Para dhe Pushtet


Pozicioni :

Emri :

Ne Money and Power (One Stop Integrate Data Source) jane publikuar te dhena per pasurine, te ardhurat dhe shpenzimet e deklaruara nga funksionare te larte publik. Te dhenat jane sipas deklarimeve zyrtare te nje viti te caktuar apo deklarim fillestar perpara marrjes se detyres. Ne edo rast informacioni flet per daten e plotesimit te dokumentit per Inspektoratin e Larte te Deklarimit te Pasurive ILKDP. Vee subjektit ne deklarim perfshihen edhe persona te tjere pjesetare te familjes me detyrim ligjor per te deklaruar. Deklarimi vjetor karakterizohet nga informacioni per te ardhura te krijuara ne ate vit, pasuri te fituara gjate vitit ne fjale, sikurse shpenzime per te cilat subjektet kane detyrim ligjor per deklarim. Subjektet per te cilat ka informacion ne kete rubrike jane funksionare te larte publik: President, Anetare te Keshillit te Ministrave, Kryetare te Bashkive Kryesore, Perfaqesues te Parlamentit, Gjyqtare te Nivelit te Larte, Kryeprokuror dhe titullar te institucioneve te pavarura. Ky informacion behet i hapur dhe transparent, me qellim informimin e publikut mbi interesat ekonomike dhe pasurite e funksionareve te larte publik qe perfaqesojne dhe qeverisin ne vend. Te dhenat Money and Power jane te nderlidhura me te dhena te Open Corporates Albania per shoqeri biznesi qe jane pjese e deklarimit te nje subjekti individual. Per edo subjekt eshte dhene edhe numri i indeksit te dokumentit zyrtare te dorezuar prane ILKDP, dokument nga ku jane cituar te dhenat. AIS eshte organizata qe ka krijuar databazen Para dhe Pushtet.

Lista e subjekteve (Total: 177)

