Para dhe Pushtet


TE DHENA TE PERGJITHSHME
DEKLARATA FILLESTARE

TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2020
Kategoria Pershkrimi dhe burimi
Të ardhura nga Paga dhe ShpërblimetTë ardhura 1 468 908 lekë nga puna në Qeverinë e Republikës së Shqipërisë.
Të ardhura nga BonuseNuk Ka
Të ardhura si Këshilltarë/Anëtarë BordeshTë ardhura 51 000 lekë nga pjesëmarrja si Kryetar i Këshillit Drejtues të FSHZH.
Të ardhura nga interesa bankare dhe të kredidhëniesTë ardhura 3 128 euro nga interesat bankare ndër vite 2007-2020 të depozitës në Euro.
Të ardhura QiradhënieNuk Ka
Të ardhura nga Bizneset dhe Sipërmarrjet individualeNuk Ka
Të ardhurat nga Ortakëri/AksioneNuk Ka
Të ardhura nga Publikimet dhe e drejta e AutoritNuk Ka
Të ardhura nga Çelje TrashëgimiNuk Ka
Të ardhura të personave pjesë e Certifikatës Familjare
1) Bashkëshortja të ardhura 1 434 503 lekë nga puna në projektin e USAID.
2) Bashkëshortja 864 089 lekë të ardhura nga puna në projektin e GIZ.
3) Bashkëshortja 1 548 223 lekë të ardhura bonus për vjetërsinë e punës në projektin USAID.
Të Ardhura nga Detyrime të Shlyera nga të TretëNuk Ka
Të ardhura vjetore si % ndaj të ardhurave të pagës nga ky funksionNuk Ka
Të tjera
1) Subjekti deklaron shtimin me 3 128 Euro të depozitës bankare.
2) Subjekti deklaron pakësimin 282 927 Lekë të llogarisë së kursimeve.
3) Bashkëshortja, shtesë 864 089 Lekë në llogarinë e kursimeve.
4) Bashkëshortja, shtesë 211 261 Lekë te llogaria e kursimeve.
5) Bashkëshortja, shtesë 550 000 Lekë kursimet.
6) Subjekti deklaron rivlerësim shtëpi banimi, vlera pas rivlerësimit është 16 643 000 Lekë.
7) Subjekti deklaron 1 528 477 Lekë kursime në llogari bankare. Transferuar në llogari nga 2019, vlera 1 811 404 lekë, vlera 700 000 dhe 580 000 lekë. Kursime të krijuara gjatë 2020 janë 550 000 Lekë.


SHPENZIME TE DEKLARUARA 2020
expenseDesc
Paguar 288 000 lekë për shlyerjen e huasë afatgjatë në vlerë fillestare 5 000 000 lekë.