Para dhe Pushtet


Pozicioni :

Emri :

Ne Money and Power (One Stop Integrate Data Source) jane publikuar te dhena per pasurine, te ardhurat dhe shpenzimet e deklaruara nga funksionare te larte publik. Te dhenat jane sipas deklarimeve zyrtare te nje viti te caktuar apo deklarim fillestar perpara marrjes se detyres. Ne edo rast informacioni flet per daten e plotesimit te dokumentit per Inspektoratin e Larte te Deklarimit te Pasurive ILKDP. Vee subjektit ne deklarim perfshihen edhe persona te tjere pjesetare te familjes me detyrim ligjor per te deklaruar. Deklarimi vjetor karakterizohet nga informacioni per te ardhura te krijuara ne ate vit, pasuri te fituara gjate vitit ne fjale, sikurse shpenzime per te cilat subjektet kane detyrim ligjor per deklarim. Subjektet per te cilat ka informacion ne kete rubrike jane funksionare te larte publik: President, Anetare te Keshillit te Ministrave, Kryetare te Bashkive Kryesore, Perfaqesues te Parlamentit, Gjyqtare te Nivelit te Larte, Kryeprokuror dhe titullar te institucioneve te pavarura. Ky informacion behet i hapur dhe transparent, me qellim informimin e publikut mbi interesat ekonomike dhe pasurite e funksionareve te larte publik qe perfaqesojne dhe qeverisin ne vend. Te dhenat Money and Power jane te nderlidhura me te dhena te Open Corporates Albania per shoqeri biznesi qe jane pjese e deklarimit te nje subjekti individual. Per edo subjekt eshte dhene edhe numri i indeksit te dokumentit zyrtare te dorezuar prane ILKDP, dokument nga ku jane cituar te dhenat. AIS eshte organizata qe ka krijuar databazen Para dhe Pushtet.

Lista e subjekteve (Total: 42)

