Pagesa të Thesarit 2015-2017

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  All All All 838,780,710,969.00 573,755 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Zyra e Punes Fier (0909) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Fier 32,810 2017-04-27 2017-04-28 22010250092017 Elektricitet 1025009 DRSHKP Fier nr kontrate FI1A010023000475
  Bordi i Kullimit Fier (0909) RAIFFEISEN BANK SH.A Fier 48,000 2017-04-27 2017-04-28 22410050702017 Udhetim i brendshem DIETA BORDI I KULLIMIT FIER SHKR 3162/1 DT 20/04/2017
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Gjirokaster (1111) ALBTELEKOM SH.A. Gjirokaster 1,934 2017-04-27 2017-04-28 2910250532017 Sherbime telefonike 1025053 SHERBIMI SOCIAL SHTETEROR ,Telefon mars, fatura nr serial 723549340 dt 31.03.2017, nr klientit 310001916505
  Drejtoria e Rajonit Jugor (Gjirokaster) (1111) AVDOLLI - SHPK Gjirokaster 2,207,890 2017-04-26 2017-04-28 16910060672017 Shpenz.per miremb.e rrugeve, veprave ujore, rrjeteve hidraulike, elektrike, telefonike, ngrohje etj 1006067 DREJTORIA E RAJONIT JUGOR, Mirembajtje rutine aksi K/Boboshtice-Dardhe+Korce-Voskopoje. Fat nr. 27, dt.28.02.2017, nr. serial 42445910. Situacion nr. 16, lista 2,3,4.Situacion progresiv 01.10.2015-31.01.2017.Kontrate dt. 29.09.2015.
  Komuna Dropull I Poshtem (1111) ALIQI KICAQI Gjirokaster 35,699 2017-04-27 2017-04-28 17124520012017 Materiale per funksionimin e pajisjeve speciale 2452001 BASHKIA DROPULL,Materiale per ujesjellesin Zervat, fat nr. 1, dt. 07.03.2017, nr. serial. 11114451. U.p nr. 7,dt. 13.02.2017 dhe nr. 10 dt. 27.02.2017.ftese per oferte, njoftim fituesi. P.verbal i mosrealizimit te prok,formulari.nr6
  Qarku Gjirokaster (1111) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Gjirokaster 11,793 2017-04-27 2017-04-28 11020110012017 Elektricitet 2011001 KESHILLI I QARKUT GJ ,Energji Mars 2017, kontrata nr. K 35895.Fatura nr. 650480778, dt. 25.03.2017.
  Qarku Gjirokaster (1111) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Gjirokaster 22,595 2017-04-27 2017-04-28 11520110012017 Elektricitet 2011001 KESHILLI I QARKUT GJ ,Energji Mars 2017, kontrata nr. L45111.Fatura nr. 652779898, dt. 25.03.2017.
  Zyra e Punes Gjirokaster (1111) RAIFFEISEN BANK SH.A Gjirokaster 11,420 2017-04-27 2017-04-28 21010250112017 Udhetim i brendshem 1025011 ZYRA RAJONALE E PUNES GJ ,DIETA, LISTE PAGESE PRILL 2017
  Drejtoria Rajonale Tatimore Gjirokaster (1111) INSTITUTI I SIGURIMEVE SH.A. Gjirokaster 17,724 2017-04-27 2017-04-28 5210100512017 Shpenzimet e siguracionit te mjeteve te transportit 1010051 DR.RAJ E TATIMEVE GJIROKASTER, SIGURACION PER MJETIN ME TARGE AA366LI, UP NR 3 DT 20.04.2017, OFERTA, PV DT 20.04.2017, FATURA NR SERIAL 42157455 DT 20.04.2017
  Gjykata e Apelit Gjirokaster (1111) FORSITEK Gjirokaster 103,200 2017-04-27 2017-04-28 7710290042017 Shpenzime per mirembajtjen e paisjeve te zyrave 1029004 GJYKATE APELI GJ , Mirembajtje programi(softwere per menaxh.ceshtjeve gjyqesore, up nr 7 dt 21.03.2017, njoftim fituesi, kontrate sherbimi dt 05.04.2017, fatura nr serial 46984218 dt 26.04.2017
  Spitali Gjirokaster (1111) FLORFARMA Gjirokaster 235,687 2017-04-27 2017-04-28 12610130182017 Ilaçe dhe materiale mjeksore 1013018 SPITALI GJ ,Materiale mjekimi, fat nr. 8271, dt.06.04.2017, nr. serial 47958271. Flete hyrje nr. 33, dt.06.04.2017.Kontrate nr. 45/1, dt. 26.01.2017.
