Para dhe Pushtet


TE DHENA TE PERGJITHSHME
DEKLARATA FILLESTARE

TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2019
Kategoria Pershkrimi dhe burimi
Të ardhura nga Paga dhe Shpërblimet
1) Të ardhura në vlerën 209 000 Lekë nga paga si menaxher pranë shoqërisë “Klerajdi Sh.p.k”.
2) Të ardhura në vlerën 778 080 Lekë nga paga si Deputet pranë Kuvendit të Shqipërisë.
3) Të ardhura në vlerën 415 984 Lekë nga pjesmarrjet në komisione.
4) Të ardhura në vlerën 212 266 Lekë si rimbursime të shpenzimeve të telefonisë dhe karburantit.
Të ardhura nga BonuseNuk ka
Të ardhura si Këshilltarë/Anëtarë BordeshNuk ka
Të ardhura nga interesa bankare dhe të kredidhëniesNuk ka
Të ardhura QiradhënieNuk ka
Të ardhura nga Bizneset dhe Sipërmarrjet individualeNuk ka
Të ardhurat nga Ortakëri/AksioneNuk ka
Të ardhura nga Publikimet dhe e drejta e AutoritNuk ka
Të ardhura nga Çelje TrashëgimiNuk ka
Të ardhura të personave pjesë e Certifikatës FamiljareBashkëshortja, Znj Irlanda Mehmetaj, të ardhura në vlerën 501 600 Lekë nga paga si ekonomiste pranë shoqërisë Klerajdi Sh.p.k.
Të Ardhura nga Detyrime të Shlyera nga të TretëNuk ka
Të ardhura vjetore si % ndaj të ardhurave të pagës nga ky funksion
Të tjeraShtuar me 120 468.01 Lekë llogaria e kursimit pranë një banke të nivelit të dytë.


SHPENZIME TE DEKLARUARA 2019
expenseDesc
Nuk ka