AllA B Ç D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V X Y Z


Emer Subjekti Pozicioni Institucioni
Damian GJIKNURI Deputet i Parlamentit - Deputet Legjislatura IX - Këshilli i Ministrave - Këshilli i Ministrave PS mandati II Kuvendi i Shqipërisë - Kuvendi i Shqipërisë - Këshilli i Ministrave - Këshilli i Ministrave
Daniela SULAJ (KONICA) Prokuror - Prokuror - Prokuror Prokuroria e gjykatës së shkallës së parë Tirane - Prokuroria Kavajë - Prokuroria Tiranë
Dashamir KAMBERI Deputet i Parlamentit Kuvendi i Shqipërisë
Dashamir SHEHI Deputet i Parlamentit - Deputet Legjislatura IX Kuvendi i Shqipërisë - Kuvendi i Shqipërisë
Dashamir TAHIRI Deputet i Parlamentit Kuvendi i Shqipërisë
Dashamir PEZA Deputet i Parlamentit Kuvendi i Shqipërisë
Dashnor ALIKO Kryetar Komune Komuna Lazarat
Dashnor DERVISHI Ambasador Ambasada Shqiptare në Greqi
Dashnor NURE Prokuror - Prokuror Prokuroria Kolonjë - Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Korçë
Denada PRIFTI Anëtar i Këshillit Mbikëqyrës të Bankës së Shqipërisë Banka e Shqipërisë
Denar BIBA Anëtar i Komisionit Qëndror të Zgjedhjeve Komisioni Qëndror i Zgjedhjeve
Deniona KATRO Oficer i Policisë Gjyqsore - Prokuror - Prokuror - Prokuror - Prokuror Prokuroria Durrës - Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Durrës - Prokuroria e Përgjithshme - Prokuroria e gjykatës së shkallës së parë Durrës - Prokuroria e gjykatës së shkallës së parë Tirane
Dhimiter LARA Gjyqtar Gjykata e Apelit për Krimet e Rënda
Dhimitri KRISTIDHI Administrator Shoqëri Publike Ujësjellës-Kanalizimet, Gjirokastër
Dhori KULE Anëtar i Këshillit Mbikëqyrës të Bankës së Shqipërisë Banka e Shqipërisë
Dhorina THEODHORI Prokuror Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Korçë
Dhurata ÇUPI Deputet Legjislatura IX Deputet i Parlamentit
Dhurim ALINANI Kryebashkiak Bashkia Delvinë
Ditmir BUSHATI Deputet i Parlamentit - Deputet Legjislatura IX - Këshilli i Ministrave - Këshilli i Ministrave PS mandati II Kuvendi i Shqipërisë - Kuvendi i Shqipërisë - Këshilli i Ministrave - Këshilli i Ministrave
Doloreza MUSABELLIU Prokuror - Prokuror Prokuroria Krimeve të Rënda - Prokuroria Krimeve të Rënda Shkalla e Parë
Donika PRELA Prokuror Prokuroria e Rrethit Durrës
Dorian XHELILI Administrator Shoqëri Publike Ujësjellës -Kanalizime sh.a, Vlorë
Dorina BEJKO Prokuror - Prokuror Prokuroria e gjykatës së shkallës së parë Pogradec - Prokuroria e Rrethit Pogradec
Dorjan TAFILAJ Prokuror - Prokuror - Prokuror Prokuroria e Rrethit Vlorë - Prokuroria e gjykatës së shkallës së parë Korçë - Prokuroria e gjykatës së shkallës së parë Fier
Drini PALI Prokuror - Prokuror - Prokuror Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Durres - Prokuroria e gjykatës së shkallës së parë Durres - Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Durres
Dritan BICI Deputet Legjislatura IX - Kryebashkiak Kuvendi i Shqipërisë - Bashkia Gramsh
Dritan CAKA Anëtar i Këshillit të Lartë të Drejtësisë Këshilli i Lartë i Drejtësisë
Dritan HALLUNAJ Anëtar i Këshillit të Lartë të Drejtësisë - Anëtarë i KLGJ-së - Gjyqtar Këshilli i Lartë i Drejtësisë - Këshilli i Lartë Gjyqësor - Gjykata e shkalles se Pare për Krimet e Rënda
Dritan PRENÇI Oficer i Policisë Gjyqsore - Prokuror - Prokuror - Prokuror - Prokuror - Prokuror - Prokuror Prokuroria Tropojë - Prokuroria Kukës - Prokuroria e gjykatës së shkallës së parë Kukës - Prokuroria e gjykatës së shkallës së parë Tiranë - Prokuroria e gjykatës së shkallës së parë Sarandë - Prokuroria Tropojë - Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Kurbin
Dritan TOLA Ambasador - Ambasador Ambasada Shqiptare në Francë - Ambasada Shqiptare në Francë
Dritan BANUSHI Gjyqtar Gjykata e Apelit Gjirokastër
Dritan DEMIRAJ Këshilli i Ministrave Këshilli i Ministrave
Dritan GINA Prokuror - Prokuror - Prokuror Prokuroria Lushnnje - Prokuroria Durrës - Prokuroria e gjykatës së shkallës së parë Tirane
Dritan GRIPSHI Prokuror - Prokuror - Prokuror Prokuroria Elbasan - Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Durrës - Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Berat
Dritan LELI Kryebashkiak 2015 Bashkia Vlorë
Dritan MARKU Prokuror Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Vlorë
Dritan NUSHI Prokuror - Prokuror - Prokuror - Prokuror Prokuroria Tiranë - Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Kavajë - Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Tiranë - Prokuroria e gjykatës së shkallës së parë Tirane
Dritan PEKA Prokuror - Prokuror Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Tiranë - Prokuroria e Apelit Tiranë
Dritan RRESHKA Prokuror - Prokuror Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Tiranë - Prokuroria e gjykatës së shkallës së parë Tirane
Durim BEDINI Prokuror - Prokuror Prokuroria e Rrethit Elbasan - Prokuroria e Rrethit Kavajë