Para dhe Pushtet


TE DHENA TE PERGJITHSHME
DEKLARATA FILLESTARE

TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2019
Kategoria Pershkrimi dhe burimi
Të ardhura nga Paga dhe ShpërblimetTë ardhura në vlerën 1 746 682 Lekë nga paga, rimbursimet e shpenzimeve të karburantit, rimbursimet e shpenzimeve të telefonisë dhe komisionet si Deputete pranë Kuvendit të Shqipërisë.
Të ardhura nga BonuseNuk ka
Të ardhura si Këshilltarë/Anëtarë BordeshNuk ka
Të ardhura nga interesa bankare dhe të kredidhëniesNuk ka
Të ardhura QiradhënieNuk ka
Të ardhura nga Bizneset dhe Sipërmarrjet individualeNuk ka
Të ardhurat nga Ortakëri/AksioneNuk ka
Të ardhura nga Publikimet dhe e drejta e AutoritNuk ka
Të ardhura nga Çelje TrashëgimiNuk ka
Të ardhura të personave pjesë e Certifikatës FamiljareNuk ka
Të Ardhura nga Detyrime të Shlyera nga të TretëNuk ka
Të ardhura vjetore si % ndaj të ardhurave të pagës nga ky funksion
Të tjera
1) Pronare 100% e një autoveture të tipit Mercedes Benz në vlerën 6 000 Euro të përfituar si dhuratë nga babai në datën 19.03.2018.
2) Bashkëshorti, Z. Çlirim Karasani, bashkëpronar me familjen të pasurisë së paluajtshme, vilë 3 katëshe në Paskuqan të ndërtuar në vitin 2014 me të ardhurat nga emigracioni. Pasuria në proces legalizimi është në pronësi me vëllain (kati parë), me prindërit (kati
2) ndërsa kati i tretë me sipërfaqe 93.6 m2 është e subjektit.


SHPENZIME TE DEKLARUARA 2019
expenseDesc
Nuk ka