Para dhe Pushtet


TE DHENA TE PERGJITHSHME
DEKLARATA FILLESTARE

TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2016
Kategoria Pershkrimi dhe burimi
Të ardhura nga Paga dhe ShpërblimetTë ardhura neto nga paga si Sekretar i Përgjithshëm i MAS dhe dieta, 1 425 191 lekë.
Të ardhura nga BonuseNuk ka
Të ardhura si Këshilltarë/Anëtarë Bordesh
1) Të ardhura neto si anëtar i Këshillit Mbikëqyrës në Ndërmarrjen e Qytetit Studenti Nr. 1, Tiranë 160 392 lekë.
2) Të ardhura neto si anëtar Këshillit Mbikëqyrës të Albania Adventure Resort SH.A, 300 000 lekë.
Të ardhura nga interesa bankare dhe të kredidhëniesNuk ka
Të ardhura QiradhënieNuk ka
Të ardhura nga Bizneset dhe Sipërmarrjet individualeNuk ka
Të ardhurat nga Ortakëri/AksioneTë ardhura neto nga 33.3 % e aksioneve në studion ligjore T&N, 67 888 lekë.
Të ardhura nga Publikimet dhe e drejta e AutoritNuk ka
Të ardhura nga Çelje TrashëgimiNuk ka
Të ardhura të personave pjesë e Certifikatës Familjare
1) Bashkëshortja, Znj. Suela Ndreca, të ardhura nga ushtrimi i funksionit si përmbaruese gjyqësore private, 61 271 lekë.
Të Ardhura nga Detyrime të Shlyera nga të TretëNuk ka
Të ardhura vjetore si % ndaj të ardhurave të pagës nga ky funksion
Të tjera
1) Gjendja e llogarisë bankare në një bankë të nivelit të dytë, 1 729 493 lekë.
2) Gjendja e llogarisë bankare në një bankë të nivelit të dytë, 0 euro.
3) Gjendja e llogarisë bankare në një bankë të nivelit të dytë, 253 040.72 lekë.
4) Të ardhura nga shitja e automjetit tip 'Jaguar XF 2.2', 35 000 euro.
5) Detyrim i shlyer plotësisht ndaj një banke të nivelit të dytë për blerjen me leasing të automjetit tip 'Jaguar XF 2.2'. Detyrimi i shlyer, 13 368.74 euro.
6) Kartë krediti në një bankë të nivelit të dytë, limiti 2 000 euro. Detyrimi i pashlyer - 1 223 euro.


SHPENZIME TE DEKLARUARA 2016
expenseDesc
Nuk ka