Para dhe Pushtet


Pozicioni :

Emri :

Ne Money and Power (One Stop Integrate Data Source) jane publikuar te dhena per pasurine, te ardhurat dhe shpenzimet e deklaruara nga funksionare te larte publik. Te dhenat jane sipas deklarimeve zyrtare te nje viti te caktuar apo deklarim fillestar perpara marrjes se detyres. Ne edo rast informacioni flet per daten e plotesimit te dokumentit per Inspektoratin e Larte te Deklarimit te Pasurive ILKDP. Vee subjektit ne deklarim perfshihen edhe persona te tjere pjesetare te familjes me detyrim ligjor per te deklaruar. Deklarimi vjetor karakterizohet nga informacioni per te ardhura te krijuara ne ate vit, pasuri te fituara gjate vitit ne fjale, sikurse shpenzime per te cilat subjektet kane detyrim ligjor per deklarim. Subjektet per te cilat ka informacion ne kete rubrike jane funksionare te larte publik: President, Anetare te Keshillit te Ministrave, Kryetare te Bashkive Kryesore, Perfaqesues te Parlamentit, Gjyqtare te Nivelit te Larte, Kryeprokuror dhe titullar te institucioneve te pavarura. Ky informacion behet i hapur dhe transparent, me qellim informimin e publikut mbi interesat ekonomike dhe pasurite e funksionareve te larte publik qe perfaqesojne dhe qeverisin ne vend. Te dhenat Money and Power jane te nderlidhura me te dhena te Open Corporates Albania per shoqeri biznesi qe jane pjese e deklarimit te nje subjekti individual. Per edo subjekt eshte dhene edhe numri i indeksit te dokumentit zyrtare te dorezuar prane ILKDP, dokument nga ku jane cituar te dhenat. AIS eshte organizata qe ka krijuar databazen Para dhe Pushtet.

Lista e subjekteve (Total: 48)

AllA B Ç D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V X Y Z


Emer Subjekti Pozicioni Institucioni
Rabiana HALILI Prokuror - Prokuror Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Durrës - Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Lushnje
Rajmonda BALILAJ Kryebashkiak - Kryebashkiak 2015 - Kryebashkiak 2019-2023 Bashkia Patos - Bashkia Patos - Bashkia Patos
RAJMONDA BERISHA (KOPAÇI) Prokuror - Prokuror Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Elbasan - Prokuroria e gjykatës së shkallës së parë Elbasan
Rakip SULI Deputet Legjislatura IX - Kryebashkiak 2019-2023 Kuvendi i Shqipërisë - Bashkia Kamëz
Ralf GJONI Deputet Legjislatura IX Kuvendi i Shqipërisë
Ramadan LIKAJ Deputet Zgjedhje 2021 - Kryebashkiak Kuvendi i Shqipërisë - Bashkia Koplik
Ramadan TROCI Prokuror Prokuroria Vlorë
Ramazan MJESHTRI Kryebashkiak Bashkia Klos
Ramazan GJUZI Deputet Legjislatura IX Kuvendi i Shqipërisë
Ramiz LALA Gjyqtar Gjykata Administrative e Shkalles se Pare Gjirokaster
Redi MOLLA Administrator Shoqëri Publike Ujësjellës - Kanalizimet, Tiranë
Redjan KRALI Kryebashkiak 2019-2023 Bashkia Kavajë
Refat HARIZI Administrator Shoqëri Publike Ujësjellës-Kanalizimet sh.a, Berat - Kuçovë
Regleta PANAJOTI Gjyqtar Gjykatën e Rrethit Gjyqësor Tirane
Reme LALA Deputet Legjislatura IX Kuvendi i Shqipërisë
Rexhe BYBERI Kryebashkiak 2019-2023 - Kryetar Komune Bashkia Tropojë - Komuna Margegaj Tropojë
Rexhep BEKTESHI Gjyqtar Gjykatën e Rrethit Gjyqësor Durres
Rexhep MEIDANI President i Republikës Presidencë
Rezarta SCHUETZ (GABA) Gjyqtarë KPA KPA
Ridi KURTEZI Ambasador Ambasada Shqiptare në Spanjë
Ridvan BODE Anëtar i Këshillit Mbikëqyrës të Bankës së Shqipërisë - Deputet i Parlamentit - Këshilli i Ministrave Banka e Shqipërisë - Kuvendi i Shqipërisë - Këshilli i Ministrave
Ridvan HADO Gjyqtar Gjykata e Apelit
Rifat KOJKU Prokuror - Prokuror Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Dibër - Prokuroria e gjykatës së shkallës së parë Dibër
Rigels BALILI Kryebashkiak 2015 Bashkia Delvinë
Rilinda SELIMI Gjyqtar Gjykata Administrative e Apelit Tirane
Riselda FISHTA Prokuror - Prokuror - Prokuror Prokuroria e gjykatës së shkallës së parë Lezhë - Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Tiranë - Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Lezhë
Rita GJATI Prokuror - Prokuror Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Kukes - Prokuroria Sarandë
Ritvan SUKA Prokuror - Prokuror - Prokuror Prokuroria Tropojë - Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Elbasan - Prokuroria e gjykatës së shkallës së parë Elbasan
Riza PODA Ambasador - Konsull Ambasada Shqiptare në ÇEKI - Konsullata e Shqipërisë në Greqi
Robert BITRI Deputet Legjislatura IX Kuvendi i Shqipërisë
Robert GAJDA Komisioner Komisioneri per Mbrojtjen nga Diskriminimi
Robert KOTE Prokuror Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Tiranë
Roland BIMO Ambasador Ambasada Shqiptare në Vienë
Roland KETA Kryebashkiak Bashkia Bulqizë
Roland ILIA Komisioner KPK KPK
Roland KRISTO Zv/ministër Ministria e Buqesise dhe Zhvillimit Rural
Roland NASTO Prefekt Qarku Durrës
Roland ZISI Rektor Universiteti Universiteti "Ismail Qemali", Vlorë
Rolant XHELILAJ Deputet Legjislatura IX Kuvendi i Shqipërisë
Romeo GURAKUQI Deputet Legjislatura IX Kuvendi i Shqipërisë