Para dhe Pushtet


Pozicioni :

Emri :

Ne Money and Power (One Stop Integrate Data Source) jane publikuar te dhena per pasurine, te ardhurat dhe shpenzimet e deklaruara nga funksionare te larte publik. Te dhenat jane sipas deklarimeve zyrtare te nje viti te caktuar apo deklarim fillestar perpara marrjes se detyres. Ne edo rast informacioni flet per daten e plotesimit te dokumentit per Inspektoratin e Larte te Deklarimit te Pasurive ILKDP. Vee subjektit ne deklarim perfshihen edhe persona te tjere pjesetare te familjes me detyrim ligjor per te deklaruar. Deklarimi vjetor karakterizohet nga informacioni per te ardhura te krijuara ne ate vit, pasuri te fituara gjate vitit ne fjale, sikurse shpenzime per te cilat subjektet kane detyrim ligjor per deklarim. Subjektet per te cilat ka informacion ne kete rubrike jane funksionare te larte publik: President, Anetare te Keshillit te Ministrave, Kryetare te Bashkive Kryesore, Perfaqesues te Parlamentit, Gjyqtare te Nivelit te Larte, Kryeprokuror dhe titullar te institucioneve te pavarura. Ky informacion behet i hapur dhe transparent, me qellim informimin e publikut mbi interesat ekonomike dhe pasurite e funksionareve te larte publik qe perfaqesojne dhe qeverisin ne vend. Te dhenat Money and Power jane te nderlidhura me te dhena te Open Corporates Albania per shoqeri biznesi qe jane pjese e deklarimit te nje subjekti individual. Per edo subjekt eshte dhene edhe numri i indeksit te dokumentit zyrtare te dorezuar prane ILKDP, dokument nga ku jane cituar te dhenat. AIS eshte organizata qe ka krijuar databazen Para dhe Pushtet.

Lista e subjekteve (Total: 1077)

