Para dhe Pushtet


Pozicioni :

Emri :

Ne Money and Power (One Stop Integrate Data Source) jane publikuar te dhena per pasurine, te ardhurat dhe shpenzimet e deklaruara nga funksionare te larte publik. Te dhenat jane sipas deklarimeve zyrtare te nje viti te caktuar apo deklarim fillestar perpara marrjes se detyres. Ne edo rast informacioni flet per daten e plotesimit te dokumentit per Inspektoratin e Larte te Deklarimit te Pasurive ILKDP. Vee subjektit ne deklarim perfshihen edhe persona te tjere pjesetare te familjes me detyrim ligjor per te deklaruar. Deklarimi vjetor karakterizohet nga informacioni per te ardhura te krijuara ne ate vit, pasuri te fituara gjate vitit ne fjale, sikurse shpenzime per te cilat subjektet kane detyrim ligjor per deklarim. Subjektet per te cilat ka informacion ne kete rubrike jane funksionare te larte publik: President, Anetare te Keshillit te Ministrave, Kryetare te Bashkive Kryesore, Perfaqesues te Parlamentit, Gjyqtare te Nivelit te Larte, Kryeprokuror dhe titullar te institucioneve te pavarura. Ky informacion behet i hapur dhe transparent, me qellim informimin e publikut mbi interesat ekonomike dhe pasurite e funksionareve te larte publik qe perfaqesojne dhe qeverisin ne vend. Te dhenat Money and Power jane te nderlidhura me te dhena te Open Corporates Albania per shoqeri biznesi qe jane pjese e deklarimit te nje subjekti individual. Per edo subjekt eshte dhene edhe numri i indeksit te dokumentit zyrtare te dorezuar prane ILKDP, dokument nga ku jane cituar te dhenat. AIS eshte organizata qe ka krijuar databazen Para dhe Pushtet.

Lista e subjekteve (Total: 1268)

