Para dhe Pushtet


Pozicioni :

Emri :

Ne Money and Power (One Stop Integrate Data Source) jane publikuar te dhena per pasurine, te ardhurat dhe shpenzimet e deklaruara nga funksionare te larte publik. Te dhenat jane sipas deklarimeve zyrtare te nje viti te caktuar apo deklarim fillestar perpara marrjes se detyres. Ne edo rast informacioni flet per daten e plotesimit te dokumentit per Inspektoratin e Larte te Deklarimit te Pasurive ILKDP. Vee subjektit ne deklarim perfshihen edhe persona te tjere pjesetare te familjes me detyrim ligjor per te deklaruar. Deklarimi vjetor karakterizohet nga informacioni per te ardhura te krijuara ne ate vit, pasuri te fituara gjate vitit ne fjale, sikurse shpenzime per te cilat subjektet kane detyrim ligjor per deklarim. Subjektet per te cilat ka informacion ne kete rubrike jane funksionare te larte publik: President, Anetare te Keshillit te Ministrave, Kryetare te Bashkive Kryesore, Perfaqesues te Parlamentit, Gjyqtare te Nivelit te Larte, Kryeprokuror dhe titullar te institucioneve te pavarura. Ky informacion behet i hapur dhe transparent, me qellim informimin e publikut mbi interesat ekonomike dhe pasurite e funksionareve te larte publik qe perfaqesojne dhe qeverisin ne vend. Te dhenat Money and Power jane te nderlidhura me te dhena te Open Corporates Albania per shoqeri biznesi qe jane pjese e deklarimit te nje subjekti individual. Per edo subjekt eshte dhene edhe numri i indeksit te dokumentit zyrtare te dorezuar prane ILKDP, dokument nga ku jane cituar te dhenat. AIS eshte organizata qe ka krijuar databazen Para dhe Pushtet.

Lista e subjekteve (Total: 52)

