Para dhe Pushtet


Pozicioni :

Emri :

Ne Money and Power (One Stop Integrate Data Source) jane publikuar te dhena per pasurine, te ardhurat dhe shpenzimet e deklaruara nga funksionare te larte publik. Te dhenat jane sipas deklarimeve zyrtare te nje viti te caktuar apo deklarim fillestar perpara marrjes se detyres. Ne edo rast informacioni flet per daten e plotesimit te dokumentit per Inspektoratin e Larte te Deklarimit te Pasurive ILKDP. Vee subjektit ne deklarim perfshihen edhe persona te tjere pjesetare te familjes me detyrim ligjor per te deklaruar. Deklarimi vjetor karakterizohet nga informacioni per te ardhura te krijuara ne ate vit, pasuri te fituara gjate vitit ne fjale, sikurse shpenzime per te cilat subjektet kane detyrim ligjor per deklarim. Subjektet per te cilat ka informacion ne kete rubrike jane funksionare te larte publik: President, Anetare te Keshillit te Ministrave, Kryetare te Bashkive Kryesore, Perfaqesues te Parlamentit, Gjyqtare te Nivelit te Larte, Kryeprokuror dhe titullar te institucioneve te pavarura. Ky informacion behet i hapur dhe transparent, me qellim informimin e publikut mbi interesat ekonomike dhe pasurite e funksionareve te larte publik qe perfaqesojne dhe qeverisin ne vend. Te dhenat Money and Power jane te nderlidhura me te dhena te Open Corporates Albania per shoqeri biznesi qe jane pjese e deklarimit te nje subjekti individual. Per edo subjekt eshte dhene edhe numri i indeksit te dokumentit zyrtare te dorezuar prane ILKDP, dokument nga ku jane cituar te dhenat. AIS eshte organizata qe ka krijuar databazen Para dhe Pushtet.

Lista e subjekteve (Total: 26)

AllA B Ç D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V X Y Z


Emer Subjekti Pozicioni Institucioni
Hajrulla TAFA Administrator Shoqëri Publike Ndërmarrja e Ujësjellës - Kanalizimeve, Kavajë
Haki ÇAKO Drejtor i Policisë së Shtetit Policia e Shtetit
Halil JAKIMI Deputet Legjislatura IX Kuvendi i Shqipërisë
Halim KOSOVA Deputet Legjislatura IX Kuvendi i Shqipërisë
Halit VALTERI Deputet Legjislatura IX Kuvendi i Shqipërisë
Hantin BONATI Zv/ministër Ministria e Infrastruktures dhe Energjise
Harilla DAFA Prefekt Qarku Berat
Hasan HALILAJ Kryebashkiak Bashkia Kukës
Hasan SELIMI Gjyqtar Gjykatës së Rrethit Gjyqësor Shkodër
Hatixhe KONOMI Deputet Zgjedhje 2021 Kuvendi i Shqipërisë
Haxhi MEMOLLA Kryebashkiak 2019-2023 Bashkia Rrogozhinë
Hektor BALLUKU Anëtar i Komisionit të Prokurimit Publik Komisioni i Prokurimit Publik
Hektor MUSHI Prokuror - Prokuror - Prokuror Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Pogradec - Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Elbasan - Prokuroria e gjykatës së shkallës së parë Elbasan
Hekuran HOXHALLI Deputet i Parlamentit - Deputet Legjislatura IX - Drejtor Kuvendi i Shqipërisë - Kuvendi i Shqipërisë - Ministria e Punëve Publike, Transportit dhe Telekomunikacionit
Helga VUKAJ Anëtar i Komisionit Qëndror të Zgjedhjeve - Drejtor - Drejtor i Drejtorise Juridike, Ministria e brendshme - Këshilli i Ministrave - Zëvendës Drejtor  Komisioni Qendror I Zgjedhjeve - KLSH - Ministria e Brendshme - Këshilli i Ministrave - AKKP
Helidon BUSHATI Deputet i Parlamentit - Deputet Legjislatura IX - Deputet Zgjedhje 2021 Kuvendi i Shqipërisë - Kuvendi i Shqipërisë - Kuvendi i Shqipërisë
Helidon BENDO Drejtor - Drejtor - Drejtor - Drejtor i Shërbimit Informativ të Shtetit - Zëvendës Drejtor Drejtoria e Shërbimit Informativ të Shtetit, Durrës - Drejtoria në Aparatin Qendror të Shërbimit Informativ të Shtetit, Tiranë - Drejtoria e Shërbimit Informativ të Shtetit, Elbasan - Shërbimi Informativ i Shtetit - Shërbimi Informativ i Shtetit
Henrik LIGORI Prokuror Prokuroria Krimeve të Rënda
Hyrjet LAMAJ Oficer i Policisë Gjyqsore - Prokuror - Prokuror Prokuroria e Rrethit Vlorë - Prokuroria e gjykatës së shkallës së parë Vlorë - Prokuroria e Rrethit Vlorë
Hysen SALIKO Anëtar i Këshillit të Lartë të Drejtësisë Këshilli i Lartë i Drejtësisë
Hysen AJASLLARI Prokuror - Prokuror Prokuroria e gjykatës së shkallës së parë Fier - Prokuroria Fier
Hysen KETA Prokuror - Prokuror Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Tiranë - Prokuroria e Përgjithshme
Hysen OSMANAJ Anëtar i Komisionit Qëndror të Zgjedhjeve Komisioni Qëndror i Zgjedhjeve
Hysni VATA Drejtor i Policisë së Shtetit - Prokuror - Prokuror - Prokuror Drejtoria e Policisë së Shtetit - Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Tropojë - Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Dibër - Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Kurbin
Hysni DEMIRAJ Gjyqtar Gjykata e Apelit
Hysni MULAJ Prokuror - Prokuror Prokuroria Bulqizë - Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Tiranë
  • < Më para
  • 1
  • Më pas >