Para dhe Pushtet


Pozicioni :

Emri :

Ne Money and Power (One Stop Integrate Data Source) jane publikuar te dhena per pasurine, te ardhurat dhe shpenzimet e deklaruara nga funksionare te larte publik. Te dhenat jane sipas deklarimeve zyrtare te nje viti te caktuar apo deklarim fillestar perpara marrjes se detyres. Ne edo rast informacioni flet per daten e plotesimit te dokumentit per Inspektoratin e Larte te Deklarimit te Pasurive ILKDP. Vee subjektit ne deklarim perfshihen edhe persona te tjere pjesetare te familjes me detyrim ligjor per te deklaruar. Deklarimi vjetor karakterizohet nga informacioni per te ardhura te krijuara ne ate vit, pasuri te fituara gjate vitit ne fjale, sikurse shpenzime per te cilat subjektet kane detyrim ligjor per deklarim. Subjektet per te cilat ka informacion ne kete rubrike jane funksionare te larte publik: President, Anetare te Keshillit te Ministrave, Kryetare te Bashkive Kryesore, Perfaqesues te Parlamentit, Gjyqtare te Nivelit te Larte, Kryeprokuror dhe titullar te institucioneve te pavarura. Ky informacion behet i hapur dhe transparent, me qellim informimin e publikut mbi interesat ekonomike dhe pasurite e funksionareve te larte publik qe perfaqesojne dhe qeverisin ne vend. Te dhenat Money and Power jane te nderlidhura me te dhena te Open Corporates Albania per shoqeri biznesi qe jane pjese e deklarimit te nje subjekti individual. Per edo subjekt eshte dhene edhe numri i indeksit te dokumentit zyrtare te dorezuar prane ILKDP, dokument nga ku jane cituar te dhenat. AIS eshte organizata qe ka krijuar databazen Para dhe Pushtet.

Lista e subjekteve (Total: 190)

AllA B Ç D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V X Y Z


Emer Subjekti Pozicioni Institucioni
Fidel YLLI Deputet Legjislatura IX Kuvendi i Shqipërisë
Flamur GOLEMI Deputet Legjislatura IX Kuvendi i Shqipërisë
Flamur NOKA Deputet Legjislatura IX Kuvendi i Shqipërisë
Floida KËRPAÇI Deputet Legjislatura IX Kuvendi i Shqipërisë
Florenc SPAHO Deputet Legjislatura IX Kuvendi i Shqipërisë
Florjon MIMA Deputet Legjislatura IX Kuvendi i Shqipërisë
Genc POLLO Deputet Legjislatura IX Kuvendi i Shqipërisë
Gent STRAZIMIRI Deputet Legjislatura IX Kuvendi i Shqipërisë
Gjetan GJETANI Deputet Legjislatura IX Kuvendi i Shqipërisë
Gledjon REHOVICA Deputet Legjislatura IX Kuvendi i Shqipërisë
Gramoz RUÇI Deputet Legjislatura IX Kuvendi i Shqipërisë
*Dhënë dorëheqja nga mandati
Grida SHQINA DUMA Deputet Legjislatura IX Kuvendi i Shqipërisë
Halil JAKIMI Deputet Legjislatura IX Kuvendi i Shqipërisë
Halim KOSOVA Deputet Legjislatura IX Kuvendi i Shqipërisë
Halit VALTERI Deputet Legjislatura IX Kuvendi i Shqipërisë
Hekuran HOXHALLI Deputet Legjislatura IX Kuvendi i Shqipërisë
Helidon BUSHATI Deputet Legjislatura IX Kuvendi i Shqipërisë
Ilir BEQAJ Deputet Legjislatura IX Kuvendi i Shqipërisë
Ilir NDRAXHI Deputet Legjislatura IX Kuvendi i Shqipërisë
Ilir XHAKOLLI Deputet Legjislatura IX Kuvendi i Shqipërisë
Ilirian PENDAVINJI Deputet Legjislatura IX Kuvendi i Shqipërisë
Ismet BEQIRAJ Deputet Legjislatura IX Kuvendi i Shqipërisë
Isuf ÇELAJ Deputet Legjislatura IX Kuvendi i Shqipërisë
Izmira ULQINAKU Deputet Legjislatura IX Kuvendi i Shqipërisë
Jorida TABAKU Deputet Legjislatura IX Kuvendi i Shqipërisë
Jurgis ÇYRBJA Deputet Legjislatura IX Kuvendi i Shqipërisë
Kejdi MEHMETAJ Deputet Legjislatura IX Kuvendi i Shqipërisë
Klajda GJOSHA Deputet Legjislatura IX Këshilli i Ministrave
Klajdi QAMA Deputet Legjislatura IX Kuvendi i Shqipërisë
Klevis BALLIU Deputet Legjislatura IX Kuvendi i Shqipërisë
Klodiana SPAHIU Deputet Legjislatura IX Kuvendi i Shqipërisë
Klotilda BUSHKA Deputet Legjislatura IX Kuvendi i Shqipërisë
Koçi TAHIRI Deputet Legjislatura IX Kuvendi i Shqipërisë
Korab LITA Deputet Legjislatura IX Kuvendi i Shqipërisë
Kostaq PAPA Deputet Legjislatura IX Kuvendi i Shqipërisë
Krenar RRYÇI Deputet Legjislatura IX Kuvendi i Shqipërisë
Kujtim GJUZI Deputet Legjislatura IX Kuvendi i Shqipërisë
Lefter KOKA Deputet Legjislatura IX Kuvendi i Shqipërisë
Lefter MALIQI Deputet Legjislatura IX Kuvendi i Shqipërisë
Ligoraq KARAMELO Deputet Legjislatura IX Kuvendi i Shqipërisë