Para dhe Pushtet


TE DHENA TE PERGJITHSHME


DEKLARATA PAS LARGIMIT NGA DETYRADEKLARATA FILLESTARE

TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2020
Kategoria Pershkrimi dhe burimi
Të ardhura nga Paga dhe ShpërblimetTë ardhura neto 1 374 051 Lekë nga paga si Ministër i Shtetit Për Marrëdhëniet me Parlamentin.
Të ardhura nga BonuseNuk ka
Të ardhura si Këshilltarë/Anëtarë BordeshNuk ka
Të ardhura nga interesa bankare dhe të kredidhëniesNuk ka
Të ardhura QiradhënieNuk ka
Të ardhura nga Bizneset dhe Sipërmarrjet individualeNuk ka
Të ardhurat nga Ortakëri/AksioneNuk ka
Të ardhura nga Publikimet dhe e drejta e AutoritNuk ka
Të ardhura nga Çelje TrashëgimiNuk ka
Të ardhura të personave pjesë e Certifikatës Familjare
1) Bashkëshorti, Z. Salarjan Totaj, të ardhura neto 605 935 Lekë nga pagesa si anëtar i Këshillit Drejtues DPSHTRR.
2) Bashkëshorti, Z. Salarjan Totaj, të ardhura neto 431 142 Lekë nga paga
Të Ardhura nga Detyrime të Shlyera nga të TretëNuk ka
Të ardhura vjetore si % ndaj të ardhurave të pagës nga ky funksionNuk ka
Të tjera
1) Gjendje 22 898.04 Lekë në llogarinë rrjedhëse në Lekë.
2) Gjendje 0 Euro në llogarinë rrjedhëse në Euro.
3) Gjendje 0 USD në llogarinë rrjedhëse në USD.
4) Shtuar me 2 500 Euro gjendja Cash.
5) Subjekti deklaron detyrim 0 Leke në kartën e kreditit me limit 5000 Euro.
6) Bashkëshorti, Z. Salarjon Totaj, gjendje 565,96 Lekë në llogarinë rrjedhëse në lekë.
7) Bashkëshorti, Z. Salarjon Totaj, gjendje 0 Euro në llogarinë bankare në Euro në një bankë të nivelit të dytë.
8) Bashkëshorti, Z. Salarjon Totaj, gjendje 117 037,79 Lekë në llogarinë bankare në Lekë një një bankë të nivelit të dytë.
9) Bashkëshorti, Z. Salarjon Totaj, e deklaron të pandryshuar gjendjen e cash nga deklarata e mëparshme.
10) Bashkëshorti, Z. Salarjon Totaj, detyrim të mbetur 377 022.334 Lekë për kredinë personale 1 120 000 Lekë të marrë në 18 Prill 2016.
11) Bashkëshorti, Z. Salarjon Totaj, detyrim të mbetur 218.16 Euro në kartën e kreditit me limit 2 450 Euro.


SHPENZIME TE DEKLARUARA 2020
expenseDesc
Bashkëshorti, Z. Salarjan Totaj, paguar 185 025,8 Lekë për shlyerjen e kredisë 1 120 000 lekë marrë në 18 Prill 2016.