Para dhe Pushtet


Pozicioni :

Emri :

Ne Money and Power (One Stop Integrate Data Source) jane publikuar te dhena per pasurine, te ardhurat dhe shpenzimet e deklaruara nga funksionare te larte publik. Te dhenat jane sipas deklarimeve zyrtare te nje viti te caktuar apo deklarim fillestar perpara marrjes se detyres. Ne edo rast informacioni flet per daten e plotesimit te dokumentit per Inspektoratin e Larte te Deklarimit te Pasurive ILKDP. Vee subjektit ne deklarim perfshihen edhe persona te tjere pjesetare te familjes me detyrim ligjor per te deklaruar. Deklarimi vjetor karakterizohet nga informacioni per te ardhura te krijuara ne ate vit, pasuri te fituara gjate vitit ne fjale, sikurse shpenzime per te cilat subjektet kane detyrim ligjor per deklarim. Subjektet per te cilat ka informacion ne kete rubrike jane funksionare te larte publik: President, Anetare te Keshillit te Ministrave, Kryetare te Bashkive Kryesore, Perfaqesues te Parlamentit, Gjyqtare te Nivelit te Larte, Kryeprokuror dhe titullar te institucioneve te pavarura. Ky informacion behet i hapur dhe transparent, me qellim informimin e publikut mbi interesat ekonomike dhe pasurite e funksionareve te larte publik qe perfaqesojne dhe qeverisin ne vend. Te dhenat Money and Power jane te nderlidhura me te dhena te Open Corporates Albania per shoqeri biznesi qe jane pjese e deklarimit te nje subjekti individual. Per edo subjekt eshte dhene edhe numri i indeksit te dokumentit zyrtare te dorezuar prane ILKDP, dokument nga ku jane cituar te dhenat. AIS eshte organizata qe ka krijuar databazen Para dhe Pushtet.

Lista e subjekteve (Total: 190)

AllA B Ç D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V X Y Z


Emer Subjekti Pozicioni Institucioni
Lindita METALIAJ Deputet Legjislatura IX Kuvendi i Shqipërisë
Lindita NIKOLLA Deputet Legjislatura IX Kuvendi i Shqipërisë
Lorenc LUKA Deputet Legjislatura IX Kuvendi i Shqipërisë
Luan BAÇI Deputet Legjislatura IX Kuvendi i Shqipërisë
Luan DUZHA Deputet Legjislatura IX Kuvendi i Shqipërisë
Luan HARUSHA Deputet Legjislatura IX Kuvendi i Shqipërisë
Luan RAMA Deputet Legjislatura IX Kuvendi i Shqipërisë
Luçjano BOÇI Deputet Legjislatura IX Kuvendi i Shqipërisë
Lulzim BASHA Deputet Legjislatura IX Kuvendi i Shqipërisë
Majlinda HALILAJ Deputet Legjislatura IX Kuvendi i Shqipërisë
Milva EKONOMI Deputet Legjislatura IX Kuvendi i Shqipërisë
Mimi KODHELI Deputet Legjislatura IX Kuvendi i Shqipërisë
Mirela KUMBARO FURXHI Deputet Legjislatura IX Kuvendi i Shqipërisë
Monika KRYEMADHI Deputet Legjislatura IX Kuvendi i Shqipërisë
Musa ULQINI Deputet Legjislatura IX Kuvendi i Shqipërisë
Myslim MURRIZI Deputet Legjislatura IX Kuvendi i Shqipërisë
Nadire MEÇORAPAJ Deputet Legjislatura IX Kuvendi i Shqipërisë
Nard NDOKA Deputet Legjislatura IX Kuvendi i Shqipërisë
Nasip NAÇO Deputet Legjislatura IX Kuvendi i Shqipërisë
Niko PELESHI Deputet Legjislatura IX Kuvendi i Shqipërisë
Nikolin STAKA Deputet Legjislatura IX Kuvendi i Shqipërisë
Nimet MUSAJ Deputet Legjislatura IX Kuvendi i Shqipërisë
Nora MALAJ Deputet Legjislatura IX Kuvendi i Shqipërisë
Nuri BELBA Deputet Legjislatura IX Kuvendi i Shqipërisë
Oerd BYLYKBASHI Deputet Legjislatura IX Kuvendi i Shqipërisë
Ogerta MANASTIRLIU Deputet Legjislatura IX Kuvendi i Shqipërisë
Olta XHAÇKA Deputet Legjislatura IX Kuvendi i Shqipërisë
Orjola PAMPURI Deputet Legjislatura IX Kuvendi i Shqipërisë
Pandeli MAJKO Deputet Legjislatura IX Kuvendi i Shqipërisë
Paulin STERKAJ Deputet Legjislatura IX Kuvendi i Shqipërisë
Përparim SPAHIU Deputet Legjislatura IX Kuvendi i Shqipërisë
Petrit VASILI Deputet Legjislatura IX Kuvendi i Shqipërisë
Pjerin NDREU Deputet Legjislatura IX Kuvendi i Shqipërisë
Rakip SULI Deputet Legjislatura IX Kuvendi i Shqipërisë
Ralf GJONI Deputet Legjislatura IX Kuvendi i Shqipërisë
Ramazan GJUZI Deputet Legjislatura IX Kuvendi i Shqipërisë
Reme LALA Deputet Legjislatura IX Kuvendi i Shqipërisë
Robert BITRI Deputet Legjislatura IX Kuvendi i Shqipërisë
Rolant XHELILAJ Deputet Legjislatura IX Kuvendi i Shqipërisë
Romeo GURAKUQI Deputet Legjislatura IX Kuvendi i Shqipërisë