AllA B Ç D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V X Y Z


Emer Subjekti Pozicioni Institucioni
Kasem BERBERI Prokuror - Prokuror Prokuroria e Përgjithshme - Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Tiranë
Kasem MAHMUATAJ Deputet Zgjedhje 2021 Kuvendi i Shqipërisë
Kastriot GURRA Kryebashkiak 2015 - Kryebashkiak 2019-2023 Bashkia Librazhd - Bashkia Librazhd
Kastriot ISLAMI Deputet i Parlamentit Kuvendi i Shqipërisë
Kastriot ROBO Ambasador - Ambasador Ambasada Shqiptare në Danimarkë - Ambasada Shqiptare në Madrid
Kastriot BEJTAJ Administrator Shoqëri Publike Albpetrol sh.a, Patos
Kastriot ÇAUSHI Rektor Universiteti Universiteti i Arteve
Kastriot PIROLI Deputet Zgjedhje 2021 Kuvendi i Shqipërisë
Kastriot SELITA Gjyqtar - Gjyqtar - Gjyqtar Gjykata e Rrethit Gjyqesor Diber - Gjykata e Rrethit Gjyqesor Durres - Gjykata e Apelit
Kejdi MEHMETAJ Deputet Legjislatura IX Kuvendi i Shqipërisë
Keltis KRUJA Deputet i Parlamentit Kuvendi i Shqipërisë
Klajd KARAMETA Zv/ministër Ministria e Drejtesise
Klajda GJOSHA Deputet Legjislatura IX Këshilli i Ministrave
Klajdi QAMA Deputet Legjislatura IX Kuvendi i Shqipërisë
Kleanth ZEKA Prokuror - Prokuror Prokuroria Vlorë - Prokuroria e Apelit Vlore
Kledian LLAHO Oficer i Policisë Gjyqsore - Prokuror - Prokuror Prokuroria Krimeve të Rënda - Prokuroria e Rrethit Vlorë - Prokuroria e gjykatës së shkallës së parë Vlorë
Klediana RRUMBULLAKU Këshilltar KPA
Klement NDONI Kryebashkiak - Kryebashkiak 2015 - Kryebashkiak 2019-2023 Bashkia Këlcyrë - Bashkia Këlcyrë - Bashkia Këlcyrë
Klement ZGURI Anëtar i Komisionit Qëndror të Zgjedhjeve Komisioni Qëndror i Zgjedhjeve
Kleves JANKU Anëtar i Komisionit të Prokurimit Publik Komisioni i Prokurimit Publik
Klevis BALLIU Deputet Legjislatura IX Kuvendi i Shqipërisë
Klevis XHOXHI Deputet Zgjedhje 2021 - Drejtor Kuvendi i Shqipërisë - Drejtoria Vendore Elbasan
Klodian GRADECI Administrator Shoqëri Publike Albgaz, Tiranë
Klodian KURUSHI Gjyqtar Gjykata e Shkallës së Parë për Krimet e Rënda
Klodian TAÇE Drejtor - Kryebashkiak 2019-2023 Uzina Mekanike Gramsh - Bashkia Gramsh
Klodiana SPAHIU Deputet Legjislatura IX - Deputet Zgjedhje 2021 Kuvendi i Shqipërisë - Kuvendi i Shqipërisë
Klodiana VEIZI(MEMA) Gjyqtar - Gjyqtar - Gjyqtar Gjykatën e Rrethit Gjyqësor Lushnje - Gjykatën Administrative të Shkallës së Parë Durrës - Gjykatën e Rrethit Gjyqësor Vlorë
Klodjan BRAHO Prokuror - Prokuror - Prokuror - Prokuror - Prokuror - Prokuror Prokuroria e gjykatës së shkallës së parë Vlorë - Prokuroria Krimeve të Rënda Shkalla e Parë - Prokuroria Berat - Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Vlorë - Prokuroria e gjykatës së shkallës së parë Vlorë - Prokuroria Krimeve të Rënda Shkalla e Parë
Klodjana THEODHOSI Këshilltar KPK
Klotilda BUSHKA Deputet Legjislatura IX - Deputet Zgjedhje 2021 Kuvendi i Shqipërisë - Kuvendi i Shqipërisë
Koçi TAHIRI Deputet Legjislatura IX Kuvendi i Shqipërisë
Koço KOKËDHIMA Deputet i Parlamentit Kuvendi i Shqipërisë
Kolë HYSENAJ Prokuror - Prokuror - Prokuror - Prokuror - Prokuror - Prokuror Prokuroria Tiranë - Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Lushnje - Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Kavajë - Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Tiranë - Prokuroria e gjykatës së shkallës së parë Tirane - Prokuroria e gjykatës së shkallës së parë Korçë
Koli BELE Anëtar i Komisionit Qëndror të Zgjedhjeve - Prokuror - Sekretar i Përgjithshëm - Sekretar i Përgjithshëm  Komisioni Qendror I Zgjedhjeve - Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Tiranë - Ministria e Ekonomise - Ministria e Energjise dhe Industrisë
Korab LITA Deputet Legjislatura IX Kuvendi i Shqipërisë
Kostandin SHKURTI Zv/ministër Ministria e Arsimit, Sportit dhe Rinise
Kostaq BELURI Anëtarë i KLP-së - Drejtor i Policisë së Shtetit - Prokuror - Prokuror - Prokuror - Prokuror - Prokuror - Prokuror Këshilli i Lartë i Prokurorisë - Drejtoria e Policisë së Shtetit - Prokuroria Krimeve të Rënda Shkalla e Parë - Prokuroria Krimeve të Rënda - Prokuroria Krimeve të Rënda Shkalla e Parë - Prokuroria e Përgjithshme - Prokuroria Tirane - Prokuroria Krimeve të Rënda
Kostaq PAPA Deputet Legjislatura IX Kuvendi i Shqipërisë
Kozma DASHI Deputet i Parlamentit Kuvendi i Shqipërisë
Krenar RRYÇI Deputet Legjislatura IX Kuvendi i Shqipërisë