AllA B Ç D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V X Y Z


Emer Subjekti Pozicioni Institucioni
Eduard SELAMI Deputet i Parlamentit Kuvendi i Shqipërisë
Eduard SHALSI Deputet i Parlamentit - Deputet Legjislatura IX - Drejtor - Drejtor - Këshilli i Ministrave PS mandati II - Nënkryetar Kuvendi i Shqipërisë - Kuvendi i Shqipërisë - INSIG Sh.a - Kabineti, Bashkia Tiranë - Këshilli i Ministrave - Bashkia Tiranë
Eduard SULO Ambasador Ambasada Shqiptare në Egjipt
Eduart BEJKO Deputet i Parlamentit Kuvendi i Shqipërisë
Eduart KAPRI Kryebashkiak 2015 Bashkia Pogradec
Eduart NDOCAJ Deputet i Parlamentit Kuvendi i Shqipërisë
Edvin KONDILI Prokuror Prokuroria Krimeve të Rënda Shkalla e Parë
Eglantina GJERMENI Deputet Legjislatura IX - Këshilli i Ministrave Kuvendi i Shqipërisë - Këshilli i Ministrave
Eglantina SHEHU Prokuror Prokuroria e gjykatës së shkallës së parë Fier
Ela GOLEMI Anëtar i Këshillit Mbikëqyrës të Bankës së Shqipërisë Banka e Shqipërisë
Elbana LLURI Gjyqtar - Gjyqtar Gjykata e Rrethit Gjyqësor Tiranë - Gjykata e Apelit
Elda HOTI Deputet Legjislatura IX Kuvendi i Shqipërisë
Elda VRIONI Gjyqtar - Gjyqtar - Gjyqtar - Inspektor Gjykata e Rrethit Gjyqësor Fier - Gjykata e Rrethit Gjyqësor Tiranë - Gjykata Administrative e Shkallës së Parë Tiranë - Këshilli i Lartë i Drejtësisë
Eleina QIRICI Deputet i Parlamentit Kuvendi i Shqipërisë
Elena PELUSHI (BAKALLBASHI) Prokuror Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Durrës
Elena XHINA Deputet Legjislatura IX Kuvendi i Shqipërisë
Elfrida BREGOVA Prokuror - Prokuror - Prokuror Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Tiranë - Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Kavajë - Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Tiranë
Elida HOXHAJ Oficer i Policisë Gjyqsore - Prokuror Prokuroria Fier - Prokuroria e gjykatës së shkallës së parë Fier
Elida KAÇKINI (CELAMI) Prokuror - Prokuror - Prokuror Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Tiranë - Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Tiranë - Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Lushnje
Elidiana MORINA Prokuror Prokuroria Pukë
Elidon HYSENAJ Prokuror - Prokuror Prokuroria e gjykatës së shkallës së parë Sarandë - Prokuroria Fier
Elina KOMBI Prokuror - Prokuror - Prokuror - Prokuror Prokuroria Pogradec - Prokuroria e Përgjithshme - Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Pogradec - Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Tiranë
ELIO MAZREKU Prokuror Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Tiranë
Elion MUSTAFAJ Prokuror - Prokuror - Prokuror Prokuroria e Rrethit Durrës - Prokuroria e Rrethit Korçë - Prokuroria e gjykatës së shkallës së parë Vlorë
Elira KOKONA Sekretar i Përgjithshëm Ministria e Kulturës
Elisa SPIROPALI Deputet Legjislatura IX - Drejtor i Përgjithshme i Doganave - Këshilli i Ministrave PS mandati II Kuvendi i Shqipërisë - Drejtoria e Përgjithshme e Doganave - Këshilli i Ministrave
Elisabeta GJONI Anëtar i Këshillit Mbikëqyrës të Bankës së Shqipërisë Banka e Shqipërisë
Elizabeta IMERAJ Prokuror - Prokuror - Prokuror Prokuroria Shkodër - Prokuroria Krimeve të Rënda - Prokuroria e gjykatës së shkallës së parë Tirane
Eloida GOXHI Prokuror - Prokuror - Prokuror - Prokuror Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Durrës - Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Berat - Prokuroria e gjykatës së shkallës së parë Berat - Prokuroria e gjykatës së shkallës së parë Berat
Elona ALVORA Prokuror - Prokuror - Prokuror Prokuroria Vlorë - Prokuroria e gjykatës së shkallës së parë Vlorë - Prokuroria Tiranë
Elona HOXHA (GJEBREA) Deputet Legjislatura IX - Zv/ministër Kuvendi i Shqipërisë - Ministria e Punëve të Brendshme
Elona HOXHAJ Drejtor i Drejtorisë Juridike dhe Monitorimit, Agjencia e Prokurimit Publik Agjencia e Prokurimit Publik
Elona STAVRI (TORO) Gjyqtar - Gjyqtar Gjykata e Apelit - Gjykata e Shkallës së Parë, Tiranë
Elsa KAREÇI Prokuror - Prokuror - Prokuror Prokuroria Kavajë - Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Tiranë - Prokuroria e gjykatës së shkallës së parë Tirane
Elsa MIHA Prokuror - Prokuror - Prokuror - Prokuror Prokuroria e gjykatës së shkallës së parë Tirane - Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Tiranë - Prokuroria Berat - Prokuroria Fier
Elsa TOSKA Këshilltar Gjykata Kushtetuese
Elsion SADIKU Prokuror - Prokuror Prokuroria e gjykatës së shkallës së parë Korçe - Prokuroria Korçë
Elva MARGARITI Këshilli i Ministrave PS mandati II Këshilli i Ministrave
Elveta MURRA Oficer i Policisë Gjyqsore - Prokuror - Prokuror Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Elbasan - Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Elbasan - Prokuroria e gjykatës së shkallës së parë Elbasan
Elvin GOKAJ Prokuror - Prokuror - Prokuror - Prokuror Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Durrës - Prokuroria e Apelit Shkoder - Prokuroria Mat - Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Elbasan