Para dhe Pushtet


TE DHENA TE PERGJITHSHME
DEKLARATA FILLESTARE

TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2020
Kategoria Pershkrimi dhe burimi
Të ardhura nga Paga dhe ShpërblimetTë ardhura bruto 2 175 200 dhe neto 1 434 475 nga paga si Ministre e Energjisë dhe Infrastrukturës.
Të ardhura nga BonuseNuk Ka
Të ardhura si Këshilltarë/Anëtarë BordeshNuk Ka
Të ardhura nga interesa bankare dhe të kredidhënies
1) Të ardhura neto 35.9 euro nga interesat kreditore.
2) Të ardhura nga fondi i pensionit privat. Interesi, rritje me 72 354.4 lekë.
Të ardhura QiradhënieNuk Ka
Të ardhura nga Bizneset dhe Sipërmarrjet individualeNuk Ka
Të ardhurat nga Ortakëri/AksioneNuk Ka
Të ardhura nga Publikimet dhe e drejta e AutoritNuk Ka
Të ardhura nga Çelje TrashëgimiNuk Ka
Të ardhura të personave pjesë e Certifikatës FamiljareNuk Ka
Të Ardhura nga Detyrime të Shlyera nga të TretëNuk Ka
Të ardhura vjetore si % ndaj të ardhurave të pagës nga ky funksionNuk Ka
Të tjera
1) Viti 3 066 900.95 Lekë në llogarinë bankare. Burimi paga e marrë ndër vite.
2) Viti shtesa 118.05 Euro dhe 1 715.51 Euro në llogari bankare.
3) Llogaria Bankare e hapur nga ish bashkëshorti S. B për shpenzime mirërritje e fëmijët vlera në deklaratë 889 310.22 Lekë.
4) Ish Bashkëshorti S. B derdhje shtesë me 20 000 Euro për vitin 2020 në Llogari Bankare në emër të fëmijës. Llogaria është hapur në vitin.
5) Ish Bashkëshorti S. B derdhje shtesë me 20 000 Euro për vitin 2020 në Llogari Bankare në emër të fëmijës.
6) Subjekti deklaron gjendje cash të njëjtë me deklaratën e mëparshme. Shiko deklaratën fillestare 2013 dhe deklarata në vite Gjendja Cash.


SHPENZIME TE DEKLARUARA 2020
expenseDesc
Nuk ka