Para dhe Pushtet


Pozicioni :

Emri :

Ne Money and Power (One Stop Integrate Data Source) jane publikuar te dhena per pasurine, te ardhurat dhe shpenzimet e deklaruara nga funksionare te larte publik. Te dhenat jane sipas deklarimeve zyrtare te nje viti te caktuar apo deklarim fillestar perpara marrjes se detyres. Ne edo rast informacioni flet per daten e plotesimit te dokumentit per Inspektoratin e Larte te Deklarimit te Pasurive ILKDP. Vee subjektit ne deklarim perfshihen edhe persona te tjere pjesetare te familjes me detyrim ligjor per te deklaruar. Deklarimi vjetor karakterizohet nga informacioni per te ardhura te krijuara ne ate vit, pasuri te fituara gjate vitit ne fjale, sikurse shpenzime per te cilat subjektet kane detyrim ligjor per deklarim. Subjektet per te cilat ka informacion ne kete rubrike jane funksionare te larte publik: President, Anetare te Keshillit te Ministrave, Kryetare te Bashkive Kryesore, Perfaqesues te Parlamentit, Gjyqtare te Nivelit te Larte, Kryeprokuror dhe titullar te institucioneve te pavarura. Ky informacion behet i hapur dhe transparent, me qellim informimin e publikut mbi interesat ekonomike dhe pasurite e funksionareve te larte publik qe perfaqesojne dhe qeverisin ne vend. Te dhenat Money and Power jane te nderlidhura me te dhena te Open Corporates Albania per shoqeri biznesi qe jane pjese e deklarimit te nje subjekti individual. Per edo subjekt eshte dhene edhe numri i indeksit te dokumentit zyrtare te dorezuar prane ILKDP, dokument nga ku jane cituar te dhenat. AIS eshte organizata qe ka krijuar databazen Para dhe Pushtet.

Lista e subjekteve (Total: 73)

AllA B Ç D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V X Y Z


Emer Subjekti Pozicioni Institucioni
Madrid KULLOLLI Prokuror - Prokuror Prokuroria Durrës - Prokuroria e Përgjithshme
Majlinda BREGU Deputet i Parlamentit - Këshilli i Ministrave Kuvendi i Shqipërisë - Këshilli i Ministrave
Majlinda BUFI Deputet i Parlamentit - Kryebashkiak - Kryebashkiak 2015 - Kryebashkiak 2019-2023 Kuvendi i Shqipërisë - Bashkisa Roskovec - Bashkisa Roskovec - Bashkia Roskovec
Majlinda ANDREA Gjyqtar Gjykata e Lartë
Majlinda ANGONI Prefekt Qarku Shkoder
Majlinda ARUÇI Drejtor Ekzekutiv Agjencia Kombëtare e Burimeve Natyrore
Majlinda CARA Kryebashkiak 2019-2023 Bashkia Kurbin
Majlinda HALILAJ Deputet Legjislatura IX Kuvendi i Shqipërisë
Majlinda QILIMI Kryebashkiak 2019-2023 Bashkia Delvinë
Maksim MALAJ Prefekt Qarkut Elbasan
Maksim QOKU Anëtarë i KLGJ-së Këshilli i Lartë Gjyqësor
Maksim SOTA Prokuror - Prokuror Prokuroria e Rrethit Vlorë - Prokuroria e gjykatës së shkallës së parë Vlorë
Mal BERISHA Ambasador Ambasada Shqiptare në Mbretërinë e Bashkuar
Manjola KAJANA Prokuror - Prokuror - Prokuror Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Tiranë - Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Fier - Prokuroria Krimeve të Rënda Shkalla e Parë
Manjola XHAXHO Gjyqtar Gjykatën e Rrethit Gjyqësor Lushnje
Manuela Fadil TANDINI Këshilltar Komisioni i Pavarur i Kualifikimt
Marçela SHEHU Anëtarë i KLGJ-së - Gjyqtar Këshilli i Lartë Gjyqësor - Gjykatën e Rrethit Gjyqësor Kurbin
Margarita BUHALI Gjyqtar Gjykatën e Apelit Vlore
Maria QIRJAZI Gjyqtar Gjykata e Apelit
Mariola MËRTIRI Prokuror - Prokuror - Prokuror - Prokuror - Prokuror Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Fier - Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Gjirokastër - Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Fier - Prokuroria e gjykatës së shkallës së parë Fier - Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Tiranë
Marjana VELÇANI Gjyqtar - Gjyqtar Gjykatën e Rrethit Gjyqësor Berat - Gjykatën Administrative të Shkallës së Parë Durrës
Marjana SHTJEFNI Prokuror - Prokuror Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Shkodër - Prokuroria e gjykatës së shkallës së parë Shkodër
Marjeta ZAIMI Prokuror - Prokuror Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Fier - Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Tiranë
Mark FRROKU Deputet i Parlamentit Kuvendi i Shqipërisë
Mark BABANI Kryebashkiak 2019-2023 Bashkia Vau Dejës
Mark MARKU Deputet Zgjedhje 2021 Kuvendi i Shqipërisë
Mark MOLLA Administrator Shoqëri Publike Ujësjellës - Kanalizimet, Shkodër
Marsel ISALLARI Administrator Shoqëri Publike Ujësjellës - Kanalizime, sh.a, Pogradec
Marsela BALILI Gjyqtar Gjykata e Shkallës së Parë për Krimet e Rënda
Marsida FRASHERI Prokuror - Prokuror - Prokuror Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Durrës - Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Shkodër - Prokuroria e gjykatës së shkallës së parë Shkodër
Marsida XHAFERLLARI Kryeinspektore - Inspektoriati i KLD - Kryeinspektore - Inspektoriati i KLD Këshilli i Lart i Drejtësisë - Kryeinspektore - Inspektoriati i KLD
Medi BICI Anëtarë i KLGJ-së - Gjyqtar - Gjyqtar Këshilli i Lartë Gjyqësor - Gjykata e Lartë - Gjykata e Lartë
Mediana META Prokuror Prokuroria e gjykatës së shkallës së parë Kavaje
Melaim DAMZI Kryebashkiak 2015 Bashkia Bulqizë
Meri KUMBE Zv/ministër Ministria e Kultures
Merita BAKIU Deputet Zgjedhje 2021 Kuvendi i Shqipërisë
Merita SELIMI (QORRI) Prokuror Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Lushnje
Mesila DODA Deputet i Parlamentit - Deputet Zgjedhje 2021 Kuvendi i Shqipërisë - Kuvendi i Shqipërisë
Metush SARAÇI Gjyqtar Gjykata e Apelit
Mhill FUFI Deputet i Parlamentit Kuvendi i Shqipërisë