Para dhe Pushtet


TE DHENA TE PERGJITHSHME
DEKLARATA FILLESTARE

TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2020
Kategoria Pershkrimi dhe burimi
Të ardhura nga Paga dhe ShpërblimetTë ardhura neto 1 772 430 Lekë nga paga si Kryeministër.
Të ardhura nga BonuseNuk Ka
Të ardhura si Këshilltarë/Anëtarë BordeshNuk Ka
Të ardhura nga interesa bankare dhe të kredidhëniesBashkëshortja, Znj. Lindita Rama, 2 557 Lekë të ardhura nga interesa bankare.
Të ardhura QiradhënieBashkëshortja, Znj. Lindita Rama, 2 535 023 Lekë të ardhura neto nga qira apartamenti.
Të ardhura nga Bizneset dhe Sipërmarrjet individuale
Të ardhurat nga Ortakëri/AksioneNuk Ka
Të ardhura nga Publikimet dhe e drejta e AutoritTë ardhura 1 806 335 lekë nga veprimtaria artistike, shitja e punimeve artistike.
Të ardhura nga Çelje TrashëgimiNuk Ka
Të ardhura të personave pjesë e Certifikatës Familjare
1) Bashkëshortja, Znj. Lindita Rama, 2 520 000 Lekë të ardhura neto nga paga.
2) Bashkëshortja, Znj. Lindita Rama, 2 489 889 Lekë të ardhura neto nga konsulenca dhe ekspertiza të ndryshme.
3) Djali, Gregor Rama, të ardhura neto 25 000 Euro nga shitja e veprave të artit.
Të Ardhura nga Detyrime të Shlyera nga të TretëNuk Ka
Të ardhura vjetore si % ndaj të ardhurave të pagës nga ky funksionNuk Ka
Të tjera
1) Zoti Rama deklaron pakësimin e llogarisë bankare me 511 359 Lekë.
2) Bashkëshortja, Znj. Lindita Rama, deklaron plus 7 751 474 Lekë nga të ardhura personale dhe të ardhura nga shitja e punëve artistike të bashkëshortit ne gjendjen e llogarisë bankare. data e raportimit 31 dhjetor 2020.
3) Bashkëshortja, Znj. Lindita Rama, deklaron pakësimin e gjendjes cash me 36 000 Lekë.
4) Bashkëshortja, Znj. Lindita Rama, deklaron 13 325 Euro si gjendje detyrimi të kredisë me vlerë fillestare 80 000 euro me afat 10 vjet e filluar në vitin 2013.
5) Djali, Gregor Rama, deklaron 71 561 Lekë shtesë në llogarinë bankare.
6) Djali, Gregor Rama, deklaron pakësimin me 8 132 Euro të një llogarie bankare në Euro.
7) Djali, Gregor Rama, deklaron shtimin me 18 500 Euro të fondit të investimit në Euro.