AllA B Ç D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V X Y Z


Emer Subjekti Pozicioni Institucioni
Anila SHEHU Administrator Shoqëri Publike Rezistenca Studentore Universitare Nr. 1, sh.a, Tiranë
Anila TRIMI Drejtor i Njësisë Antitrafik - Sekretar i Përgjithshëm Ministria e Punëve të Brendshme - Ministria e Punëve të Brendshme
Anisa QILIMI Prokuror - Prokuror Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Krujë - Prokuroria e gjykatës së shkallës së parë Tirane
Anita JELLA Oficer i Policisë Gjyqsore - Prokuror - Prokuror Prokuroria e Apelit Durrës - Prokuroria Librazhd - Prokuroria Elbasan
Anita MICI Gjyqtar - Gjyqtar - Gjyqtar Gjykata e Apelit Durres - Gjykata e Rrethit Shkoder - Gjykata e Rrethit Durres
Anola XHULI SHALA Këshilltar KPK
Anora TOPI Këshilltar Komisioni i Pavarur i Kualifikimit
Anton MARTINI Prokuror - Prokuror - Prokuror - Prokuror Prokuroria Krimeve të Rënda Shkalla e Parë - Prokuroria e gjykatës së shkallës së parë Shkodër - Prokuroria Lushnje - Prokuroria Krimeve të Rënda
Anton PALI Prokuror - Prokuror Prokuroria e gjykatës së shkallës së parë Vlorë - Prokuroria e Apelit Vlorë
Antoneta DHIMA Deputet Legjislatura IX Kuvendi i Shqipërisë
Antoneta SEVDARI (BEJKO) Prokuror - Prokuror Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Durrës - Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Tiranë
Apostol PRIFTI Prokuror - Prokuror Prokuroria e gjykatës së shkallës së parë Tirane - Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Tiranë
Aqif RAKIPI Deputet i Parlamentit Kuvendi i Shqipërisë
Arben CICI Ambasador - Shef Kabineti Ambasada Shqiptare në Danimarkë - Kuvendi Shqipërisë
Arben ÇUKO Deputet i Parlamentit Kuvendi i Shqipërisë
Arben DOLLAPAJ Anëtarë i KLP-së - Prokuror - Prokuror - Prokuror - Prokuror Këshilli i Lartë i Prokurorisë - Prokuroria Durrës - Prokuroria Tiranë - Prokuroria e Përgjithshme - Prokuroria e Apelit Shkoder
Arben IMAMI Deputet i Parlamentit Kuvendi i Shqipërisë
Arben KRAJA Prokuror Prokuroria e Përgjithshme
Arben NDOKA Deputet i Parlamentit Kuvendi i Shqipërisë
Arben NELA Prokuror - Prokuror - Prokuror - Prokuror Prokuroria Fier - Prokuroria Durrës - Prokuroria Tiranë - Prokuroria e gjykatës së shkallës së parë Tirane
Arben PASHO Prokuror - Prokuror - Prokuror Prokuroria Sarandë - Prokuroria Tepelenë - Prokuroria Gjirokastër
Arben RISTANI Deputet i Parlamentit Kuvendi i Shqipërisë
Arben AGOVI Prokuror - Prokuror Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Mirditë - Prokuroria Lezhë
Arben AHMETAJ Deputet i Parlamentit - Deputet Legjislatura IX - Këshilli i Ministrave - Këshilli i Ministrave - Këshilli i Ministrave PS mandati II - Këshilli i Ministrave PS mandati II Kuvendi i Shqipërisë - Kuvendi i Shqipërisë - Këshilli i Ministrave - Zv / Ministër - Ministria e Industrisë dhe Energjitikës Këshilli i Ministrave - Këshilli i Ministrave - Këshilli i Ministrave
Arben ALLAJBEU Prokuror - Prokuror - Prokuror Prokuroria e gjykatës së shkallës së parë Berat - Prokuroria Berat - Prokuroria Berat
Arben BEQIRI Këshilli i Ministrave Këshilli i Ministrave
Arben DASHI Drejtor i Policisë së Shtetit Policia e Shtetit
Arben DYLA Prokuror - Prokuror - Prokuror Prokuroria Mat - Prokuroria Lushnje - Prokuroria e gjykatës së shkallës së parë Lushnje
Arben ELEZI Deputet Legjislatura IX Kuvendi i Shqipërisë
Arben GAZIONI Ambasador Ambasada Shqiptare në Federatën Ruse
Arben GJATA Rektor Universiteti Universiteti i Mjekësisë, Tiranë
Arben KACORRI Administrator Shoqëri Publike Ujësjellës Kanalizime sh.a, Tepelenë
Arben KAMAMI Deputet Legjislatura IX Kuvendi i Shqipërisë
Arben MALO Kryebashkiak 2015 Bashkia Kolonjë
Arben NIKA Prokuror - Prokuror - Prokuror Prokuroria Dibër - Prokuroria Kurbin - Prokuroria e gjykatës së shkallës së parë Kurbin
Arben PASHO Prokuror Prokuroria e gjykatës së shkallës së parë Gjirokastër
Arben PËLLUMBI Deputet Legjislatura IX Kuvendi i Shqipërisë
Arben QOSJA Oficer i Policisë Gjyqsore - Prokuror - Prokuror - Prokuror - Prokuror Prokuroria e Përgjithshme - Prokuroria e Apelit Tiranë - Prokuroria Tiranë - Prokuroria e Apelit Tiranë - Prokuroria Tiranë
Arben SHARRA Oficer i Policisë Gjyqsore - Prokuror - Prokuror - Prokuror - Prokuror Prokuroria Elbasan - Prokuroria Tiranë - Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Dibër - Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Durrës - Prokuroria e gjykatës së shkallës së parë Durrës
Arben SHEHU Kryetar i Kontrollit të Lartë të Shtetit Kontrolli i Lartë i Shtetit