Krume (1812) ARIFAJ Has 1,999,800 2017-07-27 2017-07-28 37821170012017 Shpenz. per rritjen e AQT - mjete dhe pajisje te tjera teknik Sa lik.kont.nr.1300 dt.07.06.2016 ,me objekt "Blerje Rimorkatori per transport mjeteve te renda Bashkia HAS" rimorkatori nr.shasie 0349,marka CTC RP 330,fat.nr.30 seria 32792089 dt.06.07.2017.U-B nr.4131,flet -hyrje nr.22.dt.07.06.2017.
  Klubi I Sportit (1514) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Kolonje 2,586 2017-07-27 2017-07-28 4221200032017 Elektricitet 2120003 sporti kolonje shpenz per elektricitet muaji qershor 2017,lik i fat nr 239496847 dt 23.06.2017 me kod kr0e090022108079
  Qendra Ekonomike Kultures (1514) SH.A. UJESJELLES-KANALIZIME Kolonje 1,476 2017-07-27 2017-07-28 5221200042017 Uje 2120004 kultura kolonje shpenz per uje muaji qershor 2017,lik i fat nr 05 dt 30.06.2017
  Klubi I Sportit (1514) RAIFFEISEN BANK SH.A Kolonje 11,940 2017-07-27 2017-07-28 4421200032017 Udhetim i brendshem 2120003 sporti kolonje shpenz per udhetim te brendshem ,permbledhese dt 27.07.2017-dieta te trajnerit te F.K.Gramozi per licensimin ne FSHF Tirane
  Qendra Ekonomike Kultures (1514) RAIFFEISEN BANK SH.A Kolonje 18,275 2017-07-27 2017-07-28 5321200042017 Shpenzime per te tjera materiale dhe sherbime operative 2120004 kultura kolonje shpenz per te tjera materiale dhe sherbime operative-projekt dt 16.05.2017-eveniment kushtuar shkrimtarit te njohur kolonjar Naum Prifti,permbledhese dt 27.07.2017,urdher nr 2 dt 27.07.2017
  Qendra Ekonomike Kultures (1514) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Kolonje 10,082 2017-07-27 2017-07-28 5121200042017 Elektricitet 2120004 kultura kolonje shpenz per elektricitet, muaji qershor 2017,lik i fat nr 239495404,239747660,239499698 dt 24.06.2017,30.06.2017,27.06.2017 me kod kr0e090018108054,kr0e090005108055,kr0e090003108056
  Bashkia Erseke (1514) POSTA SHQIPTARE SH.A Kolonje 1,301,350 2017-07-27 2017-07-28 53921200012017 Te tjera shperblime per personelin 2120001 bashkia kolonje shpenz per pagesa te komisionereve te GNV dhe KZAZ per zgjedhjet parlamentare te dt 25.06.2017,permbledhese dt 27.07.2017,urdher nr 251 dt 27.07.2017,shkresa te KQZ nr 4986 dt 11.07.2017,shkrese nr 5183 dt 20.07.2017
  Klubi I Sportit (1514) SH.A. UJESJELLES-KANALIZIME Kolonje 4,188 2017-07-27 2017-07-28 4321200032017 Uje 2120003 sporti kolonje shpenz per uje muaji qershor 2017, lik i fat nr 21 dt 30.06.2017
  Njesia e Administrimit te Banesave Sociale (1515) ALBTELEKOM SH.A. Korçe 2,147 2017-07-27 2017-07-28 3121220212017 Sherbime telefonike 2122021- NJESIA E MENAXHIMIT TE BANESAVE ME QELLIM SOCIAL KORCE TELEFON MUAJI QERSHOR 2017 NR.KLIENTI 310001758410 LIK.FATURA NR.723966369 DATE.30.06.2017
  Gjykata e rrethit Korce (1515) " SECURITY-KORÇA" Korçe 239,355 2017-07-27 2017-07-28 19410290232017 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes 1029023 GJYKATA E RRETHIT KORCE SHERBIME TE SIGURIMIT DHE RUAJTJES U.P NR.342 DT 15.05.2017, FTESA OFERTE DT 15.05.2017, RAP.PERMBLEDHES DT 16.05.2017, KONTRATE 16.05.2017 FAT.NR.45 DT 30.06.2017 UB 30712
  Bashkia Korce (1515) RAIFFEISEN BANK SH.A Korçe 66,777 2017-07-27 2017-07-28 68121220012017 Shpenz. per rritjen e AQT - troje BASHKIA KORCE (2122001) PAGESE PER SHPRONESIM PER INTERES PUBLIK PROJEKTI: ZGJERIM I VARREZAVE PUBLIKE VKM NR.655 DT 14.09.2016 RELACION DT 20.07.2017 URDHER NR.462 DT 25.07.2017 SIPAS LISTE PAGESES