Para dhe Pushtet


Pozicioni :

Emri :

Ne Money and Power (One Stop Integrate Data Source) jane publikuar te dhena per pasurine, te ardhurat dhe shpenzimet e deklaruara nga funksionare te larte publik. Te dhenat jane sipas deklarimeve zyrtare te nje viti te caktuar apo deklarim fillestar perpara marrjes se detyres. Ne edo rast informacioni flet per daten e plotesimit te dokumentit per Inspektoratin e Larte te Deklarimit te Pasurive ILKDP. Vee subjektit ne deklarim perfshihen edhe persona te tjere pjesetare te familjes me detyrim ligjor per te deklaruar. Deklarimi vjetor karakterizohet nga informacioni per te ardhura te krijuara ne ate vit, pasuri te fituara gjate vitit ne fjale, sikurse shpenzime per te cilat subjektet kane detyrim ligjor per deklarim. Subjektet per te cilat ka informacion ne kete rubrike jane funksionare te larte publik: President, Anetare te Keshillit te Ministrave, Kryetare te Bashkive Kryesore, Perfaqesues te Parlamentit, Gjyqtare te Nivelit te Larte, Kryeprokuror dhe titullar te institucioneve te pavarura. Ky informacion behet i hapur dhe transparent, me qellim informimin e publikut mbi interesat ekonomike dhe pasurite e funksionareve te larte publik qe perfaqesojne dhe qeverisin ne vend. Te dhenat Money and Power jane te nderlidhura me te dhena te Open Corporates Albania per shoqeri biznesi qe jane pjese e deklarimit te nje subjekti individual. Per edo subjekt eshte dhene edhe numri i indeksit te dokumentit zyrtare te dorezuar prane ILKDP, dokument nga ku jane cituar te dhenat. AIS eshte organizata qe ka krijuar databazen Para dhe Pushtet.

Lista e subjekteve (Total: 1317)

AllA B Ç D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V X Y Z


Emer Subjekti Pozicioni Institucioni
Astrit HAXHIALUSHI Anëtar i Këshillit të Lartë të Drejtësisë - Gjyqtar Këshilli i Lartë i Drejtësisë - Gjykata e Apelit
Astrit PATOZI Deputet i Parlamentit Kuvendi i Shqipërisë
Astrit VELIAJ Deputet Legjislatura IX Kuvendi i Shqipërisë
Astrit ALIAJ Prefekt Qarku Gjirokastër
Astrit FAQOLLI Gjyqtar Gjykata e Rrethit Gjyqesor Tiranë
Astrit HALILAJ Drejtor i Policisë së Shtetit - Drejtor i Policisë së Shtetit - Oficer i Policisë Gjyqsore - Prokuror Ministria e Brendshme - Drejtoria e Policisë së Shtetit - Prokuroria Tiranë - Prokuroria e gjykatës së shkallës së parë Shkodër
Astrit KALAJA Gjyqtar Gjykata e Apelit Shkoder
Aurel ZARKA Oficer i Policisë Gjyqsore - Prokuror Prokuroria Krimeve të Rënda - Prokuroria e Rrethit Vlorë
Aurora ALIMADHI Sekretar i Përgjithshëm Ministria e Energjisë dhe Industrisë
Aurora HAJRO Prokuror Prokuroria e gjykatës së shkallës së parë Sarande
Aurora MARA Deputet Legjislatura IX - Deputet Zgjedhje 2021 Kuvendi i Shqipërisë - Kuvendi i Shqipërisë
Avni KRAJA Prokuror - Prokuror - Prokuror - Prokuror - Prokuror Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Tiranë - Prokuroria Krujë - Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Shkodër - Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Tiranë - Prokuroria e gjykatës së shkallës së parë Tirane
Avni SEJDI Gjyqtar - Gjyqtar - Gjyqtar Gjykata Administrative e Shkallës së Parë Tiranë - Gjykata e Rrethit Gjyqësor Mirditë - Gjykata e Rrethit Gjyqësor Pukë
Baftjar ZEQAJ Deputet Zgjedhje 2021 - Kryebashkiak Kuvendi i Shqipërisë - Bashkia Fier
BAHRI SHAQIRI Zv/ministër Ministria e Transportit dhe Infrastruktures
Bajazit KARRIQI Kryebashkiak Bashkia Përrenjas
Bajram BRECANI Prokuror - Prokuror - Prokuror Prokuroria e Rrethit Gjyqsor Krujë - Prokuroria e Rrethit Gjyqsor Elbasan - Prokuroria e gjykatës së shkallës së parë Elbasan
Baki BALA Prefekt Qarku Fier
Bamir TOPI President i Republikës Presidencë
Bardh SPAHIA Deputet Legjislatura IX Kuvendi i Shqipërisë
Bardhok LLESHI Prokuror - Prokuror - Prokuror Prokuroria Krimeve të Rënda - Prokuroria Lezhë - Prokuroria e gjykatës së shkallës së parë Lezhë
Bardhyl GJYZELI Kryebashkiak Bashkia Kuçovë
Bardhyl CANAJ Ambasador Ambasada Shqiptare në Izrael
Bardhyl KOLLÇAKU Deputet Zgjedhje 2021 Kuvendi i Shqipërisë
Bardhyl SHEHU Oficer i Policisë Gjyqsore - Prokuror Prokuroria Tiranë - Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Kurbin
Bardhylka KOSPIRI Zv/ministër Ministria e Shendetesise dhe Mbrojtjes Sociale
Bari SHYTI Gjyqtar - Gjyqtar - Gjyqtar - Gjyqtar Gjykatën Administrative e Apelit Tiranë - Gjykatën e Rrethit Gjyqësor Bulqizë - Gjykatën e Rrethit Gjyqësor Dibër - Gjykatën Administrative të Shkallës së Parë Durrës
Bari MUSABELLIU Rektor Universiteti Universiteti Bujqësor i Tiranës
Bashkim DEDJA Gjyqtar Gjykata Kushtetuese
Bashkim FINO Deputet Legjislatura IX Kuvendi i Shqipërisë
Bashkim TOLA Administrator Shoqëri Publike Ujësjellës-Kanalizime sh.a, Gjirokastër
Bashkim SHEHU Kryebashkiak 2015 Bashkia Kukës
Basir ÇUPA Kryebashkiak 2015 Bashkia Klos
Bedri HOXHA Deputet i Parlamentit Kuvendi i Shqipërisë
Bedri MIHAJ Deputet i Parlamentit Kuvendi i Shqipërisë
Behar BEJKO Ambasador Ambasada Shqiptare në Emiratet e Bashkuara Arabe
Behar DIBRA Prokuror Prokuroria Krimeve të Rënda Shkalla e Parë
Bekim KARAJ Këshilltar Komisioni i Pavarur i Kualifikimit
Bektash MEMA Rektor Universiteti Universiteti "Eqrem Çabej", Gjirokastër
Belina KRYEMADHI Prokuror - Prokuror Prokuroria e gjykatës së shkallës së parë Dibër - Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Dibër