  Gjykata e Apelit Gjirokaster (1111) JORGO KASAPI Gjirokaster 5,000 2017-04-27 2017-04-28 8010290042017 Shpenzime per honorare 1029004 GJYKATA E APELIT GJ,Pagese avokati, fat nr.serial 18416983.Dt. 21.03.2017.Urdher per pagese dt. 27.04.2017, vertetim pjesmarjeje.
  Drejtoria e Rajonit Jugor (Gjirokaster) (1111) JODY-KOMPANY Gjirokaster 1,549,080 2017-04-26 2017-04-28 16810060672017 Shpenz.per miremb.e rrugeve, veprave ujore, rrjeteve hidraulike, elektrike, telefonike, ngrohje etj 1006067 DREJTORIA E RAJONIT JUGOR, Mirembajtje rutine aksi Sarande-Butrint+Pllake-Çuke+Xare-Pllake. Fat nr. 18, dt.01.04.2017, nr. serial 40138716 . Situacion nr. 9, lista 2,3. Kontrate dt. 31.05.2016.
  Spitali Gjirokaster (1111) GTS-GAZRA TEKNIKE SHQIPTARE Gjirokaster 49,024 2017-04-27 2017-04-28 12010130182017 Ilaçe dhe materiale mjeksore 1013018 SPITALI GJ ,Gaz mjekesor, fat nr. 1633, dt.18.04.2017, nr. serial 44155783. Flete hyrje nr. 25, dt.18.04.2017.Kontrate nr. 67/3, dt. 10.02.2017.
  Spitali Gjirokaster (1111) POSTA SHQIPTARE SH.A Gjirokaster 3,216 2017-04-27 2017-04-28 12410130182017 Posta dhe sherbimi korrier 1013018 SPITALI GJ ,Sherbim postar Mars 2017, fat nr. 78, nr.serial 44112990, dt. 31.03.2017.
  Komuna Dropull I Poshtem (1111) TEA-D Gjirokaster 140,600 2017-04-27 2017-04-28 16424520012017 Garanci bankare te vitit vazhdim per takse doganore (2011 - Te Hyra) - Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te urave 2452001 BASHKIA DROPULL,Ura Likomil, fat nr. 30, dt. 02.02.2017, nr. serial 38301082. Situacion perfundimtar i punimeve,akt kolaudimi, akt i marjes ne dorezim te punimeve. Kontrate dt 11.12.2015.
  Gjykata e Apelit Gjirokaster (1111) JORGO KASAPI Gjirokaster 15,000 2017-04-27 2017-04-28 7810290042017 Shpenzime per honorare 1029004 GJYKATA E APELIT GJ,Pagese avokati, fat nr.17,18,20 nr .serial 18416969-970-972.Dt. 08.03.2017,08.04.2017.Urdher per pagese dt. 27.04.2017, vertetim pjesmarjeje.
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Gjirokaster (1111) ROLAND BRAHO Gjirokaster 27,000 2017-04-27 2017-04-28 3410250532017 Materiale per funksionimin e pajisjeve speciale 1025053 SHERBIMI SOCIAL SHTETEROR ,Boje printeri,HP 12A, UP NR 2 DT 19.04.2017, OFERTA,PV DT 20.04.2017, FATURA NR 7 DT 21.04.2017, NR SERIAL 10017328, FH NR 1 DT 21.04.2017
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Gjirokaster (1111) POSTA SHQIPTARE SH.A Gjirokaster 8,640 2017-04-27 2017-04-28 3010250532017 Posta dhe sherbimi korrier 1025053 SHERBIMI SOCIAL SHTETEROR ,SHERBIM POSTAR, FATURA NR 1 DT 31.03.2017, NR SERIAL 44112604
  Drejtoria e Rajonit Jugor (Gjirokaster) (1111) ERAL CONSTRUCTION COMPANY Gjirokaster 886,308 2017-04-26 2017-04-28 16510060672017 Shpenz.per miremb.e rrugeve, veprave ujore, rrjeteve hidraulike, elektrike, telefonike, ngrohje etj 1006067 DREJTORIA E RAJONIT JUGOR, Mirembajtje rutine aksi Tepelene-Dorez-Peshkepi+Sevaster-Kalivaç.Fat nr. 23, dt.06.02.2017, nr. serial38332073. Situacion nr. 13, lista 2,3. Kontrate dt. 13.01.2016.
