Para dhe Pushtet


Pozicioni :

Emri :

Ne Money and Power (One Stop Integrate Data Source) jane publikuar te dhena per pasurine, te ardhurat dhe shpenzimet e deklaruara nga funksionare te larte publik. Te dhenat jane sipas deklarimeve zyrtare te nje viti te caktuar apo deklarim fillestar perpara marrjes se detyres. Ne edo rast informacioni flet per daten e plotesimit te dokumentit per Inspektoratin e Larte te Deklarimit te Pasurive ILKDP. Vee subjektit ne deklarim perfshihen edhe persona te tjere pjesetare te familjes me detyrim ligjor per te deklaruar. Deklarimi vjetor karakterizohet nga informacioni per te ardhura te krijuara ne ate vit, pasuri te fituara gjate vitit ne fjale, sikurse shpenzime per te cilat subjektet kane detyrim ligjor per deklarim. Subjektet per te cilat ka informacion ne kete rubrike jane funksionare te larte publik: President, Anetare te Keshillit te Ministrave, Kryetare te Bashkive Kryesore, Perfaqesues te Parlamentit, Gjyqtare te Nivelit te Larte, Kryeprokuror dhe titullar te institucioneve te pavarura. Ky informacion behet i hapur dhe transparent, me qellim informimin e publikut mbi interesat ekonomike dhe pasurite e funksionareve te larte publik qe perfaqesojne dhe qeverisin ne vend. Te dhenat Money and Power jane te nderlidhura me te dhena te Open Corporates Albania per shoqeri biznesi qe jane pjese e deklarimit te nje subjekti individual. Per edo subjekt eshte dhene edhe numri i indeksit te dokumentit zyrtare te dorezuar prane ILKDP, dokument nga ku jane cituar te dhenat. AIS eshte organizata qe ka krijuar databazen Para dhe Pushtet.

Lista e subjekteve (Total: 55)

AllA B Ç D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V X Y Z


Emer Subjekti Pozicioni Institucioni
Laert DURAJ Administrator Shoqëri Publike - Deputet Zgjedhje 2021 Posta Shqiptare sh.a, Tiranë - Kuvendi i Shqipërisë
Laerta PODA Sekretar i Përgjithshëm KPA
Lajda BANA Zëvendës Drejtor Kolegji i Posacem Apelit
Lavdrim KRRASHI Deputet Zgjedhje 2021 Kuvendi i Shqipërisë
Lazer ÇARDAKU Prokuror - Prokuror - Prokuror Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Shkodër - Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Mat - Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Shkodër
Lealba PELINKU Anëtar i Komisionit Qëndror të Zgjedhjeve - Anëtar i Komisionit të Prokurimit Publik - Ndihmes Komisioner  Komisioni Qendror I Zgjedhjeve - KPP - Komisioni Qendror I Zgjedhjeve
Ledina LERA(RIZA) Prokuror - Prokuror Prokuroria e Përgjithshme - Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Tiranë
Ledina MANDIJA Këshilli i Ministrave Këshilli i Ministrave
Ledio CELA Administrator Shoqëri Publike Ujësjellës - Kanalizimet, sh.a, Krujë
Ledion TEMA Prokuror Prokuroria e gjykatës së shkallës së parë Berat
Lefter ALLA Kryebashkiak 2019-2023 Bashkia Bulqizë
Lefter GESHTENJA Deputet Zgjedhje 2021 Kuvendi i Shqipërisë
Lefter JAHAJ Gjyqtar Gjykata e Apelit
Lefter KOKA Deputet Legjislatura IX - Deputet Zgjedhje 2021 - Këshilli i Ministrave Kuvendi i Shqipërisë - Kuvendi i Shqipërisë - Këshilli i Ministrave
Lefter MALIQI Deputet Legjislatura IX Kuvendi i Shqipërisë
Lefterije LUZI Anëtar i Komisionit Qëndror të Zgjedhjeve Komisioni Qëndror i Zgjedhjeve
Leonard DEMI Ambasador - Ambasador Ambasada Shqiptare në NATO - Ambasada Shqiptare në NATO
Leonard GREMSHI Anëtar i Komisionit të Prokurimit Publik Komisioni i Prokurimit Publik
Leonidha HRISTO Kryebashkiak 2015 Bashkia Finiq
Ligoraq KARAMELO Deputet Legjislatura IX Kuvendi i Shqipërisë
Liljana ELMAZI Deputet i Parlamentit Kuvendi i Shqipërisë
Liljana SULOLLARI (BAKU) Gjyqtar Gjykata e Shkallës së Parë për Krimet e Rënda
Liman MORINA Kryebashkiak - Kryebashkiak 2019-2023 Bashkia Krumë-Has - Bashkia Has
Lindita METALIAJ Deputet i Parlamentit - Deputet Legjislatura IX - Deputet Zgjedhje 2021 Kuvendi i Shqipërisë - Kuvendi i Shqipërisë - Kuvendi i Shqipërisë
Lindita BUXHELI Deputet Zgjedhje 2021 Kuvendi i Shqipërisë
Lindita NIKOLLA Deputet i Parlamentit - Deputet i Parlamentit - Deputet Legjislatura IX - Deputet Zgjedhje 2021 - Këshilli i Ministrave - Këshilli i Ministrave PS mandati II - Kryetar i Njësisë Bashkiake Kuvendi i Shqipërisë - Kuvendi i Shqipërisë - Kuvendi i Shqipërisë - Kuvendi i Shqipërisë - Këshilli i Ministrave - Këshilli i Ministrave - Njësia Bashkiake Nr.1
Lindita VARES Këshilltar KPA
Lindita ZIGURI(MALE) Prokuror Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Tiranë
Lola PRENDI BAQLI Këshilltar KPA
Lorenc LUKA Deputet Legjislatura IX - Kryebashkiak - Kryebashkiak Kuvendi i Shqipërisë - Bashkia Shkodër - Bashkia Shkodër
Lorenc MËRKURI Oficer i Policisë Gjyqsore - Prokuror - Prokuror - Prokuror Prokuroria e Rrethit Gjirokastër - Prokuroria e gjykatës së shkallës së parë Sarandë - Prokuroria e Rrethit Gjirokastër - Prokuroria e Rrethit Sarandë
Lorenc PANGANIKA Drejtor i Policisë së Shtetit Policia Shkodër
Lorenc TOSKU Kryebashkiak 2019-2023 Bashkia Peqin
Luan DUZHA Deputet Legjislatura IX - Deputet Zgjedhje 2021 Kuvendi i Shqipërisë - Kuvendi i Shqipërisë
Luan RAMA Deputet Legjislatura IX Kuvendi i Shqipërisë
Luan ABAZI Drejtor Prokuroria e Përgjithshme
Luan BAÇI Deputet Legjislatura IX - Deputet Zgjedhje 2021 Kuvendi i Shqipërisë - Kuvendi i Shqipërisë
Luan DACI Gjyqtarë KPA KPA
Luan HARUSHA Deputet Legjislatura IX - Drejtor - Kryetar Komune Kuvendi i Shqipërisë - Drejtoria Rajonale e ALUIZNI-t, Shkodër - Komuna Rrethinat, Shkodër
Luan HASNEZIRI Gjyqtar Gjykata e Shkallës së Parë për Krimet e Rënda