Para dhe Pushtet


Pozicioni :

Emri :

Ne Money and Power (One Stop Integrate Data Source) jane publikuar te dhena per pasurine, te ardhurat dhe shpenzimet e deklaruara nga funksionare te larte publik. Te dhenat jane sipas deklarimeve zyrtare te nje viti te caktuar apo deklarim fillestar perpara marrjes se detyres. Ne edo rast informacioni flet per daten e plotesimit te dokumentit per Inspektoratin e Larte te Deklarimit te Pasurive ILKDP. Vee subjektit ne deklarim perfshihen edhe persona te tjere pjesetare te familjes me detyrim ligjor per te deklaruar. Deklarimi vjetor karakterizohet nga informacioni per te ardhura te krijuara ne ate vit, pasuri te fituara gjate vitit ne fjale, sikurse shpenzime per te cilat subjektet kane detyrim ligjor per deklarim. Subjektet per te cilat ka informacion ne kete rubrike jane funksionare te larte publik: President, Anetare te Keshillit te Ministrave, Kryetare te Bashkive Kryesore, Perfaqesues te Parlamentit, Gjyqtare te Nivelit te Larte, Kryeprokuror dhe titullar te institucioneve te pavarura. Ky informacion behet i hapur dhe transparent, me qellim informimin e publikut mbi interesat ekonomike dhe pasurite e funksionareve te larte publik qe perfaqesojne dhe qeverisin ne vend. Te dhenat Money and Power jane te nderlidhura me te dhena te Open Corporates Albania per shoqeri biznesi qe jane pjese e deklarimit te nje subjekti individual. Per edo subjekt eshte dhene edhe numri i indeksit te dokumentit zyrtare te dorezuar prane ILKDP, dokument nga ku jane cituar te dhenat. AIS eshte organizata qe ka krijuar databazen Para dhe Pushtet.

Lista e subjekteve (Total: 81)