  Qendra e Formimit Profesional Gjirokaster (1111) ARGJIRO GROUP Gjirokaster 29,664 2017-04-27 2017-04-28 6810251042017 Kancelari 1025104 DREJT. FORMIMIT PROFESIONAL GJ ,Kancelari, fat nr. 543, dt.24.04.2017, nr.serie 41884096.Flete hyrje nr. 12, dt. 24.04.2017.Urdher prokurimi nr. 11,dt.18.04.2017,ftese per oferte, renditje finale, njoftim fituesi.P. verbal i marjes
  Qarku Gjirokaster (1111) ALBTELEKOM SH.A. Gjirokaster 20,534 2017-04-27 2017-04-28 11220110012017 Sherbime telefonike 2011001 KESHILLI I QARKUT GJ ,Telefon Mars 2017, nr.klienti 310001812859, fatura nr. 723525344, dt.31.03.2017. Fatura nr. 352079,nr.serial n232302959 ,dt. 31.03.2017.
  Komuna Dropull I Poshtem (1111) TEA-D Gjirokaster 312,047 2017-04-27 2017-04-28 16524520012017 Garanci te vitit vazhdim per sipermarje punimesh (2011 - Te Hyra) - Shpenzime per mirembajtjen e tokave dhe aktiveve natyrore 2452001 BASHKIA DROPULL,kanali ushqyes kanali Pepel, fat nr. 31, dt. 15.03.2017, nr. serial 38301083 2. Situacion perfundimtar i punimeve,akt kolaudimi, akt i marjes ne dorezim te punimeve. Kontrate dt 29.09.2016.
  Spitali Gjirokaster (1111) GTS-GAZRA TEKNIKE SHQIPTARE Gjirokaster 49,024 2017-04-27 2017-04-28 12110130182017 Ilaçe dhe materiale mjeksore 1013018 SPITALI GJ ,Gaz mjekesor, fat nr. 1683, dt.20.04.2017, nr. serial 44155883. Flete hyrje nr. 26, dt.20.04.2017.Kontrate nr. 67/3, dt. 10.02.2017.
  Spitali Gjirokaster (1111) GTS-GAZRA TEKNIKE SHQIPTARE Gjirokaster 73,536 2017-04-27 2017-04-28 12210130182017 Ilaçe dhe materiale mjeksore 1013018 SPITALI GJ ,Gaz mjekesor, fat nr. 1750, dt.25.04.2017, nr. serial 44155900. Flete hyrje nr. 27, dt.25.04.2017.Kontrate nr. 67/3, dt. 10.02.2017.
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Gjirokaster (1111) Behije Kuminja Gjirokaster 4,200 2017-04-27 2017-04-28 3210250532017 Sherbime te tjera 1025053 SHERBIMI SOCIAL SHTETEROR ,PAGESE INTERNETI PRILL 2017, FATURA NR 527 DT 05.04.2017, NR SERIAL 45950121, UP NR 1 DT 20.01.2017, PV DT 21.01.2017, OFERTA
  Komuna Dropull I Poshtem (1111) YMER MULLAJ Gjirokaster 30,960 2017-04-27 2017-04-28 17224520012017 Materiale per pastrim, dezinfektim, ngrohje dhe ndriçim 2452001 BASHKIA DROPULL,Materiale pastrimi, fat nr. 163, dt. 12.04.2017, nr. serial. 41855714. Urdher prokurimi nr.20, dt. 03.04.2017, ftese per oferte, renditje finale,njoftim fituesi.Flete hyrje nr. 19,dt. 12.04.2017.
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Gjirokaster (1111) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Gjirokaster 14,750 2017-04-27 2017-04-28 3310250532017 Elektricitet 1025053 SHERBIMI SOCIAL SHTETEROR ,ENERGJI ELEKTRIKE MARS 2017, FATURA NR 653139091, NR KONTRATES L 44830
  Shtepia e te moshuarve Gjirokaster (1111) FERDINANT KABUCI Gjirokaster 43,000 2017-04-27 2017-04-28 7921150192017 Te tjera materiale dhe sherbime speciale 2115019 SH.E TE MOSHUARVE GJ , blerje boje per lyerje, up nr 31 dt 25.04.2017, fatura nr serial 45939065, pv dt 25.04.2017,oferta, fh nr 32 dt 26.04.2017
  Drejtoria e Rajonit Jugor (Gjirokaster) (1111) ERAL CONSTRUCTION COMPANY Gjirokaster 2,675,642 2017-04-26 2017-04-28 16610060672017 Shpenz.per miremb.e rrugeve, veprave ujore, rrjeteve hidraulike, elektrike, telefonike, ngrohje etj 1006067 DREJTORIA E RAJONIT JUGOR, Mirembajtje rutine aksi K/Dhuvjan-Libohove+Valare-Erind. Fat nr. 20, dt.06.02.2017, nr. serial 38332120. Situacion nr. 10. Kontrate dt. 11.04.2016.