Para dhe Pushtet


Pozicioni :

Emri :

Ne Money and Power (One Stop Integrate Data Source) jane publikuar te dhena per pasurine, te ardhurat dhe shpenzimet e deklaruara nga funksionare te larte publik. Te dhenat jane sipas deklarimeve zyrtare te nje viti te caktuar apo deklarim fillestar perpara marrjes se detyres. Ne edo rast informacioni flet per daten e plotesimit te dokumentit per Inspektoratin e Larte te Deklarimit te Pasurive ILKDP. Vee subjektit ne deklarim perfshihen edhe persona te tjere pjesetare te familjes me detyrim ligjor per te deklaruar. Deklarimi vjetor karakterizohet nga informacioni per te ardhura te krijuara ne ate vit, pasuri te fituara gjate vitit ne fjale, sikurse shpenzime per te cilat subjektet kane detyrim ligjor per deklarim. Subjektet per te cilat ka informacion ne kete rubrike jane funksionare te larte publik: President, Anetare te Keshillit te Ministrave, Kryetare te Bashkive Kryesore, Perfaqesues te Parlamentit, Gjyqtare te Nivelit te Larte, Kryeprokuror dhe titullar te institucioneve te pavarura. Ky informacion behet i hapur dhe transparent, me qellim informimin e publikut mbi interesat ekonomike dhe pasurite e funksionareve te larte publik qe perfaqesojne dhe qeverisin ne vend. Te dhenat Money and Power jane te nderlidhura me te dhena te Open Corporates Albania per shoqeri biznesi qe jane pjese e deklarimit te nje subjekti individual. Per edo subjekt eshte dhene edhe numri i indeksit te dokumentit zyrtare te dorezuar prane ILKDP, dokument nga ku jane cituar te dhenat. AIS eshte organizata qe ka krijuar databazen Para dhe Pushtet.

Lista e subjekteve (Total: 1268)

AllA B Ç D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V X Y Z


Emer Subjekti Pozicioni Institucioni
Ali LAHO Kryebashkiak Bashkia Ersekë
Ali JASHARI Rektor Universiteti Universiteti i Korçës
Alkelina GAZIDEDE Gjyqtar - Gjyqtar Gjykata e Rrethit Tiranë - Gjykata e Apelit
Alket HYSENI Deputet Legjislatura IX - Drejtor i Përgjithshëm i DPPP - Inspektor - Këshilltar Kuvendi i Shqipërisë - Drejtoria e parandalimit dhe Pastrimit të Parave - Dogana Kakavijë dhe Drejtoria e Përgjithshme e Doganave - Kryeministri
Alket MERSINI Prokuror - Prokuror - Prokuror - Prokuror - Prokuror Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Korçë - Prokuroria e gjykatës së shkallës së parë Tirane - Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Elbasan - Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Durrës - Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Tiranë
Alketa NUSHI Prokuror - Prokuror Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Durrës - Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Mat
Alketa ZIFLA Prokuror - Prokuror - Prokuror - Prokuror Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Tiranë - Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Tepelenë - Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Gjirokastër - Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Fier
Alma HOXHA Kryebashkiak 2019-2023 - Nënprefekt Bashkia Përmet - Qarkut Gjirokastër
Alma BRAMO Oficer i Policisë Gjyqsore - Prokuror Prokuroria Lushnje - Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Mat
Alma BRATI Gjyqtar Gjykata e Rrethit Tiranë
Alma FASKAJ Këshilltar - Këshilltar - Komisioner KPK Avokati i Popullit - Kuvendi i Shqipërisë - KPK
Alma FELAJ (KOLA) Prokuror - Prokuror Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Fier - Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Durrës
Alma KOLGJOKA Gjyqtar Gjykatën e Rrethit Gjyqësor Kruje
Alma MUÇA Prokuror - Prokuror Prokuroria Tirane - Prokuroria e Përgjithshme
Almira XHEMBULLA Deputet Legjislatura IX Kuvendi i Shqipërisë
ALQI BLLAKO Sekretar i Përgjithshëm Ministria e Mjedisit
Altin ÇOMO Kryebashkiak Bashkia Libohovë
Altin BINAJ Prokuror - Prokuror - Prokuror - Prokuror - Prokuror Prokuroria e Përgjithshme - Prokuroria e Apelit Vlore - Prokuroria Vlore - Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Fier - Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Durrës
Altin DUMANI Prokuror - Prokuror - Prokuror Prokuroria Tiranë - Prokuroria e Apelit Tiranë - Prokuroria Krimeve të Rënda
Altin TOSKA Kryebashkiak 2015 Bashkia Cërrik
Altina XHOXHAJ Gjyqtar Gjykata Kushtetuese
Altina NASUFI Gjyqtar - Gjyqtar Gjykata e Rrethit Diber - Gjykata e Apelit
Amra ÇELA (BAROVA) Deputet Legjislatura IX Kuvendi i Shqipërisë
Anastas ANGJELI Deputet Legjislatura IX Kuvendi i Shqipërisë
Andi CIVICI Gjyqtar - Gjyqtar Gjykata e Apelit - Gjykata e Apelit Vlorë
Andi ÇELIKU Gjyqtar Gjykata e Lartë
Andi MAHILA Administrator Universiteti i Mjekesise Tirane
Andi PËRMETI Deputet Legjislatura IX Kuvendi i Shqipërisë
Andi POGAÇE Prokuror - Prokuror Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Fier - Prokuroria e gjykatës së shkallës së parë Fier
Andis SALLA Kryebashkiak 2019-2023 Bashkia Cërrik
Andon FRROKAJ Deputet Legjislatura IX - Kryebashkiak Kuvendi i Shqipërisë - Bashkia Mamurras
Andrea MARTO Deputet Legjislatura IX Kuvendi i Shqipërisë
Andrea MALIQARI Rektor Universiteti Universiteti Politeknik i Tiranës
Anduel XHINDI Deputet Legjislatura IX Kuvendi i Shqipërisë
Ani DYRMISHI Administrator Shoqëri Publike Hekurudha Shqiptare
Anila DENAJ Drejtor - Këshilli i Ministrave PS mandati II Fondi i Sigurimit të Detyrueshëm të Kujdesit Shëndetësor - Këshilli i Ministrave
Anila AGALLIU Deputet i Parlamentit Kuvendi i Shqipërisë
Anila BEBEÇI Prokuror - Prokuror Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Durrës - Prokuroria e gjykatës së shkallës së parë Durrës
Anila GALANXHI PAPPA Prokuror - Prokuror Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Vlorë - Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Tiranë
Anila LEKA Prokuror Prokuroria e Përgjithshme