AllA B Ç D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V X Y Z


Emer Subjekti Pozicioni Institucioni
Adea PIRDENI Këshilli i Ministrave - Këshilli i Ministrave PS mandati III Këshilli i Ministrave - Këshilli i Ministrave
Albana KOÇIU Këshilli i Ministrave - Këshilli i Ministrave PS mandati III Këshilli i Ministrave - Këshilli i Ministrave
Aldo BUMÇI Këshilli i Ministrave Këshilli i Ministrave
Anila DENAJ Këshilli i Ministrave - Këshilli i Ministrave PS mandati II - Këshilli i Ministrave PS mandati III Këshilli i Ministrave - Këshilli i Ministrave - Këshilli i Ministrave
Arben AHMETAJ Këshilli i Ministrave - Këshilli i Ministrave PS mandati II - Këshilli i Ministrave PS mandati II - Këshilli i Ministrave PS mandati III Këshilli i Ministrave - Këshilli i Ministrave - Këshilli i Ministrave - Këshilli i Ministrave
Arben BEQIRI Këshilli i Ministrave Këshilli i Ministrave
Arben IMAMI Këshilli i Ministrave Këshilli i Ministrave
Arbjan MAZNIKU Këshilli i Ministrave - Këshilli i Ministrave PS mandati III Këshilli i Ministrave - Këshilli i Ministrave
Belinda BALLUKU Këshilli i Ministrave - Këshilli i Ministrave PS mandati II - Këshilli i Ministrave PS mandati III Këshilli i Ministrave - Këshilli i Ministrave - Këshilli i Ministrave
Besa SHAHINI Këshilli i Ministrave - Këshilli i Ministrave PS mandati II Këshilli i Ministrave - Këshilli i Ministrave
Bledar ÇUÇI Këshilli i Ministrave - Këshilli i Ministrave PS mandati II - Këshilli i Ministrave PS mandati III Këshilli i Ministrave - Këshilli i Ministrave - Keshilli i Ministrave
Blendi GONXHJA Këshilli i Ministrave - Këshilli i Ministrave PS mandati III Këshilli i Ministrave - Këshilli i Ministrave
Blendi KLOSI Këshilli i Ministrave - Këshilli i Ministrave PS mandati II Këshilli i Ministrave - Këshilli i Ministrave
Bora MUZHAQI Këshilli i Ministrave - Këshilli i Ministrave PS mandati III Këshilli i Ministrave - Këshilli i Ministrave
Bujar NISHANI Këshilli i Ministrave Këshilli i Ministrave
Damian GJIKNURI Këshilli i Ministrave - Këshilli i Ministrave PS mandati II Këshilli i Ministrave - Këshilli i Ministrave
Delina IBRAHIMAJ Këshilli i Ministrave - Këshilli i Ministrave PS mandati III Këshilli i Ministrave - Këshilli i Ministrave
Ditmir BUSHATI Këshilli i Ministrave - Këshilli i Ministrave PS mandati II Këshilli i Ministrave - Këshilli i Ministrave
Dritan DEMIRAJ Këshilli i Ministrave Këshilli i Ministrave
Edi RAMA Këshilli i Ministrave - Këshilli i Ministrave PS mandati II Këshilli i Ministrave - Këshilli i Ministrave
Edmond HAXHINASTO Këshilli i Ministrave - Këshilli i Ministrave Këshilli i Ministrave - Këshilli i Ministrave
Edmond PANARITI Këshilli i Ministrave Këshilli i Ministrave
Edona BILALI Këshilli i Ministrave - Këshilli i Ministrave PS mandati III Këshilli i Ministrave - Keshilli i Ministrave
Eduard HALIMI Këshilli i Ministrave Këshilli i Ministrave
Eduard SHALSI Këshilli i Ministrave - Këshilli i Ministrave PS mandati II Këshilli i Ministrave - Këshilli i Ministrave
Eglantina GJERMENI Këshilli i Ministrave Këshilli i Ministrave
Elisa SPIROPALI Këshilli i Ministrave - Këshilli i Ministrave PS mandati II - Këshilli i Ministrave PS mandati III Këshilli i Ministrave - Këshilli i Ministrave - Këshilli i Ministrave
Elva MARGARITI Këshilli i Ministrave - Këshilli i Ministrave PS mandati II - Këshilli i Ministrave PS mandati III Këshilli i Ministrave - Këshilli i Ministrave - Këshilli i Ministrave
Engjëll AGAÇI Sekretar i Përgjithshëm Këshilli i Ministrave
Enkelejd ALIBEAJ Këshilli i Ministrave Këshilli i Ministrave
Erion BRAÇE Këshilli i Ministrave - Këshilli i Ministrave PS mandati II Këshilli i Ministrave - Këshilli i Ministrave
Erion VELIAJ Këshilli i Ministrave Këshilli i Ministrave
Ermonela VALIKAJ FELAJ Këshilli i Ministrave Këshilli i Ministrave
Ervin METE Këshilli i Ministrave - Këshilli i Ministrave PS mandati III Këshilli i Ministrave - Këshilli i Ministrave
Etilda (SALIU) GJONAJ Këshilli i Ministrave - Këshilli i Ministrave PS mandati II Këshilli i Ministrave - Këshilli i Ministrave
Evis KUSHI Këshilli i Ministrave - Këshilli i Ministrave PS mandati II - Këshilli i Ministrave PS mandati III Këshilli i Ministrave - Këshilli i Ministrave - Këshilli i Ministrave
Fatmir MEDIU Këshilli i Ministrave Këshilli i Ministrave
Fatmir XHAFAJ Këshilli i Ministrave - Këshilli i Ministrave PS mandati II Këshilli i Ministrave - Këshilli i Ministrave
Flamur NOKA Këshilli i Ministrave Këshilli i Ministrave
Frida KRIFCA Këshilli i Ministrave Këshilli i Ministrave