Para dhe Pushtet


Pozicioni :

Emri :

Ne Money and Power (One Stop Integrate Data Source) jane publikuar te dhena per pasurine, te ardhurat dhe shpenzimet e deklaruara nga funksionare te larte publik. Te dhenat jane sipas deklarimeve zyrtare te nje viti te caktuar apo deklarim fillestar perpara marrjes se detyres. Ne edo rast informacioni flet per daten e plotesimit te dokumentit per Inspektoratin e Larte te Deklarimit te Pasurive ILKDP. Vee subjektit ne deklarim perfshihen edhe persona te tjere pjesetare te familjes me detyrim ligjor per te deklaruar. Deklarimi vjetor karakterizohet nga informacioni per te ardhura te krijuara ne ate vit, pasuri te fituara gjate vitit ne fjale, sikurse shpenzime per te cilat subjektet kane detyrim ligjor per deklarim. Subjektet per te cilat ka informacion ne kete rubrike jane funksionare te larte publik: President, Anetare te Keshillit te Ministrave, Kryetare te Bashkive Kryesore, Perfaqesues te Parlamentit, Gjyqtare te Nivelit te Larte, Kryeprokuror dhe titullar te institucioneve te pavarura. Ky informacion behet i hapur dhe transparent, me qellim informimin e publikut mbi interesat ekonomike dhe pasurite e funksionareve te larte publik qe perfaqesojne dhe qeverisin ne vend. Te dhenat Money and Power jane te nderlidhura me te dhena te Open Corporates Albania per shoqeri biznesi qe jane pjese e deklarimit te nje subjekti individual. Per edo subjekt eshte dhene edhe numri i indeksit te dokumentit zyrtare te dorezuar prane ILKDP, dokument nga ku jane cituar te dhenat. AIS eshte organizata qe ka krijuar databazen Para dhe Pushtet.

Lista e subjekteve (Total: 15)

AllA B Ç D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V X Y Z


Emer Subjekti Pozicioni Institucioni
Jaeld ÇELA Drejtor i Policisë së Shtetit Policia Vlorë
Jani JANI Ambasador Konsull i Përgjithshëm në Janinë, Greqi
Jetnor HASKA Administrator Shoqëri Publike Ujësjellës Kanalizime SH.A, Tepelenë
Joana ASIMI SORRAJ Këshilltar KPK
Jonida HOXHA Këshilltar KPA
Jorgo GORO Kryebashkiak - Kryebashkiak 2015 - Kryebashkiak 2019-2023 Bashkia Himarë - Bashkia Himarë - Bashkia Himarë
Jorida TABAKU Deputet Legjislatura IX - Deputet Zgjedhje 2021 Kuvendi i Shqipërisë - Kuvendi i Shqipërisë
Jozefina TOPALLI Deputet i Parlamentit Kuvendi i Shqipërisë
Julian HODAJ Zv/ministër Ministria e Brendshme
Julian KRISTO Prokuror - Prokuror Prokuroria Pogradec - Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Korçe
Julian XHENGO Prokuror - Prokuror - Prokuror Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Fier - Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Tiranë - Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Vlorë
Julian ZONJA Prokuror - Prokuror - Prokuror Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Fier - Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Tiranë - Prokuroria e gjykatës së shkallës së parë Tirane
Juliana MEMAJ Kryebashkiak 2015 - Kryebashkiak 2019-2023 Bashkia Ura Vajgurore - Bashkia Ura Vajgurore
Juljan ÇAFKA Prokuror - Prokuror - Prokuror Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Sarandë - Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Gjirokastër - Prokuroria e gjykatës së shkallës së parë Gjirokastër
Jurgis ÇYRBJA Deputet Legjislatura IX - Deputet Zgjedhje 2021 Kuvendi i Shqipërisë - Kuvendi i Shqipërisë
  • < Më para
  • 1
  • Më pas >