Para dhe Pushtet


Pozicioni :

Emri :

Ne Money and Power (One Stop Integrate Data Source) jane publikuar te dhena per pasurine, te ardhurat dhe shpenzimet e deklaruara nga funksionare te larte publik. Te dhenat jane sipas deklarimeve zyrtare te nje viti te caktuar apo deklarim fillestar perpara marrjes se detyres. Ne edo rast informacioni flet per daten e plotesimit te dokumentit per Inspektoratin e Larte te Deklarimit te Pasurive ILKDP. Vee subjektit ne deklarim perfshihen edhe persona te tjere pjesetare te familjes me detyrim ligjor per te deklaruar. Deklarimi vjetor karakterizohet nga informacioni per te ardhura te krijuara ne ate vit, pasuri te fituara gjate vitit ne fjale, sikurse shpenzime per te cilat subjektet kane detyrim ligjor per deklarim. Subjektet per te cilat ka informacion ne kete rubrike jane funksionare te larte publik: President, Anetare te Keshillit te Ministrave, Kryetare te Bashkive Kryesore, Perfaqesues te Parlamentit, Gjyqtare te Nivelit te Larte, Kryeprokuror dhe titullar te institucioneve te pavarura. Ky informacion behet i hapur dhe transparent, me qellim informimin e publikut mbi interesat ekonomike dhe pasurite e funksionareve te larte publik qe perfaqesojne dhe qeverisin ne vend. Te dhenat Money and Power jane te nderlidhura me te dhena te Open Corporates Albania per shoqeri biznesi qe jane pjese e deklarimit te nje subjekti individual. Per edo subjekt eshte dhene edhe numri i indeksit te dokumentit zyrtare te dorezuar prane ILKDP, dokument nga ku jane cituar te dhenat. AIS eshte organizata qe ka krijuar databazen Para dhe Pushtet.

Lista e subjekteve (Total: 54)

AllA B Ç D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V X Y Z


Emer Subjekti Pozicioni Institucioni
Ida AHMETLLI Prokuror - Prokuror - Prokuror - Prokuror Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Kurbin - Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Durrës - Prokuroria e gjykatës së shkallës së parë Tirane - Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Tiranë
Idriz KONJARI Ambasador Ambasada Shqiptare në Kuala
Idriz MULKURTI Gjyqtar Gjykata e Shkallës së Parë për Krimet e Rënda
Igerta HYSI Gjyqtar Gjykata e Rrethit Gjyqesor Fier
Igli CARA Deputet i Parlamentit Kuvendi i Shqipërisë
Igli TOTOZANI Avokat i Popullit Avokati i Popullit
Igli HASANI Drejtor - Drejtor - Drejtor - Sekretar i Përgjithshëm Drejtoria e Informacionit dhe Shtypit, Ministria e Mbrojtjes - Drejtoria Juridike dhe drejtor i NATO, BE, Marrëdhënieve me Jashtë, Ministria e Mbrojtjes - Planifikimi i Mbrojtjes, Ministria e Mbrojtjes - Ministria e Mbrojtjes
Iglon PEÇI Këshilltar KPK
Ilda DHORI Deputet Zgjedhje 2021 Kuvendi i Shqipërisë
Ilia BANO Prokuror - Prokuror Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Korçë - Prokuroria e gjykatës së shkallës së parë Korçe
Ilia STEFO Kryebashkiak - Kryebashkiak 2015 Bashkia Kolonjë - Bashkia Kolonjë
Ilir ÇELA Kryebashkiak Bashkia Ballsh
Ilir GJONI Ambasador - Ambasador Ambasada Shqiptare në Zvicër - Ambasada Shqiptare në Zvicër
Ilir KROSI Kryebashkiak Bashkia Peshkopi
Ilir META Deputet i Parlamentit - Këshilli i Ministrave - President i Republikës Kuvendi i Shqipërisë - Këshilli i Ministrave - Kuvendi i Shqipërisë
Ilir MUSTAFAJ Anëtar i Këshillit të Lartë të Drejtësisë Këshilli i Lartë i Drejtësisë
Ilir PJETRAJ Kryebashkiak Bashkia Mamurras
Ilir RRUSHI Kryebashkiak Bashkia Peqin
Ilir TEPELENA Ambasador - Ambasador Ambasada Shqiptare në Rumani - Ambasada Shqiptare në Belgjikë
Ilir XHAKOLLI Deputet Legjislatura IX - Kryebashkiak 2019-2023 Kuvendi i Shqipërisë - Bashkia Pogradec
Ilir BEJTJA Zv/ministër Ministria e Infrastruktures dhe Energjise
Ilir BEQAJ Deputet i Parlamentit - Deputet Legjislatura IX - Këshilli i Ministrave Kuvendi i Shqipërisë - Kuvendi i Shqipërisë - Këshilli i Ministrave
Ilir BOÇKA Ambasador Ambasada Shqiptare në Serbi
Ilir HOXHA Oficer i Policisë Gjyqsore - Prokuror Prokuroria e Rrethit Pogradec - Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Sarandë
Ilir MELO Ambasador Ambasada Shqiptare në Kroaci
Ilir METAJ Deputet Zgjedhje 2021 Kuvendi i Shqipërisë
Ilir NDRAXHI Deputet Legjislatura IX - Deputet Zgjedhje 2021 Kuvendi i Shqipërisë - Kuvendi i Shqipërisë
Ilir PANDA Gjyqtar - Zv/Kryetar Gjykata e Lartë - KLD
Ilir ROPI Administrator Shoqëri Publike Ujësjellësi Fshat sh.a, Elbasan
Ilir TOPI Deputet Zgjedhje 2021 Kuvendi i Shqipërisë
Ilir TOSKA Anëtarë i KLGJ-së - Gjyqtar Këshilli i Lartë Gjyqësor - Gjykata e Apelit
Ilir TURJA Prokuror - Prokuror Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Durrës - Prokuroria e gjykatës së shkallës së parë Durrës
Ilirian PENDAVINJI Deputet Legjislatura IX - Deputet Zgjedhje 2021 Kuvendi i Shqipërisë - Kuvendi i Shqipërisë
Ilirinana OLLDASHI Gjyqtar Gjykata e Shkallës së Parë për Krimet e Rënda
Ilirjan CELIBASHI Anëtar i Komisionit Qëndror të Zgjedhjeve - Deputet i Parlamentit - Këshilli i Ministrave - Kryetar KQZ  Komisioni Qendror I Zgjedhjeve - Kuvendi i Shqipërisë - Kuvendi i Shqipërisë - Komisioni Qendror i Zgjedhjeve
Ilirjan RUSMALI Anëtar i Komisionit Qëndror të Zgjedhjeve - Drejtor i Drejtorise Juridike, Ministria e brendshme - Këshilltar  Komisioni Qendror I Zgjedhjeve - Këshilli i Ministrave - Komisioni Qendror I Zgjedhjeve
Ilirjana NANO Sekretar i Përgjithshëm KLP
Ilmi HOXHA Kryebashkiak 2019-2023 Bashkia Klos
Ina RAMA Gjyqtar - Gjyqtarë KPA - Prokuror i Përgjithshëm Gjykata e Shkallës së Parë, Lushnjë - KPA - Prokuroria e Përgjithshme
Ina ZHUPA Deputet Zgjedhje 2021 Kuvendi i Shqipërisë