Money and Power


TE DHENA TE PERGJITHSHME
DEKLARATA FILLESTARE

TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2019
Category Pershkrimi dhe burimi
Incomes from Salary and other supplementary compensationsTë ardhura në vlerën 1 746 682 Lekë nga paga, rimbursimet e shpenzimeve të karburantit, rimbursimet e shpenzimeve të telefonisë dhe komisionet si Deputete pranë Kuvendit të Shqipërisë.
Incomes from BonusesNuk ka
Incomes from Advisor / Member of BoardsNuk ka
Incomes from bank interestsNuk ka
Incomes from RentNuk ka
Incomes from Businesses and EntrepreneurshipNuk ka
Incomes from SharesNuk ka
Incomes from Publications and CopyrightNuk ka
Incomes from Heritage RightsNuk ka
Incomes of other family members, who are part of his Family CertificateNuk ka
Payments received for obligations from third partiesNuk ka
Annual incomes as % of incomes from salary for this function
Others
1) Pronare 100% e një autoveture të tipit Mercedes Benz në vlerën 6 000 Euro të përfituar si dhuratë nga babai në datën 19.03.2018.
2) Bashkëshorti, Z. Çlirim Karasani, bashkëpronar me familjen të pasurisë së paluajtshme, vilë 3 katëshe në Paskuqan të ndërtuar në vitin 2014 me të ardhurat nga emigracioni. Pasuria në proces legalizimi është në pronësi me vëllain (kati parë), me prindërit (kati
2) ndërsa kati i tretë me sipërfaqe 93.6 m2 është e subjektit.


SHPENZIME TE DEKLARUARA 2019
expenseDesc
Nuk ka