Para dhe Pushtet


TE DHENA TE PERGJITHSHME
DEKLARATA FILLESTARE

TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2020
Kategoria Pershkrimi dhe burimi
Të ardhura nga Paga dhe ShpërblimetTë ardhura neto 2 233 017 Lekë nga paga si deputete në Kuvendin e Shqipërisë.
Të ardhura nga BonuseNuk ka
Të ardhura si Këshilltarë/Anëtarë BordeshNuk ka
Të ardhura nga interesa bankare dhe të kredidhëniesNuk ka
Të ardhura QiradhënieNuk ka
Të ardhura nga Bizneset dhe Sipërmarrjet individualeNuk ka
Të ardhurat nga Ortakëri/AksioneNuk ka
Të ardhura nga Publikimet dhe e drejta e AutoritNuk ka
Të ardhura nga Çelje TrashëgimiNuk ka
Të ardhura të personave pjesë e Certifikatës Familjare
1) Bashkëshorti, Z. Ligor Nikolla, paga mujore neto 100 900 Lekë si dekan i Fakultetit të Inxhinierisë Fizike dhe Matematike, Universiteti Politeknik i Tiranës.
2) Bashkëshorti, Z. Ligor Nikolla, të ardhura neto 255 038 Lekë nga dieta, honorare si anëtar i senatit Univertistetit Politeknik i Tiranës.
3) Vajza, Znj. Livia Nikolla, paga mujore neto 95 306 Lekë si scpecialiste në Departamentin Stabilitetit Financiar në Bankën e Shqipërisë.
4) Vajza Znj. Livia Nikolla, të ardhura neto 435 179 Lekë nga shpërblime në punë, dieta jashtë vendit.
Të Ardhura nga Detyrime të Shlyera nga të TretëNuk ka
Të ardhura vjetore si % ndaj të ardhurave të pagës nga ky funksionNuk ka
Të tjera
1) Gjëndje 184 155 Lekë në llogarinë bankare në një bankë të nivelit të dytë.
2) Bashkëshorti, Z. Ligor Nikolla, bilanci i llogarisë 3 586 178 Lekë..
3) Vajza, Znj. Livia Nikolla, 687 587 Lekë bilanci ne llogarinë bankare


SHPENZIME TE DEKLARUARA 2020
expenseDesc
Nuk ka