Para dhe Pushtet


TE DHENA TE PERGJITHSHME


TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2014
Kategoria Pershkrimi dhe burimi
Të ardhura nga Paga dhe Shpërblimet
1) Të ardhura nga paga si anëtare e Gjykatës Kushtetuese, 1 894 950 lekë.
2) Të ardhura si pedagoge e jashtme në Shkollën e Magjistraturës, 112 500 lekë.
3) Të ardhura si trajnuese, projekti i BERZH-it për trajnimin e gjyqtarëve, 1 500 euro.
Të ardhura nga BonuseNuk ka
Të ardhura si Këshilltarë/Anëtarë BordeshNuk ka
Të ardhura nga interesa bankare dhe të kredidhëniesNuk ka
Të ardhura QiradhënieTë ardhura nga qiraja e apartamentit në Tiranë, 3780 euro, kontrata e lidhur më 1 nëntor 2013, rifreskuar më 1 nëntor 2014.
Të ardhura nga Bizneset dhe Sipërmarrjet individualeNuk ka
Të ardhurat nga Ortakëri/AksioneNuk ka
Të ardhura nga Publikimet dhe e drejta e AutoritNuk ka
Të ardhura nga Çelje TrashëgimiNuk ka
Të ardhura të personave pjesë e Certifikatës Familjare
1) Bashkëjetuesi Arben Idrizi, të ardhura neto nga paga si sekretar i Përgjithshëm në institucionin e Presidentit të Republikës, 1 490 880 lekë.
2) Bashkëjetuesi, Arben Idrizi dieta, shërbime jashtë vendit në funksionin e sekretarit të Përgjithshëm, 1 885 dollarë.
Të Ardhura nga Detyrime të Shlyera nga të TretëNuk ka
Të ardhura vjetore si % ndaj të ardhurave të pagës nga ky funksion
Të tjeraKursime nga të ardhurat nga paga e vitit 2014, 1 100 000 lekë.


SHPENZIME TE DEKLARUARA 2014
expenseDesc
Nuk ka