Para dhe Pushtet


Pozicioni :

Emri :

Ne Money and Power (One Stop Integrate Data Source) jane publikuar te dhena per pasurine, te ardhurat dhe shpenzimet e deklaruara nga funksionare te larte publik. Te dhenat jane sipas deklarimeve zyrtare te nje viti te caktuar apo deklarim fillestar perpara marrjes se detyres. Ne edo rast informacioni flet per daten e plotesimit te dokumentit per Inspektoratin e Larte te Deklarimit te Pasurive ILKDP. Vee subjektit ne deklarim perfshihen edhe persona te tjere pjesetare te familjes me detyrim ligjor per te deklaruar. Deklarimi vjetor karakterizohet nga informacioni per te ardhura te krijuara ne ate vit, pasuri te fituara gjate vitit ne fjale, sikurse shpenzime per te cilat subjektet kane detyrim ligjor per deklarim. Subjektet per te cilat ka informacion ne kete rubrike jane funksionare te larte publik: President, Anetare te Keshillit te Ministrave, Kryetare te Bashkive Kryesore, Perfaqesues te Parlamentit, Gjyqtare te Nivelit te Larte, Kryeprokuror dhe titullar te institucioneve te pavarura. Ky informacion behet i hapur dhe transparent, me qellim informimin e publikut mbi interesat ekonomike dhe pasurite e funksionareve te larte publik qe perfaqesojne dhe qeverisin ne vend. Te dhenat Money and Power jane te nderlidhura me te dhena te Open Corporates Albania per shoqeri biznesi qe jane pjese e deklarimit te nje subjekti individual. Per edo subjekt eshte dhene edhe numri i indeksit te dokumentit zyrtare te dorezuar prane ILKDP, dokument nga ku jane cituar te dhenat. AIS eshte organizata qe ka krijuar databazen Para dhe Pushtet.

Lista e subjekteve (Total: 38)

AllA B Ç D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V X Y Z


Emer Subjekti Pozicioni Institucioni
Nadire MEÇORAPAJ Deputet i Parlamentit - Deputet Legjislatura IX Kuvendi i Shqipërisë - Kuvendi i Shqipërisë
Nafie CURRI Gjyqtar - Gjyqtar Gjykata Administrative e Shkallës së Parë Tiranë - Gjykata e Rrethit Gjyqësor Fier
Naim TOTA Prokuror - Prokuror - Prokuror - Prokuror Prokuroria Kukës - Prokuroria e Përgjithshme - Prokuroria Mat - Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Tiranë
Najada COMO Deputet Zgjedhje 2021 Kuvendi i Shqipërisë
Namik DOKLE Deputet i Parlamentit Kuvendi i Shqipërisë
Namik KOPLIKU Deputet i Parlamentit Kuvendi i Shqipërisë
Nard NDOKA Deputet i Parlamentit - Deputet Legjislatura IX - Këshilli i Ministrave Kuvendi i Shqipërisë - Kuvendi i Shqipërisë - Këshilli i Ministrave
Nasip NAÇO Anëtar i Këshillit të Lartë të Drejtësisë - Deputet Legjislatura IX - Deputet Zgjedhje 2021 - Këshilli i Ministrave Këshilli i Lartë i Drejtësisë - Kuvendi i Shqipërisë - Kuvendi i Shqipërisë - Këshilli i Ministrave
Natasha AHMETAJ Anëtar i Këshillit Mbikëqyrës të Bankës së Shqipërisë Banka e Shqipërisë
Natasha MULAJ Gjyqtarë KPA - Ndihmëse Ligjore KPA - Gjykata e Lartë
Natasha PRIFTI (SHLLAPI) Prokuror - Prokuror - Prokuror Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Gjirokastër - Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Lushnje - Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Fier
Naureda YLLI (LLAGAMI) Anëtarë i KLGJ-së - Ndihmëse Ligjore Këshilli i Lartë Gjyqësor - Gjykata e Lartë
NDINI TAVANI Prokuror - Prokuror - Prokuror - Prokuror Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Durrës - Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Lushnje - Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Vlorë - Prokuroria Tirane
Ndrec DEDAJ Kryebashkiak 2015 - Kryebashkiak 2019-2023 Bashkia Mirditë - Bashkia Mirditë
Ndriçim DUSHKU Kryebashkiak Bashkia Rrogozhinë
Ndriçim TROPLINI Prokuror - Prokuror - Prokuror Prokuroria e Rrethit Durrës - Prokuroria e gjykatës së shkallës së parë Durrës - Prokuroria e Rrethit Fier
Ndue KOLA Kryebashkiak Bashkia Rrëshen
Neritan CEKA Ambasador Ambasada Shqiptare në Itali
Neritan CENA Anëtar i Këshillit të Lartë të Drejtësisë Këshilli i Lartë i Drejtësisë
Neritan HOXHA Prokuror Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Elbasan
Neritan NALLBATI Drejtor i Policisë së Shtetit Policia Fier
Nertina KOSOVA Gjyqtar Gjykata e Shkallës së Parë për Krimet e Rënda
Nesim SPAHIU Kryebashkiak Kryetar i Bashkisë Skrapar
Nexhbedin SHEHU Prefekt Qarku Dibër
Nezir GJOKA Prokuror Prokuroria e Apelit Tiranë
Nezir RIZVANI Kryebashkiak 2015 Bashkia Mat
Niko KURI Deputet Zgjedhje 2021 Kuvendi i Shqipërisë
Niko PELESHI Deputet i Parlamentit - Deputet Legjislatura IX - Deputet Zgjedhje 2021 - Këshilli i Ministrave - Këshilli i Ministrave PS mandati II - Këshilli i Ministrave PS mandati III - Kryebashkiak Kuvendi i Shqipërisë - Kuvendi i Shqipërisë - Kuvendi i Shqipërisë - Këshilli i Ministrave - Këshilli i Ministrave - Keshilli i Minstrave - Bashkia Korçë
Niko SHUPULI Kryebashkiak 2015 Bashkia Përmet
Nikolin STAKA Deputet Legjislatura IX Kuvendi i Shqipërisë
Nimet MUSAJ Deputet Legjislatura IX Kuvendi i Shqipërisë
Nina GUGA Zv/ministër Ministria e Arsimit, Sportit dhe Rinise
Njazi SEFERI Prokuror Prokuroria Krimeve të Rënda
Nora MALAJ Deputet Legjislatura IX Kuvendi i Shqipërisë
Nuri DOMI Ambasador - Ambasador Ambasada Shqiptare në Egjipt - Ambasada Shqiptare në Egjipt
Nuri BELBA Deputet Legjislatura IX - Kryebashkiak 2019-2023 Kuvendi i Shqipërisë - Bashkia Prrënjas
Nurihan SEITI (META) Anëtarë i KLP-së Këshilli i Lartë i Prokurorisë
Nusret AVDULLA Deputet Zgjedhje 2021 Kuvendi i Shqipërisë
  • < Më para
  • 1
  • Më pas >