Para dhe Pushtet


Pozicioni :

Emri :

Ne Money and Power (One Stop Integrate Data Source) jane publikuar te dhena per pasurine, te ardhurat dhe shpenzimet e deklaruara nga funksionare te larte publik. Te dhenat jane sipas deklarimeve zyrtare te nje viti te caktuar apo deklarim fillestar perpara marrjes se detyres. Ne edo rast informacioni flet per daten e plotesimit te dokumentit per Inspektoratin e Larte te Deklarimit te Pasurive ILKDP. Vee subjektit ne deklarim perfshihen edhe persona te tjere pjesetare te familjes me detyrim ligjor per te deklaruar. Deklarimi vjetor karakterizohet nga informacioni per te ardhura te krijuara ne ate vit, pasuri te fituara gjate vitit ne fjale, sikurse shpenzime per te cilat subjektet kane detyrim ligjor per deklarim. Subjektet per te cilat ka informacion ne kete rubrike jane funksionare te larte publik: President, Anetare te Keshillit te Ministrave, Kryetare te Bashkive Kryesore, Perfaqesues te Parlamentit, Gjyqtare te Nivelit te Larte, Kryeprokuror dhe titullar te institucioneve te pavarura. Ky informacion behet i hapur dhe transparent, me qellim informimin e publikut mbi interesat ekonomike dhe pasurite e funksionareve te larte publik qe perfaqesojne dhe qeverisin ne vend. Te dhenat Money and Power jane te nderlidhura me te dhena te Open Corporates Albania per shoqeri biznesi qe jane pjese e deklarimit te nje subjekti individual. Per edo subjekt eshte dhene edhe numri i indeksit te dokumentit zyrtare te dorezuar prane ILKDP, dokument nga ku jane cituar te dhenat. AIS eshte organizata qe ka krijuar databazen Para dhe Pushtet.

Lista e subjekteve (Total: 23)

AllA B Ç D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V X Y Z


Emer Subjekti Pozicioni Institucioni
Odeta TODORUSHI Prokuror Prokuroria e gjykatës së shkallës së parë Korce
Odise MOÇKA Anëtar i Komisionit të Prokurimit Publik Komisioni i Prokurimit Publik
Odise XHELITA Këshilltar KPA
Oerd BYLYKBASHI Deputet Legjislatura IX - Deputet Zgjedhje 2021 Kuvendi i Shqipërisë - Kuvendi i Shqipërisë
Ogerta MANASTIRLIU Deputet Legjislatura IX - Deputet Zgjedhje 2021 - Drejtor - Drejtor - Drejtor i Përgjithshëm - Këshilli i Ministrave - Këshilli i Ministrave PS mandati II - Këshilli i Ministrave PS mandati III Kuvendi i Shqipërisë - Kuvendi i Shqipërisë - Njësia e Përgatitjes dhe e Kordinimit të Projekteve, Bashkia Tiranë - Drejtoria e Përkujdesit Social, Bashkia Tiranë - Këshilli i Ministrave - Këshilli i Ministrave - Këshilli i Ministrave
Olger EMINAJ Prokuror Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Korçe
Olgert RUMNICI Prokuror Prokuroria e gjykatës së shkallës së parë Berat
Olivia HOXHA Këshilltar KPA
Ollga VISI Prokuror Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Korçe
Ols DADO Prokuror - Prokuror Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Pogradec - Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Tiranë
Olsa NIKOLLA Këshilltar KPA
Olsi KOMICI Komisioner KPK - Zëvendës Drejtor KPK - Agjensia e Trajtimit të Kredive
Olsian ÇELA Prokuror - Prokuror i Përgjithshëm Prokuroria Krimeve të Rënda - Prokuroria e Përgjithshme
Olta XHAÇKA Deputet i Parlamentit - Deputet Legjislatura IX - Deputet Zgjedhje 2021 - Këshilli i Ministrave PS mandati II - Këshilli i Ministrave PS mandati III Kuvendi i Shqipërisë - Kuvendi i Shqipërisë - Kuvendi i Shqipërisë - Këshilli i Ministrave - Këshilli i Ministrave
Oltiana GJONI (ÇIFLIKU) Prokuror - Prokuror - Prokuror Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Shkodër - Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Durrës - Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Tiranë
Oltion RRUMBULLAKU Zv/ministër Ministria e Arsimit
Oltjon MUZAKA Drejtor - Sekretar i Përgjithshëm Departamenti i Administrimit dhe Shërbimeve në Kryeministri - Ministria e Kulturës
Omer MAMO Deputet i Parlamentit Kuvendi i Shqipërisë
Orjola PAMPURI Deputet Legjislatura IX - Deputet Zgjedhje 2021 Kuvendi i Shqipërisë - Kuvendi i Shqipërisë
Ornaldo RAKIPI Deputet Zgjedhje 2021 Kuvendi i Shqipërisë
Ornela CUCI Zv/ministër Ministria e Turizmit dhe e Mjedisit
Ornela NAQELLARI Gjyqtar Gjykatën e Rrethit Gjyqësor Lezhe
Ornela RRUMBULLAKU Prokuror - Prokuror - Prokuror - Prokuror - Prokuror Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Kavajë - Prokuroria e gjykatës së shkallës së parë Kavajë - Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Tiranë - Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Kavajë - Prokuroria e Rrethit Durrës
  • < Më para
  • 1
  • Më pas >