Money and Power


TE DHENA TE PERGJITHSHME
DEKLARATA FILLESTARE

TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2020
Category Pershkrimi dhe burimi
Incomes from Salary and other supplementary compensationsTë ardhura bruto 2 175 200 dhe neto 1 434 475 nga paga si Ministre e Energjisë dhe Infrastrukturës.
Incomes from BonusesNuk Ka
Incomes from Advisor / Member of BoardsNuk Ka
Incomes from bank interests
1) Të ardhura neto 35.9 euro nga interesat kreditore.
2) Të ardhura nga fondi i pensionit privat. Interesi, rritje me 72 354.4 lekë.
Incomes from RentNuk Ka
Incomes from Businesses and EntrepreneurshipNuk Ka
Incomes from SharesNuk Ka
Incomes from Publications and CopyrightNuk Ka
Incomes from Heritage RightsNuk Ka
Incomes of other family members, who are part of his Family CertificateNuk Ka
Payments received for obligations from third partiesNuk Ka
Annual incomes as % of incomes from salary for this functionNuk Ka
Others
1) Viti 3 066 900.95 Lekë në llogarinë bankare. Burimi paga e marrë ndër vite.
2) Viti shtesa 118.05 Euro dhe 1 715.51 Euro në llogari bankare.
3) Llogaria Bankare e hapur nga ish bashkëshorti S. B për shpenzime mirërritje e fëmijët vlera në deklaratë 889 310.22 Lekë.
4) Ish Bashkëshorti S. B derdhje shtesë me 20 000 Euro për vitin 2020 në Llogari Bankare në emër të fëmijës. Llogaria është hapur në vitin.
5) Ish Bashkëshorti S. B derdhje shtesë me 20 000 Euro për vitin 2020 në Llogari Bankare në emër të fëmijës.
6) Subjekti deklaron gjendje cash të njëjtë me deklaratën e mëparshme. Shiko deklaratën fillestare 2013 dhe deklarata në vite Gjendja Cash.


SHPENZIME TE DEKLARUARA 2020
expenseDesc
Nuk ka