Para dhe Pushtet


Pozicioni :

Emri :

Ne Money and Power (One Stop Integrate Data Source) jane publikuar te dhena per pasurine, te ardhurat dhe shpenzimet e deklaruara nga funksionare te larte publik. Te dhenat jane sipas deklarimeve zyrtare te nje viti te caktuar apo deklarim fillestar perpara marrjes se detyres. Ne edo rast informacioni flet per daten e plotesimit te dokumentit per Inspektoratin e Larte te Deklarimit te Pasurive ILKDP. Vee subjektit ne deklarim perfshihen edhe persona te tjere pjesetare te familjes me detyrim ligjor per te deklaruar. Deklarimi vjetor karakterizohet nga informacioni per te ardhura te krijuara ne ate vit, pasuri te fituara gjate vitit ne fjale, sikurse shpenzime per te cilat subjektet kane detyrim ligjor per deklarim. Subjektet per te cilat ka informacion ne kete rubrike jane funksionare te larte publik: President, Anetare te Keshillit te Ministrave, Kryetare te Bashkive Kryesore, Perfaqesues te Parlamentit, Gjyqtare te Nivelit te Larte, Kryeprokuror dhe titullar te institucioneve te pavarura. Ky informacion behet i hapur dhe transparent, me qellim informimin e publikut mbi interesat ekonomike dhe pasurite e funksionareve te larte publik qe perfaqesojne dhe qeverisin ne vend. Te dhenat Money and Power jane te nderlidhura me te dhena te Open Corporates Albania per shoqeri biznesi qe jane pjese e deklarimit te nje subjekti individual. Per edo subjekt eshte dhene edhe numri i indeksit te dokumentit zyrtare te dorezuar prane ILKDP, dokument nga ku jane cituar te dhenat. AIS eshte organizata qe ka krijuar databazen Para dhe Pushtet.

Lista e subjekteve (Total: 190)

AllA B Ç D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V X Y Z


Emer Subjekti Pozicioni Institucioni
Ditmir BUSHATI Deputet Legjislatura IX Kuvendi i Shqipërisë
Dritan BICI Deputet Legjislatura IX Kuvendi i Shqipërisë
Edi PALOKA Deputet Legjislatura IX Kuvendi i Shqipërisë
Edi RAMA Deputet Legjislatura IX Kuvendi i Shqipërisë
Ediola BRAHA Deputet Legjislatura IX Kuvendi i Shqipërisë
Edlira BODE Deputet Legjislatura IX Kuvendi i Shqipërisë
Edlira HYSENI Deputet Legjislatura IX Kuvendi i Shqipërisë
Edmond HAXHINASTO Deputet Legjislatura IX Kuvendi i Shqipërisë
Edmond LEKA Deputet Legjislatura IX Deputet i Parlamentit
Edmond PANARITI Deputet Legjislatura IX Kuvendi i Shqipërisë
Edmond RRUSHI Deputet Legjislatura IX Kuvendi i Shqipërisë
Edmond SPAHO Deputet Legjislatura IX Kuvendi i Shqipërisë
Edmond STOJKU Deputet Legjislatura IX Kuvendi i Shqipërisë
Eduard HALIMI Deputet Legjislatura IX Kuvendi i Shqipërisë
Eduard SHALSI Deputet Legjislatura IX Kuvendi i Shqipërisë
Eglantina GJERMENI Deputet Legjislatura IX Kuvendi i Shqipërisë
Elda HOTI Deputet Legjislatura IX Kuvendi i Shqipërisë
Elena XHINA Deputet Legjislatura IX Kuvendi i Shqipërisë
Elisa SPIROPALI Deputet Legjislatura IX Kuvendi i Shqipërisë
Eljo HYSKO Deputet Legjislatura IX Kuvendi i Shqipërisë
Elona HOXHA (GJEBREA) Deputet Legjislatura IX Kuvendi i Shqipërisë
Enada KAPLLANI Deputet Legjislatura IX Kuvendi i Shqipërisë
Endri HASA Deputet Legjislatura IX Kuvendi i Shqipërisë
Endrit BRAIMLLARI Deputet Legjislatura IX Kuvendi i Shqipërisë
Enkelejd ALIBEAJ Deputet Legjislatura IX Kuvendi i Shqipërisë
Enver ROSHI Deputet Legjislatura IX Kuvendi i Shqipërisë
Erion BRAÇE Deputet Legjislatura IX Kuvendi i Shqipërisë
Erion PICIRI Deputet Legjislatura IX Kuvendi i Shqipërisë
Ermonela VALIKAJ FELAJ Deputet Legjislatura IX Kuvendi i Shqipërisë
Ervin BUSHATI Deputet Legjislatura IX Kuvendi i Shqipërisë
Ervin SALIANJI Deputet Legjislatura IX Kuvendi i Shqipërisë
Ervis MEÇO Deputet Legjislatura IX Kuvendi i Shqipërisë
Eugen BOJAXHIU Deputet Legjislatura IX Kuvendi i Shqipërisë
Evis KUSHI Deputet Legjislatura IX Kuvendi i Shqipërisë
Fadil NASUFI Deputet Legjislatura IX Kuvendi i Shqipërisë
Fatbardha KADIU Deputet Legjislatura IX Kuvendi i Shqipërisë
Fatjona DHIMITRI Deputet Legjislatura IX Kuvendi i Shqipërisë
Fatmir MEDIU Deputet Legjislatura IX Kuvendi i Shqipërisë
Fatmir VELAJ Deputet Legjislatura IX Kuvendi i Shqipërisë
Fatmir XHAFAJ Deputet Legjislatura IX Kuvendi i Shqipërisë