AllA B Ç D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V X Y Z


Emer Subjekti Pozicioni Institucioni
Edi PALOKA Deputet Legjislatura IX - Deputet Zgjedhje 2021 Kuvendi i Shqipërisë - Kuvendi i Shqipërisë
Edi RAMA Deputet i Parlamentit - Deputet Legjislatura IX - Deputet Zgjedhje 2021 - Këshilli i Ministrave - Këshilli i Ministrave PS mandati II - Këshilli i Ministrave PS mandati III - Kryeministër Kuvendi i Shqipërisë - Kuvendi i Shqipërisë - Kuvendi i Shqipërisë - Këshilli i Ministrave - Këshilli i Ministrave - Kryeministër - Kryeministër
Edina KURTI (MALIQATI) Oficer i Policisë Gjyqsore - Prokuror - Prokuror Prokuroria e Rrethit Durrës - Prokuroria e Rrethit Kavajë - Prokuroria e gjykatës së shkallës së parë Kavajë
Ediola BRAHA Deputet Legjislatura IX Kuvendi i Shqipërisë
Edison ADEMI Oficer i Policisë Gjyqsore - Prokuror - Prokuror - Prokuror Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Berat - Prokuroria e gjykatës së shkallës së parë Vlorë - Prokuroria e gjykatës së shkallës së parë Sarandë - Prokuroria Vlorë
Edlira PETRI Gjyqtar Gjykata e Apelit
Edlira BODE Deputet Legjislatura IX - Drejtor Kuvendi i Shqipërisë - Spitali Rajonal, Korçë
Edlira ÇEKREZI Deputet i Parlamentit Kuvendi i Shqipërisë
Edlira CUFI Prokuror Prokuroria Shkodër
Edlira HYSENI Deputet Legjislatura IX Kuvendi i Shqipërisë
Edlira JORGAQI(KRIPA) Anëtar i Komisionit Qëndror të Zgjedhjeve - Drejtor - Drejtor - Drejtor Komisioni Qëndror i Zgjedhjeve - Ministria e Drejtësisë - Ministria e Drejtësisë - Prokuroria e Përgjithshme
Edlira LUÇI Anëtar i Këshillit Mbikëqyrës të Bankës së Shqipërisë Banka e Shqipërisë
Edmond GOGO Gjyqtar Gjykata e Apelit
Edmond SPAHO Deputet i Parlamentit - Deputet Legjislatura IX - Deputet Zgjedhje 2021 - Drejtor - Drejtor i Përgjithshëm - Drejtor i Përgjithshëm - Nënkryetar Parlamenti Kuvendi i Shqipërisë - Kuvendi i Shqipërisë - Kuvendi i Shqipërisë - Autoritetit Shëndetësor Rajonal Tiranë - Ministria e Shëndetësisë - Shërbimeve Mbështetëse - Ministria e Shëndetësisë - Kuvendi i Shqipërisë
Edmond TRAKO Ambasador Ambasada Shqiptare në Portugali
Edmond ÇAÇA Ambasador Ambasada Shqiptare në Katar
Edmond HAXHINASTO Deputet Legjislatura IX - Këshilli i Ministrave - Këshilli i Ministrave Kuvendi i Shqipërisë - Këshilli i Ministrave - Këshilli i Ministrave
Edmond HYKA Prokuror - Prokuror Prokuroria e Apelit Tiranë - Prokuroria e Apelit Durrës
Edmond ISLAMAJ Gjyqtar Gjykata e Lartë
Edmond KARIQI Prokuror - Prokuror - Prokuror - Prokuror - Prokuror - Prokuror Prokuroria shkallës së parë Kukes - Prokuroria Kavajë - Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Durres - Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Kurbin - Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Kavajë - Prokuroria shkallës së parë Kavajë
Edmond KOLOSHI Prokuror - Prokuror - Prokuror - Prokuror - Prokuror Prokuroria e gjykatës së shkallës së parë Durres - Prokuroria Lezhë - Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Durres - Prokuroria Lezhë - Prokuroria e gjykatës së shkallës së parë Lezhë
Edmond LEKA Deputet Legjislatura IX Deputet i Parlamentit
Edmond PANARITI Deputet Legjislatura IX - Këshilli i Ministrave Kuvendi i Shqipërisë - Këshilli i Ministrave
Edmond RRUSHI Deputet Legjislatura IX Kuvendi i Shqipërisë
Edmond SHYTKO Prokuror - Prokuror Prokuroria Korçë - Prokuroria e gjykatës së shkallës së parë Korçe
Edmond STOJKU Deputet Legjislatura IX Kuvendi i Shqipërisë
Edmond TARKAJ Drejtor i Policisë së Shtetit Policia Dibër
Edmond THEMELKO Kryebashkiak 2015 Bashkia Pustec
Edona BILALI Deputet Zgjedhje 2021 - Këshilli i Ministrave PS mandati III Kuvendi i Shqipërisë - Keshilli i Ministrave
Eduard HALIMI Deputet i Parlamentit - Deputet Legjislatura IX - Këshilli i Ministrave Kuvendi i Shqipërisë - Kuvendi i Shqipërisë - Këshilli i Ministrave
Eduard SELAMI Deputet i Parlamentit Kuvendi i Shqipërisë
Eduard SHALSI Deputet i Parlamentit - Deputet Legjislatura IX - Deputet Zgjedhje 2021 - Drejtor - Drejtor - Këshilli i Ministrave PS mandati II - Nënkryetar Kuvendi i Shqipërisë - Kuvendi i Shqipërisë - Kuvendi i Shqipërisë - INSIG Sh.a - Kabineti, Bashkia Tiranë - Këshilli i Ministrave - Bashkia Tiranë
Eduard DURO Inspektor - Kryebashkiak 2019-2023 Drejtoria e Tatim Taksave Devoll - Bashkia Devoll
Eduard NDRECA Deputet Zgjedhje 2021 Kuvendi i Shqipërisë
Eduard SULO Ambasador Ambasada Shqiptare në Egjipt
Eduart BEJKO Deputet i Parlamentit Kuvendi i Shqipërisë
Eduart KAPRI Kryebashkiak 2015 Bashkia Pogradec
Eduart NDOCAJ Deputet i Parlamentit Kuvendi i Shqipërisë
Edvin KONDILI Prokuror Prokuroria Krimeve të Rënda Shkalla e Parë
Eglantina GJERMENI Deputet i Parlamentit - Deputet Legjislatura IX - Këshilli i Ministrave Kuvendi i Shqipërisë - Kuvendi i Shqipërisë - Këshilli i Ministrave